טוב מאוד. עכשיו כשהן הפסיקו לריב על המחיר המלחמה צריכה להיות על איכות המוצר.
הקליטה באורנג' זוועתית והמהירות איטית מאוד. יש להם המון לעשות בנושא. עם חמש חברות אני מקווה שנתחיל לראות קצב אימוץ טכנולוגיה מהיר בהרבה.
אני לא מדבר על LTE. אני מדבר על קליטה זוועתית בחלקים גדולים ממרכז הארץ ומהירות גלישה שהיא בדיחה עצובה (מגה-2 מגה). לפלאפון אין LTE ותסתכל איזה רשת מעולה יש להם (לא יודע על איכות הקליטה, אלא רק מדיווחים של אנשים שאומרים שהרשת טסה).
LTE יהיה כשמשרד הביטחון וצה"ל יבינו שהם לא הבעלים של המדינה הזאת ושהתדרים הם הרכוש של הציבור ולא שלהם. אבל זאת בעיה אחרת.
שימו לב רק, שהצעה של 012 מובייל לא כוללת שירות לקוחות טלפוני או פרונטלי, אלא דרך האינטרנט בלבד. אני לא אתפלא אם סלקום ופלאפון יצטרפו לפרטנר עם חבילות דומות. ומה אז יעשו בגולן טלקום?
יהנו ממותג לא מזוהם?
אורנג' וסלקום סובלות מתדמית ממש לא טובה, הוט מובייל סוחבת איתה את התדמית מהטלויזיה ולגולן יש תדמית נקיה ובינתיים מעולה.
אני יודע שעכשיו כשסוף סוף מחלות הילדות מתחילות להגמר בגולן אני מתכוון לעבור. גם אם יש יותר זול בכמה שקלים, זה כבר עניין של פרינציפ שאני לא רוצה להיות עם מי שדפק אותי כל כך הרבה שנים.
חוץ מזה, בסוף הם גם יצטרפו לטלפון ואינטרנט. הם לא במצב רע בכלל. להם, בניגוד לאחרים, יש מותג נקי והרבה מקום להתרחבות. האחרים הם במגמת ירידה והם יודעים את זה.
השבוע העברתי מישהו במשפחה לגולן זה גאוני!
מי בכל צריך שירות לקוחות? בדרף שלך כלקוח אתה יכול לעשות ה כ ל!
מה שכל דבר עד היום היה צורך להתקשר לשירות לקוחות ולחכות, עושים באתר.
זה פשוט גאוני.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
באתר של אורנג' כבר מזמן אפשר לעשות הכל, להתקין ולהוריד חבילות, לשנות תוכניות וכד', וחבל שרק בלאגן כזה בשוק היה צריך לגרום להם להציע חבילות שלא כוללות תשלום על שירות לקוחות שהוא לא כזה חשוב...
mp3lll כתב:השבוע העברתי מישהו במשפחה לגולן זה גאוני!
מי בכל צריך שירות לקוחות? בדרף שלך כלקוח אתה יכול לעשות ה כ ל!
מה שכל דבר עד היום היה צורך להתקשר לשירות לקוחות ולחכות, עושים באתר.
זה פשוט גאוני.
אני נשאר באורנג בכל מקרה לעוד שנה וחצי בגלל ניתוק זיקה
קניתי גלקסי S2 מחנות פרטית ומקבל מהם 100 שקל החזר על מכשיר ו 20 שקל על ניוד. יוצא לי בסוף חודש חשבונית 44 שקל על 800 דקות שיחה (לא מגיע גם לזה) 800 SMS, וגלישה בנפח 2.5 גיגה. בגולן או הוט היה יוצא לי יותר יקר..
עוד שנה וחצי אני אהיה אצל גולן כי הוא הביא את המהפכה,מגיע לו.