תודה. אבל לבני משפחה של עובדי מדינה זה 99 ש"ח.... יום טובkoksi כתב:לפותח השרשור:
זה 119 ש"ח,לא 99...
שירות לקוחות של פלאפון - בדיחה לא מצחיקה... :(
-
ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
לא בא להתחנן... זה המסלול שהם פרסמו.....kaplaey2 כתב:וגם לאלו שכבר תפסו אותם (אשתי לדוגמא) אל תתלו יותר מדי תקוות, הם עברו למצב מגננה, אין פשרות אין הנחות,
יש להם מסלולים פיקס שהם מציעים, והם לא זזים אפילו ס"מ ימינה או שמאלה.
את הקלפים הם שומרים קרוב לחזה עד לשמעשה הלקוח נתן הוראת ניוד, אז הם משקיעים את כל האנרגיה בשביל
לשמר, כלומר מדיבורים לא תזוזו קדימה, צריך לעשות....
אתה טועה, התדרים נקנים מהמדינה לחברות הסלולר שמשלמות על זה הון תועפות.sheva23 כתב:10
כרגע מובייל יושבת על התשתית של פלאפון ובקרוב הם יבנו אתרים נוספים שיעבדו על תדרים 850/2100 בדור 3
גולן על סלקום , גם הם יבנו וישתמשו כמו כולם בתדרים ששייכים למדינה ולציבור . התדרים לא בבעלות החברות ....
ראה לגבי ה LTE שיבוא עלינו לטובה.
http://www.themarker.com/smartphones/1.1660996
ועד שהוט וגולן יבנו אתרים משלהם יקח הרבה הרבה זמן (כמה שנים להגיע לכיסוי מלא), מלא תקלות ניתוקים וכל מה שהיה לסלקום בהתחלה.
לפלאפון כרגע יש את כיסוי דור 3 הכי טוב בארץ, אין נפילה לשום רשת ישנה בשום מצב ועד מכסת ה 2 ג'יגה אני מוריד במהירויות גבוהות מאד. נראה אותך מחזיק הורדה של קובץ גדול במהלך נסיעה מת"א לב"ש בלי להתנתק לפחות כמה פעמים...
גילוי נאות: אני עובד חברה, אבל בלי סנטימנטים בכלל (אחרי כל הקיצוצים האחרונים שעשו לנו פה)
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
PARGIT עד לא מזמן המצב היה שונה (לפי הלינק לא רואים שזה עדיין יצא לפועל), כחלון הכניס את השינוי הזה
ראה שרשור שלי בנושא על המצב עד היום
http://www.hometheater.co.il/vt169203.% ... 7%90%D7%9C
ראה שרשור שלי בנושא על המצב עד היום
http://www.hometheater.co.il/vt169203.% ... 7%90%D7%9C
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
pargit.
אני לא יודע באיזה חברה אתה עובד וזה גם לא משנה.
אין שום בעיות של קליטה בגולן,גולן מתארחת בסלקום מכאן שצריכה להיות קליטה זהה.
כלקוח סלולאר בערך 18 שנים,לא זכור לי שהייתי צריך שירות למכשיר או לתקלה.
שרות הלקוחות טוב רק כדי להתמקח על מחיר וגם אז בגלל שלא הייתה תחרות,החשבון האחרון שלי עמד על 300 ש"ח ללא אנטרנט.
אז די עם ההפחדות,אני וכל מי שאני מכיר שנייד לגולן מרוצים מאוד!
שרות הלקוחות טוב רק כדי להתמקח על מחיר וגם אז בגלל שלא הייתה תחרות,החשבון האחרון שלי עמד על 300 ש"ח ללא אנטרנט.
אז די עם ההפחדות,אני וכל מי שאני מכיר שנייד לגולן מרוצים מאוד!
מסכים עם כל מילה. אני הייתי לקוח של פלאפון במשך 10 שנים. עברתי לגולן טלקום ואני מבסוט מאדsharono כתב:pargit.
אז די עם ההפחדות,אני וכל מי שאני מכיר שנייד לגולן מרוצים מאוד!...
