שאלה על נתב אלחוטי
שלום.
לאחרונה חשבתי להעביר את רשת האינטרנט על גבי החשמל בעזרת מתאמים מתאימים.
השאלה היא כזו, לאחר חיבור המתאמים ובדיקה שהאינטרנט עבר כמו שצריך אני מעוניין להגדיל את הטווח בעזרת חיבור לנתב אלחוטי.
מה שיש לי זה כבל רשת שמחובר למתאם החשמל ואותו אני מעוניין לחבר לנתב שממנו אוכל לחבר עוד התקנים ושיביא רשת אלחוטית (כמו ראוטר) הבעיה היא שאין לי את החיבור המקורי לADSL (הרי שהוא נמצא בחיבור המקורי של האינטרנט).
חשבתי לקנות את הדבר הבא:
[imgbig]http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2011/ ... _ports.jpg[/imgbig]
לפי איך שזה נראה החיבור הוא כבל רשת רגיל.
האם זה יכול להצליח?
תודה מראש.[/img]
לאחרונה חשבתי להעביר את רשת האינטרנט על גבי החשמל בעזרת מתאמים מתאימים.
השאלה היא כזו, לאחר חיבור המתאמים ובדיקה שהאינטרנט עבר כמו שצריך אני מעוניין להגדיל את הטווח בעזרת חיבור לנתב אלחוטי.
מה שיש לי זה כבל רשת שמחובר למתאם החשמל ואותו אני מעוניין לחבר לנתב שממנו אוכל לחבר עוד התקנים ושיביא רשת אלחוטית (כמו ראוטר) הבעיה היא שאין לי את החיבור המקורי לADSL (הרי שהוא נמצא בחיבור המקורי של האינטרנט).
חשבתי לקנות את הדבר הבא:
[imgbig]http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2011/ ... _ports.jpg[/imgbig]
לפי איך שזה נראה החיבור הוא כבל רשת רגיל.
האם זה יכול להצליח?
תודה מראש.[/img]
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
התמונה שנתת היא של ראוטר של TP-LINK.
אני לא מבין איפה הבעיה.
מה זה "החיבור המקורי לADSL"?
אם יש לך ראוטר שמחובר לאינטרנט בצד אחד אז לכל מה שתחבר למתאם השני תהיה גישה לאינטרנט. אם אתה רוצה רשת אלחוטית חבר ראוטר או AP.
אני לא מבין איפה הבעיה.
מה זה "החיבור המקורי לADSL"?
אם יש לך ראוטר שמחובר לאינטרנט בצד אחד אז לכל מה שתחבר למתאם השני תהיה גישה לאינטרנט. אם אתה רוצה רשת אלחוטית חבר ראוטר או AP.
אנסה להסביר בצורה אחרת.
יש לי מספר קומות בבית הנקודה המרכזית של האינטרנט נמצאת בקומה התחתונה, שם אני מחבר ראוטר\מודם ישירות למחשב שנמצא שם.
את אותו המודם\ראוטר אני מחבר באמצעות המתאם לחשמל, מספר קומות למעלה אני מחבר את המתאם השני ובעזרת כבל רשת מחבר למתאם (במחשב השני) את הנתב שציינתי קודם בתמונה, אם אני אחבר את כבל הרשת מהמתאם לחיבור ה"כחול" (בתמונה) ובחיבור "צהוב" ישירות למחשב, האם אקבל את אינטרנט?
זוהי השאלה בגדול.
ועוד שאלה על הדרך, האם הנתב מתאים להוט ו\או לבזק?
תודה רבה.
יש לי מספר קומות בבית הנקודה המרכזית של האינטרנט נמצאת בקומה התחתונה, שם אני מחבר ראוטר\מודם ישירות למחשב שנמצא שם.
את אותו המודם\ראוטר אני מחבר באמצעות המתאם לחשמל, מספר קומות למעלה אני מחבר את המתאם השני ובעזרת כבל רשת מחבר למתאם (במחשב השני) את הנתב שציינתי קודם בתמונה, אם אני אחבר את כבל הרשת מהמתאם לחיבור ה"כחול" (בתמונה) ובחיבור "צהוב" ישירות למחשב, האם אקבל את אינטרנט?
זוהי השאלה בגדול.
ועוד שאלה על הדרך, האם הנתב מתאים להוט ו\או לבזק?
תודה רבה.