samsung mini galexy ננעל

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3736
שם מלא: חיים
נתן תודות: 863 פעמים
קיבל תודות: 284 פעמים

שליחה #1 

לבתי יש את הסמסונג מיני גאלקסי.היא התקינה את הנעילה עם העיגולים שעוברים עליהם בכדי לפתוח את המכשיר.ואז הגיע הקטנה במשפחה וניסתה מספר מיותר של פעמים ואז ננעל המכשיר.
איך אני פותח\מפרמט את המכשיר??? 8O
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

יש כפתור "שכחתי ססמה", שים לב בדקה 0:12

big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

Asafc כתב:יש כפתור "שכחתי ססמה", שים לב בדקה 0:12
...
כרגע אין לי את המסך שרואים בוידאו אלא.
כיתוב "יותר מדי ניסיונות שרטוטר דוגמה!

כדי לבטל את הנעילה,היכנס לחשבון GOOGLE

ולי אין חשבון בGOOGLE השאלה אם אפתח חשבון זה יעזור או שאפשר רק דרך הנייד ולא דרך המחשב הביתי?
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

לפתוח חשבון GAMIL חדש לא יעזור, אתה בטוח שאין שום חשבון GOOGLE \ GMAIL שמוגדר במכשיר?

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

בוא ננשום רגע עמוק ונחשוב,
את הססמה לנעילה אתה \ בתך יודעים? אם כן, המכשיר אומנם ננעל אבל אמור להיפתח אחרי 30 שניות בד"כ או יותר אם ניסיתם ממש הרבה פעמים, אין טיימר שסופר לאחור או משהו דומה? הודעה לגבי מתי המכשיר יפתח?
הצעה שלי, תוציא את הסוללה ותדליק את המכשיר, נסה פעם אחת. לא הצלחת? איזו הודעה מופיעה? חכה שעה - שעתיים ונסה שוב.
אם התייאשת או שאין לך בעיה לפרמט את המכשיר, פעל לפי ההוראות בסרטון הבא:
(שים לב: הפעולה תאפס לך את כל המכשיר לא כולל תוכן הנמצא על הכרטיס זיכרון, אם קיים ואנשי קשר בSIM)

הכנס לתפריט ריקוברי: הוצא את הסוללה לכמה שניות ותחזיר אותה, לאחר מכן לחץ על כפתור הבית (הגדול) וכפתור ההדלקה (בצד המכשיר) ביחד על לעליית התפריט.
נוטט בעזרת כפתורי הוויליום אל wipe data \ factory reset ובחר בו בעזרת כפתור הבית
נווט אל yes ובחר שוב בעזרת כפתור הבית
תן למכשיר לעבוד כמה שניות (מוחק את המידע)
נווט אל restart system now ובחר בעזר כפתור הבית

המכשיר יעלה מחדש (ייקח לו קצת יותר זמן מהרגיל) ואיתו יעלה תפריט ההגדרות הראשוני של המכשיר.
אני ממליץ לך הפעם כן להזין חשבון google כדי שתהיה לך אופציה לפעם הבאה...

בהצלחה

big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

Asafc כתב:לפתוח חשבון GAMIL חדש לא יעזור, אתה בטוח שאין שום חשבון GOOGLE \ GMAIL שמוגדר במכשיר?
...
השאלה אם אני לוקח את המכשיר לשרות פלאפון אני מאמין ששם יוכלו לסדר את הענין.דעתך?

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

הגבתי בדיוק לפני שנייה, תקרא את התגובה שלי

אגב, לדעתי הם גם יאפסו לך את המכשיר. אם מה שרשמתי לך לא מתאים לך או שאתה רוצה ללכת על בטוח - תפנה אליהם

big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

Asafc כתב:הגבתי בדיוק לפני שנייה, תקרא את התגובה שלי

אגב, לדעתי הם גם יאפסו לך את המכשיר. אם מה שרשמתי לך לא מתאים לך או שאתה רוצה ללכת על בטוח - תפנה אליהם
...
צודק איך שסיימתי לעלות את ההודעה ראיתי את שלך.
ביצעתי את המ שכתבת עבד יפה באיפס את המכשיר וגם מחק את כל התוכן ז"מ את כל אנשי הקשר מהסים.
מה שנשאר על כרטיס הזכרון נשאר תמונות מוזיקה וכו.

יכול להיות שהייתי צריך להוציא את כרטיס הסים והזכרון מהמכשיר ?(לא שזה יעזור הפעם זה אבוד.לפעם הבאה)

ושוב תודה גדולה על העזרה שלך. (Y) :D (b)

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

אין מצב שזה מחק לך את אנשי הקשר מהSIM. יש שתי אופציות:
1. אנשי הקשר היו שמורים במכשיר \ חשבון Google ולא בSIM.
2. הם עדיין בSIM ופשוט מוסתרים, תבדוק בהגדרות אנשי קשר שמסומן V בהצגת אנשי קשר מהSIM.

בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”