bi-amp ברסיבר Yamaha RXV757
-
nadav_azulay
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם ...
רציתי לדעת אם הרסיבר הזה עובד בשיטה הזו , חיפשתי קצת בגוגל ואפילו באתר ראיתי שרשור לא ממש ברור על הרסיבר הזה ושיטת החיבור .
אם מישהו יודע תשובה חד משמעית אני מאוד אשמח
תודה
רציתי לדעת אם הרסיבר הזה עובד בשיטה הזו , חיפשתי קצת בגוגל ואפילו באתר ראיתי שרשור לא ממש ברור על הרסיבר הזה ושיטת החיבור .
אם מישהו יודע תשובה חד משמעית אני מאוד אשמח
תודה
-
nadav_azulay
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
מצורפת תמונה RXV757 עם M 34 של mission
תודה על התשובות אבל יש לי עוד שאלה אחת קטנה , יש לי את ה
עם סט רמקולים M 34 של mission שלפי מיטב זכרוני הם עובדים בשיטה של b-wire terminals
זה אומר שכל יציאה של המגבר מתחברת לכניסה אחת של הרמקול ? ( שני זוגות כבלים לכל רמקול )
?
תודה על העזרה
עם סט רמקולים M 34 של mission שלפי מיטב זכרוני הם עובדים בשיטה של b-wire terminals
זה אומר שכל יציאה של המגבר מתחברת לכניסה אחת של הרמקול ? ( שני זוגות כבלים לכל רמקול )
?
תודה על העזרה
Re: מצורפת תמונה RXV757 עם M 34 של mission
כן, ולהוריד את המגשרים כמובן.nadav_azulay כתב:תודה על התשובות אבל יש לי עוד שאלה אחת קטנה , יש לי את ה
?
תודה על העזרה...
לא, הם אינם תלויים זה בזהdirect כתב:ההגברה לא מתחלקת בין A לB ?SGישראל כתב:היי נדב,
ב-RX-V757 יש מיתוג לשני זוגות רמקולים קדמיים A/B ואתה יכול להפעיל את שניהם במקביל ולחבר את שניהם לאותו זוג רמקולים שזה בעצם bi – amp.......