הניוד והכל הלך חלק. פלאפון התקשרו אלי יומיים אחרי שכבר התניידתי עם 139 שח ועם חבילה של 500
Gb ממש בדיחה. מה הם לא יודעים שאני מקבל יותר אצל גולן ומשלם הרבה פחות. אמרתי לה לא תודה
ניסו להפחיד אותי שלגולן אין קליטה ויש ניתוקים.. חארטה בארטה אני אפילו אגיד שהקליטה שלו, אצלי בכל אופן בבית, הרבה יותר טובה משל פלאפון והרבה יותר מהירה ועשיתי בדיקת מהירות עם שני אייפונים אחד בפלאפון ואחד בגולן ולגולן היה יתרון פי 2 במהירות.
בקיצור אני מחזק את גולן טלקום. רק בזכותו קרתה כל המהפכה. ולגולן יש אנטנות משלו והוא בתהליך פריסה בכל הארץ. במקומות שאין פריסה הוא נשען על סלקום והקליטה באמת טובה. הוט אני לא מתקרב ולא מתייחס בכלל...
אני לא אומר שגולן לא טובים או משהו בסגנון ואני חושב שהתחרות עושה רק טוב לנו הצרכנים.
אני אישית אם וכאשר אני אעזוב, אני אחפש את החבילה שהכי תתאים לי, גם היא אומרת לעבור לאחת החברות הגדולות (סלקום לא יראו ממני שקל).
גולן טלקום יפרסו רשת, לא יפרסו רשת, כנ"ל הוט, זה יקח זמן והרבה (אני זוכר כמה זמן לקח לפרוס את הדור 3 של פלאפון וזה תהליך שעדיין קורה) בעיקר בגלל עינייני בינוי ופחות טכנווגית (אתם זוכרים, אף אחד לא רוצה אנטנות ליד הבית שלו..)
sharono - אני מכיר מספיק אנשים שהיו צריכים שירות למכשיר שלהם, ותכלס, טוב שיש לאן לבוא לצעוק אם צריך, הרי אנחנו עדיין ישראלים.
ofer7845 - אם תקרא קצת קצת, תראה שהוט רוכבים על פלאפון בתשתית, מה שאומר שיש להם פריסה יותר טובה של דור 3 בכל הארץ ולא רק במרכזי ערים. אבא שלי עזב את סלקום לא מזמן לטובת פלאפון (לפני שיצאו החברות החדשות) ועד שהוא עשה את זה היתה פשוט נוראית הקליטה שלו באיזור ב"ש והסביבה.
תכלס, המוטו שלי, אין מה להלחם בתחנות רוח או דרקונים אם הם נותנים שירות ומחירים יותר טובים משל דון קישוט וסנשו פנשה. גם ככה כל כך קל לעבור חברה היום שברגע שקצת תירגע המהומה מסביב למעבר לחברות החדשות, הניוד יהיה כמו פעם, כמה שעות ואתה מוכר את נשמתך לחברה אחרת
.
לכו עם המחיר הזול ולא דבר אחד מעבר לזה.
אני אישית אם וכאשר אני אעזוב, אני אחפש את החבילה שהכי תתאים לי, גם היא אומרת לעבור לאחת החברות הגדולות (סלקום לא יראו ממני שקל).
גולן טלקום יפרסו רשת, לא יפרסו רשת, כנ"ל הוט, זה יקח זמן והרבה (אני זוכר כמה זמן לקח לפרוס את הדור 3 של פלאפון וזה תהליך שעדיין קורה) בעיקר בגלל עינייני בינוי ופחות טכנווגית (אתם זוכרים, אף אחד לא רוצה אנטנות ליד הבית שלו..)
sharono - אני מכיר מספיק אנשים שהיו צריכים שירות למכשיר שלהם, ותכלס, טוב שיש לאן לבוא לצעוק אם צריך, הרי אנחנו עדיין ישראלים.
ofer7845 - אם תקרא קצת קצת, תראה שהוט רוכבים על פלאפון בתשתית, מה שאומר שיש להם פריסה יותר טובה של דור 3 בכל הארץ ולא רק במרכזי ערים. אבא שלי עזב את סלקום לא מזמן לטובת פלאפון (לפני שיצאו החברות החדשות) ועד שהוא עשה את זה היתה פשוט נוראית הקליטה שלו באיזור ב"ש והסביבה.
