SAMSUNG PS51D550 Vs Panasonic THP50UT30
שלום לכולם,
מעוניין לקנות טלבזיה [2], התקציב הינו בסביבות 5K ולכן נראה לי שאלה הבחירות הנכונות ביותר
לתקציב הנ"ל.
1. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לבחור, מה שמעניין אותי בעיקר זה איכות תמונה ופחות פייצרים.
2. כמו כן האם בתקציב הזה +-, אפשר למצוא טלביזה לד בגודל 50 סבירה מוכן לרדת קצת באיכות [מאחר והחדר די מואר עדיף לד], מוכרח לציין שיש לי פלזמה וכשחשוך התמונה מדהימה!!!
3. האם מישהו יודע מה ההבדל בין Panasonic THP50UT30 ל Panasonic Viera TX-P50ST30?
תודה מראש
דרור
מעוניין לקנות טלבזיה [2], התקציב הינו בסביבות 5K ולכן נראה לי שאלה הבחירות הנכונות ביותר
לתקציב הנ"ל.
1. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לבחור, מה שמעניין אותי בעיקר זה איכות תמונה ופחות פייצרים.
2. כמו כן האם בתקציב הזה +-, אפשר למצוא טלביזה לד בגודל 50 סבירה מוכן לרדת קצת באיכות [מאחר והחדר די מואר עדיף לד], מוכרח לציין שיש לי פלזמה וכשחשוך התמונה מדהימה!!!
3. האם מישהו יודע מה ההבדל בין Panasonic THP50UT30 ל Panasonic Viera TX-P50ST30?
תודה מראש
דרור
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
51D550 מצויינת למחירה ונותנת תמורה ואיכות טובה יותר מUT30.
אבל הייתי הולך כבר על E550 שכולל כבר פונקציות SMART במחיר דומה לדגם המוחלף.
ST30 גם הוחלפה ב ST50 המצויינת. היא כבר טובה יותר מ E550 אבל המחיר הוא גם בליגה אחרת.
אבל הייתי הולך כבר על E550 שכולל כבר פונקציות SMART במחיר דומה לדגם המוחלף.
ST30 גם הוחלפה ב ST50 המצויינת. היא כבר טובה יותר מ E550 אבל המחיר הוא גם בליגה אחרת.
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
מצתרף לתומכים ב 51E550, אני נהנה מכל רגע עם הפלזמה המשובחת הזו, ממליץ בכל פה
SAMSUNG PS51D550 Vs Panasonic THP50UT30
תודה על העזרה.
אני מבין שהסמסונג יותר טובה ונראה לי שזה יהיה הכיוון.
האם ההבדל כ"כ מהותי בין הסמסונג ל ST שיהיה שווה להשקיע עוד 30 אחוז כמעט?
אם אני מגיע לסכומים כאלה לא עדיף כבר לקנות לד [ לקחת בחשבון שהסלון מואר]?
במידה וכן, על מה אתם ממליצים?
במידה וכן, על מה אתם ממליצים?
כנס לזאפ יש שם למעלה מ 15 חנויות שמוכרות הדגם הנ"ל, מתחיל מ 4850 ש"ח צפונה.shaharza כתב:דרור123,
האם מצאת חנות שמוכרת עדיין את ה-51D550? אשמח לשמועעל חנות כזו ועל המחיר שבה מצאת דגם זה.
המשך יום טוב.
שחר...
האמת החנות שאני הולך לקנות בא מדובר על הדגם E, הייתי מעדיף את הדגם D במחיר הזול יותר אבל באותה חנות ספציפית אין את הדגם הנ"ל ואני רוצה לקנות מחנות הזאת.
לצערי זאפ לא מהווה אינדיקטור מה באמת מוכרים או ליתר דיוק מה יש במלאי. הרבה פעמים זה רק נועד למשוך אותך לחנות. כמו כן המחירים בו ממש לא משקפים את המציאות.
אם תגיע לחנות שיש לה דגם D וקנייה של 2 יחידות יוזיל עלויות דבר איתי אולי נקנה ביחד.
אם תגיע לחנות שיש לה דגם D וקנייה של 2 יחידות יוזיל עלויות דבר איתי אולי נקנה ביחד.
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

חבל להשקיע עוד 30 אחוז ב ST, לא תבחין בהבדל, גם תרויח עוד אינטש עם הסמסונגדרור123 כתב:תודה על העזרה.
במידה וכן, על מה אתם ממליצים?...
לד בגודל הזה ובאיכות המקבילה ועם הפיצ'רים שיש לך בסמסונג יעלה לך הרבה יותר
- טלHD
- גורו

אל תשכח שרוב האוכלוסיה לא רואה מה שאתה , אני או וידאופילים רואים.integral כתב:ברור שמבחינים בהבדל.
אם שווה לשלם על זה זו שאלה אחרת....
מבטיח לך שאם נבחר באקראי 10 אנשים "עוברי אורח"...ונשים אותם לצפות ב 2 המסכים האלו, לפחות 50% לא יבחינו בהבדלים...אתה יודע מה, לדעתי גם 80% לא יבחין בהבדלים.
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

טלHD כתב:אל תשכח שרוב האוכלוסיה לא רואה מה שאתה , אני או וידאופילים רואים.integral כתב:ברור שמבחינים בהבדל.
מבטיח לך שאם נבחר באקראי 10 אנשים "עוברי אורח"...ונשים אותם לצפות ב 2 המסכים האלו, לפחות 50% לא יבחינו בהבדלים...אתה יודע מה, לדעתי גם 80% לא יבחין בהבדלים....
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
דרור
יצא לי לראות את שני המסכים אחד מול השני
אני חייב לציין שבפנסוניק ראו תמונה עדיפה
אחרי כיול של שני המסכים.
אני חושב שבגלל שנכנסו דגמים חדשים (שהבנתי שהם עדיין לא במלאי) אפשר להוציא את הפנסוניק במחיר ממש טוב.
אחרי כיול של שני המסכים.
אני חושב שבגלל שנכנסו דגמים חדשים (שהבנתי שהם עדיין לא במלאי) אפשר להוציא את הפנסוניק במחיר ממש טוב.
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
חיים כתב:דרור
אחרי כיול של שני המסכים.
אני חושב שבגלל שנכנסו דגמים חדשים (שהבנתי שהם עדיין לא במלאי) אפשר להוציא את הפנסוניק במחיר ממש טוב....
אתה מדבר על ה st או על ה ut ?
מול מה אתה משווה את הסמסונג?
טל היקר,טלHD כתב:אל תשכח שרוב האוכלוסיה לא רואה מה שאתה , אני או וידאופילים רואים.integral כתב:ברור שמבחינים בהבדל.
מבטיח לך שאם נבחר באקראי 10 אנשים "עוברי אורח"...ונשים אותם לצפות ב 2 המסכים האלו, לפחות 50% לא יבחינו בהבדלים...אתה יודע מה, לדעתי גם 80% לא יבחין בהבדלים....
אם תבחר לפחות 50% בתוך העשר עיוורים גמורים או כבדי ראייה ,
אחרת אינני רואה איך תהיינה תוצאות כאלה לסקר שלך!!!
בקיצור אומר,
ההבדל בין שני המסכים בדוגמא הוא של שמיים וארץ בכל פרמטר!!! לווידיאופיל או ללקוח רגיל!!!
האם לקוח רגיל יהיה מוכן לשלם עבור ההבדל באיכות? זאת שאלה אחרת.
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

עם כל הכבוד, כמה גדול יכול להיות ההבדל? יש הבדל, אני מסכים, אבל שמיים וארץ בכל פרמטר? מה אתה חושב שמדובר על סודות הגרעין? הפלזמה היא טכנולוגייה ותיקה, המסך, האלקטרוניקה, עיבוד האותות, הצ'יפים שמשתמשים בהם, כולם ידועים ומתועדים, סמסונג יודעים מה יש לפאנאסוניק וההפך, יש כל הזמן התקדמות בטכנולוגיות היצור, בכח העיבוד ובאיכות והמידע זולג והמוצרים נעשים דומים יותר ויותר. אז יש הבדל מסויים ויש המוכנים לשלם על ההבדל הזה בגלל השם, המיתוס והתדמית וקצת יותר איכות (אולי), אבל שמיים וארץ???dude69il כתב:טל היקר,טלHD כתב:אל תשכח שרוב האוכלוסיה לא רואה מה שאתה , אני או וידאופילים רואים.integral כתב:ברור שמבחינים בהבדל.
אם תבחר לפחות 50% בתוך העשר עיוורים גמורים או כבדי ראייה ,
אחרת אינני רואה איך תהיינה תוצאות כאלה לסקר שלך!!!
בקיצור אומר,
ההבדל בין שני המסכים בדוגמא הוא של שמיים וארץ בכל פרמטר!!! לווידיאופיל או ללקוח רגיל!!!
האם לקוח רגיל יהיה מוכן לשלם עבור ההבדל באיכות? זאת שאלה אחרת....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
androidsmartandroidsmart כתב:
הפלזמה היא טכנולוגייה ותיקה, המסך, האלקטרוניקה, עיבוד האותות, הצ'יפים שמשתמשים בהם, כולם ידועים ומתועדים, סמסונג יודעים מה יש לפאנאסוניק וההפך,...
אני מבין שאתה חי בסרט שאתה משווה פלזמות של פנאסוניק עם פלזמות של סמסונג .
מסכי הפלזמה של פנאסוניק. כיום הם הטובים ביותר בעולם
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
דרור, ההבדל בין המסכים מהותי. מבלי להיכנס לויכוחי הג'נרי (פנסוניק - סמסונג) המדובר בהשוואה בין מסך מסדרה בסיסית של סמסונג לעומת מסך הנמצא בסדרה גבוהה של פנסוניק והוא נהנה מחדות רבה יותר, צבע מדויק יותר, רמת שחורים טובה יותר.דרור123 כתב:תודה על העזרה.
במידה וכן, על מה אתם ממליצים?...
אבל כמובן, כפי שציינו קודמי, אין כמו מראה עיניים ועדיף בחנות מתמחה בה תוכל לשנות את הגדרות המסך, להתרשם מכל סוגי התכנים וכמובן לא לצפות במצב DYNAMIC המזעזע.
באשר לשאלך לעניין לד, שוב זה עניין של טעם ושל נתוני צפייה - אם החדר מואר ביותר ומרבית הצפייה בשעות היום (למשל כמו חדר המשפחה אצלנו) אז לד ראוי לבוא בחשבון. בכל היבט אחר הפלזמה תמיד תתן תמורה טובה יותר למחיר ולטעמי תמיד תציג את התמונה העשירה, הטבעית והטובה יותר.
- טלHD
- גורו

איציק....9000es כתב:androidsmartandroidsmart כתב:
הפלזמה היא טכנולוגייה ותיקה, המסך, האלקטרוניקה, עיבוד האותות, הצ'יפים שמשתמשים בהם, כולם ידועים ומתועדים, סמסונג יודעים מה יש לפאנאסוניק וההפך,...
אני מבין שאתה חי בסרט שאתה משווה פלזמות של פנאסוניק עם פלזמות של סמסונג .
מסכי הפלזמה של פנאסוניק. כיום הם הטובים ביותר בעולם![]()
...
בבקשה אל תתחיל עם ההכללות האלו.
יש יתרונות לכל מותג ובדגמים מסויימים אחד גובר על השני גם בגלל תמחור עדיף.
מכל אלו שהוזכרו כאן וללא שיקול מחיר...זו לדעתי הרשימה מהאיכותי ביותר ומטה.
st50
st30
e550
d550
ut30
עכשיו שכל אחד יבחר מה מתאים לו לפי התקציב שברשותו.