עוד מידע על ה-PRONTO החדש
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78943
- שם מלא: עפר לאור
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
זה נראה כמו פאנל של בית חכם כזה.. (גדול)
אז זה שלט או מכשיר דמוי tablet?
אז זה שלט או מכשיר דמוי tablet?
HiFiMusic IL
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

אם בשלטים ובית חכם עסקנו אז הרשו לי לצרף לפה שאלה.
אני מתכנן על איזה פרונטו בקרוב (אם הגירסה הזאת היתה יוצאת עד תחילת ספטמבר בארה"ב הייתי קונה אותה) והזמנתי אתמול וילון חשמלי לסלון (עם האפלה).
אני רוצה כמובן לשלוט על הוילון עם השלט, המנגנון שהם מוכרים (אורגון) כולל שלט RF אז לא הזמנתי אותו אלא רק את המנוע.
יש לי כמה שאלות בנושא:
1. האם אתם מכירים מכשיר המדמה מפסק שלושה מצבים של 220V בעל שליטת אינפרה? (הרמה, הורדה, OFF) היו דיונים על משהו דומה בעבר אבל זה לא בדיוק מתאים.
2. אני מניח שהתשובה לזה חיובית אבל אני רוצה לוודא. האם לפרונטו יש מן זכרון מצבים? הכוונה היא כזאת: נניח שאני מתכנן ארבעהmacros: צפייה בסרט, האזנה למוזיקה ו צפיה בטלויזיה ו סגירה. נניח שבשני הראשונים אני רוצה שהוילון יהיה סגור בשלישי ישאר במצבו הנוכחי וברביעי יפתח. האם כשאר אני עובר מצפייה בסרט להאזנה למוזיקה הפרונטו ידע לא לנסות לפתוח את הוילון שוב?
אני מתכנן על איזה פרונטו בקרוב (אם הגירסה הזאת היתה יוצאת עד תחילת ספטמבר בארה"ב הייתי קונה אותה) והזמנתי אתמול וילון חשמלי לסלון (עם האפלה).
אני רוצה כמובן לשלוט על הוילון עם השלט, המנגנון שהם מוכרים (אורגון) כולל שלט RF אז לא הזמנתי אותו אלא רק את המנוע.
יש לי כמה שאלות בנושא:
1. האם אתם מכירים מכשיר המדמה מפסק שלושה מצבים של 220V בעל שליטת אינפרה? (הרמה, הורדה, OFF) היו דיונים על משהו דומה בעבר אבל זה לא בדיוק מתאים.
2. אני מניח שהתשובה לזה חיובית אבל אני רוצה לוודא. האם לפרונטו יש מן זכרון מצבים? הכוונה היא כזאת: נניח שאני מתכנן ארבעהmacros: צפייה בסרט, האזנה למוזיקה ו צפיה בטלויזיה ו סגירה. נניח שבשני הראשונים אני רוצה שהוילון יהיה סגור בשלישי ישאר במצבו הנוכחי וברביעי יפתח. האם כשאר אני עובר מצפייה בסרט להאזנה למוזיקה הפרונטו ידע לא לנסות לפתוח את הוילון שוב?
HiFiMusic IL
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
נראה לי שאתה מחפש את פונקציית flags בפרונטו. מצטרף לשאלה.
לאחרונה גם אני מתעניין בשלט חכם עם macros ונראה לי מאד ה RTI T3.
לאחרונה גם אני מתעניין בשלט חכם עם macros ונראה לי מאד ה RTI T3.
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

וואללה צודק 
HiFiMusic IL
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

ש י ט, מישהו מכיר מנגנון למסך שעובד באינפרה ולא ב- RF? מסקר ראשוני ראיתי שהם גם עוובדים ב- RF
(ולמעשה מדובר באותו מכשיר שנמכר עם הוילון רק בשליש מחיר)
HiFiMusic IL
- charny
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 244
1. אין צורך לזכור את מצב הוילון, מקסימום תיתן לו פקודה לרדת (או לעלות) שוב.
2. לגבי מנגנון תריס\וילון נשלט IR, תבדוק עם חברת קשטן בדרום ת"א, לגבי ציוד של Bticino.
2. לגבי מנגנון תריס\וילון נשלט IR, תבדוק עם חברת קשטן בדרום ת"א, לגבי ציוד של Bticino.
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