תכלס, המוטו שלי, אין מה להלחם בתחנות רוח או דרקונים אם הם נותנים שירות ומחירים יותר טובים משל דון קישוט וסנשו פנשה. גם ככה כל כך קל לעבור חברה היום שברגע שקצת תירגע המהומה מסביב למעבר לחברות החדשות, הניוד יהיה כמו פעם, כמה שעות ואתה מוכר את נשמתך לחברה אחרת
לכו עם המחיר הזול ולא דבר אחד מעבר לזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בהמשך לניוד מאורנג' לגולן טלקום שעשינו לפני כשבועיים, בוצע היום ניוד נוסף עבור אחותי, מפלאפון לגולן טלקום.
ישנו שיפור עצום ומשמעותי במהירות הניוד, מיומיים ל-3 שעות:
1. הזמנה באתר בוצעה במהלך הסופ"ש האחרון.
2. הסים הגיע לתיבת הדואר שלה היום בצהריים. כנראה שבת"א הדואר קצת יותר איטי מאשר בפ"ת...
3. בוצעה אקטיבציה של הסים בשעה 14:00. האתר של גולן טלקום הודיע - הניוד יתבצע בשעה 16:59 (בדיוק! לא בערך...).
4. איך שבוצעה האקטיבציה, התקבל SMS מוזר מפלאפון - "לביצוע הניוד, אנא התקשרו אלינו לקבלת פרטים נוספים". ברור שלא התקשרנו. למה מה, אנחנו בעונש או משהו?
5. בשעה 17:15 הכנסנו את ה-SIM לטלפון וביצענו כמה בדיקות. על ההתחלה - יש שיחות יוצאות ויש שיחות נכנסות (בדקנו מול קו הוט נייח וטלפון נייד של סלקום).
מהיר, קל, מומלץ!! ללא המתנה במוקד שירות או מענה טלפוני.
ושלא יפחידו אתכם...
ישנו שיפור עצום ומשמעותי במהירות הניוד, מיומיים ל-3 שעות:
1. הזמנה באתר בוצעה במהלך הסופ"ש האחרון.
2. הסים הגיע לתיבת הדואר שלה היום בצהריים. כנראה שבת"א הדואר קצת יותר איטי מאשר בפ"ת...
3. בוצעה אקטיבציה של הסים בשעה 14:00. האתר של גולן טלקום הודיע - הניוד יתבצע בשעה 16:59 (בדיוק! לא בערך...).
4. איך שבוצעה האקטיבציה, התקבל SMS מוזר מפלאפון - "לביצוע הניוד, אנא התקשרו אלינו לקבלת פרטים נוספים". ברור שלא התקשרנו. למה מה, אנחנו בעונש או משהו?
5. בשעה 17:15 הכנסנו את ה-SIM לטלפון וביצענו כמה בדיקות. על ההתחלה - יש שיחות יוצאות ויש שיחות נכנסות (בדקנו מול קו הוט נייח וטלפון נייד של סלקום).
מהיר, קל, מומלץ!! ללא המתנה במוקד שירות או מענה טלפוני.
ושלא יפחידו אתכם...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
עד היום סלקום מתארחת ברשת של אורנג' כאשר אין קליטה אצלה. אז מה בדיוק הבעייה כאן? זה אפילו יותר טוב... לא ממש מעניין אותי מאיזה אנטנה יש לי שירות, ואכן יש קליטה מעולה בכל מקום.pargit כתב:עוד אחת מהמחלות של רשת חדשה... הסכמי roaming...itsik123 כתב:מי שנוסע לחו"ל בקרוב שיקח בחשבון שזה לא ניתן עם גולן טלקום.
והצפי להסכמים במבחר מדינות הוא לא גדול .......
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
דובר כאן על חו"ל. יש הרבה עבודה לחתום על הסכמי נדידה בין מפעילים בעולם, ובכל דור של רשת זה מחדש.pixies כתב:עד היום סלקום מתארחת ברשת של אורנג' כאשר אין קליטה אצלה. אז מה בדיוק הבעייה כאן? זה אפילו יותר טוב... לא ממש מעניין אותי מאיזה אנטנה יש לי שירות, ואכן יש קליטה מעולה בכל מקום.pargit כתב:עוד אחת מהמחלות של רשת חדשה... הסכמי roaming...itsik123 כתב:מי שנוסע לחו"ל בקרוב שיקח בחשבון שזה לא ניתן עם גולן טלקום.
והצפי להסכמים במבחר מדינות הוא לא גדול ..........