סיפור על ממירי YES 3100 (סוף טוב)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
OferL פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #1 

הכל התחיל לפני שלושה שבועות. הודעתי לYES על מעבר דירה. שבועיים מראש כמו שהם מפרסמים. אמרתי לנציגה שאני מעביר 2 ממירים ישנים ומזמין ממנה YES MAX חדש. וביקשתי (בעקבות שטיפת המח כאן באתר :wink: ) להחליף את הממירים הישנים ב-3100. הממירים יחוברו ל-LCD ולמקרן. לממירים הישנים שהיו לי היתה רק יציאת קומפוזיט ו"דרשתי" להשתדרג.
אחרי כמה דקות התעקשות היא אמרה שתבדוק ותחזור. חזרה אלי אחרי כמה דקות ואמרה שזה בסדר. אושרה לי החלפת הממירים. שמחתי :) .

ההתקנה נקבעה ליום אחרי ההעברה. אמרה לי שיבוא מתקין עם שני 3100. ואחריו מתקין שני עם ה MAX.

בליל ההעברה מתקשר אלי נציג יס לוודא שלמחרת מגיעים אלי להתקנה. שאלתי אותו על שני ה 3100. לא היה כתוב לו דבר בעניין. :מבולבל: התעקשתי שוב והוא בדק וחזר אלי (נוהל קבוע...) ואישר שהמתקין יגיע עם שני 3100. שמחתי :) .

בבוקר מגיע בחור צעיר מ YES עם ידיים ריקות. איפה הממירים החדשים? שאלתי. הוא אמר שהוא רק המתקין... ואין לו בכלל ממירים! :evil: התנפלתי עליו בטענות (קצת בהגזמה בדיעבד) הוא התקשר למוקד. הבחורה שם אמרה לו שמתקין ה MAX יביא את הממירים. שמחתי :) אבל כבר פחות... :|
טוב זה הלך ומייד התקשרתי ליס. הסברתי שוב שאני רוצה שני 3100. וקיבלתי תשובה חדשה: אין במלאי. לא קונים מכשירים חדשים. שוקלים להפסיק לעבוד עם היצרן הזה. יש רק מכשירים שחוזרים עם תקלה מלקוח. מתוקנים ונמסרים.
היא הציע שיגיע מתקין ה MAX ונראה מה יש לו ברכב והוא כבר יתאים לי ממיר... :עצוב: טוב מה בכר היה לי לעשות אחרי תשובה כזו. אמרתי לה שתוודא שהוא יודע שצריך לתת לי שני ממירים אחרים. אמרה שתוודא.

ואז הגיע איש ה MAX. התקין. חיבר. הכל עובד.
שאלתי אותו אם אמרו לו על שני הממירים להחלפה. כמובן שלא. הוא התקשר למוקד ואישרו לו להחליף. שאל אותי מה אני רוצה. אמרתי לו שני 3100 אבל... והוא ענה לי OK יש לי באוטו. ירד. הביא. חיבר. שמחתי :D

סוף טוב הכל טוב.
נקודות זכות של YES
(Y) כל מי שנתקלתי בו היה אדיב מקשיב ומנסה לעזור
(Y) המוקדניות מבינות (ברמה בסיסית לפחות) על המכשירים השונים
(Y) הטכנאים משתדלים מאד לפתור בעיות
(Y) מבטיחים לחזור אליך ובאמת חוזרים אחרי מספר דקות (לא אופייני לחברות גדולות בישראל...)

נקודות חובה
(n) חוסר תאום בין נציג לנציג ובין נציגים לאנשי השטח
(n) חוסר שקיפות וחוסר אמינות בכל הנוגע למכשירים. אם לא הייתי חבר באתר לא הייתי יודע על ההבדלים. לא הייתי מבקש לשפר. והייתי נידון לאיכות תמונה נמוכה יותר. גם התשובה שקיבלתי "אין במלאי" (יש ברכב...) לא תורמת לאמינות החברה.
Enjoy the Silence

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

עזוב, בלתי אפשרי להבין את הקטע שלהם עם 3100. מצד אחד עשו לי צרות בבית אחד להחליף ממיר אחד ובבית שני שמו לי 3 בלי שביקשתי...
HiFiMusic IL

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 900
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #3 

התשובה של הצניגה לא הגיונית במיוחד.
ליורוקום יש שליטה ביס, וכתוצאהה מכך יורום משווקת ליס את הממירים של .ADB

אבל בכול מקרה, במידה וזה נכון, מאיזה יצרן אחר יקנו את הממירים? מפייס? ליס יש סיפור משפטי שלם איתם.

hasday
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 858
שם מלא: אבי חסדאי
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שליחה #4 

עזוב, בלתי אפשרי להבין את הקטע שלהם עם 3100. מצד אחד עשו לי צרות בבית אחד להחליף ממיר אחד ובבית שני שמו לי 3 בלי שביקשתי..
...
מה, יש לך שני בתים?

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #5 

hasday כתב:
עזוב, בלתי אפשרי להבין את הקטע שלהם עם 3100. מצד אחד עשו לי צרות בבית אחד להחליף ממיר אחד ובבית שני שמו לי 3 בלי שביקשתי..
...
מה, יש לך שני בתים?
...
פחחח, אין לי אפילו אחד :)

אבל היתה תקופת מעבר ששכרתי שניים במקביל.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10104
נתן תודות: 589 פעמים
קיבל תודות: 614 פעמים

שליחה #6 

עפר, סוף טוב הכל טוב! :)
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”