תודה 
HiFiMusic IL
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78943
- שם מלא: עפר לאור
לפרונטו הרגילים אין זיכרון FLAGS.
רק שתדעו, FLAGS זה דבר טוב אבל לא תמיד עובד כראוי!
מרבית השלטים החכמים עוברים יותר ויותר למצב FLAGS (למשל RC9800i של פיליפס, NEVO SL, וכל השאר). הבעיה עם FLAGS זה שאתה עלול להישאר במצב "לא מסונכרן", כלומר, הפקודה נשלחה על ידי השלט שמניח שהפעולה בוצעה, אבל בשטח לא היתה קליטה והפקודה פוספסה. זה לא תמיד נחמד.
עדיף DISCRETE COMMANDS בכל מקרה אפשרי כדי להימנע ממצבים כאלה.
charny,
לגבי מפסקים בקיר שעובדים עם IR, אני גם מחפש. צריך שלושה סוגים: דימר, ON/OFF (אחד או שניים) ותלת מצביים (למעלה עצור למטה).
יש לך מושג מה העלויות?
רק שתדעו, FLAGS זה דבר טוב אבל לא תמיד עובד כראוי!
מרבית השלטים החכמים עוברים יותר ויותר למצב FLAGS (למשל RC9800i של פיליפס, NEVO SL, וכל השאר). הבעיה עם FLAGS זה שאתה עלול להישאר במצב "לא מסונכרן", כלומר, הפקודה נשלחה על ידי השלט שמניח שהפעולה בוצעה, אבל בשטח לא היתה קליטה והפקודה פוספסה. זה לא תמיד נחמד.
עדיף DISCRETE COMMANDS בכל מקרה אפשרי כדי להימנע ממצבים כאלה.
charny,
לגבי מפסקים בקיר שעובדים עם IR, אני גם מחפש. צריך שלושה סוגים: דימר, ON/OFF (אחד או שניים) ותלת מצביים (למעלה עצור למטה).
יש לך מושג מה העלויות?
- charny
-
- עוסק בתחום

קניתי כאלה לפני 6 שנים, אין לי מושג לגבי העלויות כיום.
אני רק זוכר שהם לא זולים...
אני רק זוכר שהם לא זולים...
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
למה IR? אין דברים כאלה מבוססי X10?
צריך בסה"כ מקלט IR או RF יחיד שישדר פקודות X10 דרך קווי המתח, ושקעי X10 מתאימים היכן שצריך.
חפשו בגוגל X10 220V ותמצאו המון אתרים בנושא.
למשל:
http://www.shed.com/x10stuff.html
צריך בסה"כ מקלט IR או RF יחיד שישדר פקודות X10 דרך קווי המתח, ושקעי X10 מתאימים היכן שצריך.
חפשו בגוגל X10 220V ותמצאו המון אתרים בנושא.
למשל:
http://www.shed.com/x10stuff.html
- charny
-
- עוסק בתחום

udif,
שכחת גם:
blocker לשכנים
מגשר 3 פאזות (למי שצריך)
להמשיך?
שכחת גם:
blocker לשכנים
מגשר 3 פאזות (למי שצריך)
להמשיך?
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
האמת היא שאין לי נסיון אישי עם הטכנולוגיה הנ"ל מעבר לכך שידוע לי על קיומה. הסיבה היחידה שהזכרתי אותה בעצמי היא שאף אחד אחר לא הזכיר זאת. מי שמתחיל לחפש שלשה סוגים של מפסקים, כל אחד עם שלט ה- IR או ה-RF שלו, אולי עדיף שיסתכל על X10.
בכל מקרה מוטב שמי שצריך את זה ידע שזה קיים, יחפש באינטרנט ויחליט לבד אם זה רלוונטי עבורו (ושווה את המאמץ) מאשר שלא ידע כלל שזה קיים.
בכל מקרה, למי שלא מכיר, טכנולוגיית X10 מיועדת לשליטה על תאורת הבית (ועוד מכשירי חשמל שונים) דרך קווי המתח הקיימים.
בכל מקרה מוטב שמי שצריך את זה ידע שזה קיים, יחפש באינטרנט ויחליט לבד אם זה רלוונטי עבורו (ושווה את המאמץ) מאשר שלא ידע כלל שזה קיים.
בכל מקרה, למי שלא מכיר, טכנולוגיית X10 מיועדת לשליטה על תאורת הבית (ועוד מכשירי חשמל שונים) דרך קווי המתח הקיימים.
- charny
-
- עוסק בתחום

לחברה שציינתי יש שלט המתאים לכמה ערוצים (אני לא יודע אם ה-IR הוא סטנדרטי, כלומר יתאים לשלט אוניברסלי).
יש גם מוצרים כאלה שעובדים ב-RF.
יש גם מוצרים כאלה שעובדים ב-RF.
- AdiLev
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2278
לגבי שליטה על הוילון תריסים - הי בקישורים שכתבתי יש שני חברות בארץ ששוה ליצור איתם קשר...
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -