WIFI DIRECT לא עובד
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73312
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
שלום חברים.
יש ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי 2 עם רום ICS של HYDROGEN. בנוסף יש לי גישה לטלוויזיה עם יכולות SMART של LG. אחת מהפונקציות בטלוויזיה הזו היא התמיכה ב WIFI DIRECT. נכנסתי להגדרות והפעלתי את הפונקציה, הפעלתי אותה גם בסמארטפון ונאדה - כלום לא קורה. מה אני מפספס?
יש ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי 2 עם רום ICS של HYDROGEN. בנוסף יש לי גישה לטלוויזיה עם יכולות SMART של LG. אחת מהפונקציות בטלוויזיה הזו היא התמיכה ב WIFI DIRECT. נכנסתי להגדרות והפעלתי את הפונקציה, הפעלתי אותה גם בסמארטפון ונאדה - כלום לא קורה. מה אני מפספס?
-
Huber
- חבר במועדון HT

אצלי ב ICS זה מעט שונה, אבל מצאתי את זה תחת WIRLESS AND NETWORKS, שם יש אופציה לסמן V ב WIFI DIRECT , כשאני מסמן את ה V הוא מזהיר אותי שהפעולה תכבה את ה WIFI CLIENT HOTSPOT, אני מאשר את ההודעה, הפונקציה של ה WIFI DIRECT הופכת לאפור (אי אפשר לבחור בה שוב) וכלום לא קורה, אין סריקת מכשירים ובעצם לא קורה כלום.
ניסיתי במכשיר רייזר של מוטורלה מסלקום - שם מותקנת גירסה 2.3.6 ושם אין בכלל את האופציה הזו.
ניסיתי במכשיר רייזר של מוטורלה מסלקום - שם מותקנת גירסה 2.3.6 ושם אין בכלל את האופציה הזו.
מחיפוש קצר בשרשור של הרום הספציפי הזה מצאתי את התשובה הבאה:
Wifi tethering working fine, but I'm sure Wifi direct isn't, it's still not working with any cm9,aosp or aokp roms. Someone correct me if I'm wrong....
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני מתחיל להיצטער שנכנסתי לכל העולם הזה של רום לא "רישמיים". כל פעם אני מגלה שטאנץ' מעצבן אחר.