בחירה בין שלושה סטים 5.1
שלום לכולם חדש כאן באתר...
רכשתי השבוע הפיוניר VSX-1021-K
אני מתלבט כרגע בין שלוש סטים של רמקולים:
סט 6 רמקולים Harman Kardon HKTS11
סט 6 רמקולים Canton MOVIE 80
סט 6 רמקולים PRIMO Morel
השימוש העיקרי שלי זה סרטים וps3 ההתלבטות בעיקר היא בין הסאאב של hk(200w לבין היופי של הCanton שבאים גם בצבע לבן/כסוף..
אני ישמח לחוות דעתכם המקצועית ותודה מראש!!!!
רכשתי השבוע הפיוניר VSX-1021-K
אני מתלבט כרגע בין שלוש סטים של רמקולים:
סט 6 רמקולים Harman Kardon HKTS11
סט 6 רמקולים Canton MOVIE 80
סט 6 רמקולים PRIMO Morel
השימוש העיקרי שלי זה סרטים וps3 ההתלבטות בעיקר היא בין הסאאב של hk(200w לבין היופי של הCanton שבאים גם בצבע לבן/כסוף..
אני ישמח לחוות דעתכם המקצועית ותודה מראש!!!!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ניסית אולי לשמוע אותם ולא רק לבחור לפי היופי או הנתונים היבשים על הנייר?
- Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 249
- שם מלא: shahar
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש לי את הCANTON בסלון של ההורים עם רסיבר pioneer 519, סלון של 5X8 ובצד שמאל שלו הקיר פתוח לאזור המטבח ופינת אוכל..
הם ניראים מעולה, באים עם מתלים מיוחדים לקיר, הסאב עושה את העבודה בסרטים.
למוזיקה הם פחות טובים, הסאונד לא מלא מספיק, יש טווח רציני בין הסטליטים לסאב שלא מכוסה טוב
אבל עדיין אפשר לשמוע מוזיקה סבבה לגמרי.
בסרטים הם מעולים, שוב, עם נפח צנום יותר משל מדפיים+סאב טובים כמובן, אבל אין ספק שכיף לראות סרטים איתם.
לי הם עלו 1600 לפני שנתיים בערך, אני רואה שבזאפ הם ב1490.. בכל מקרה ממליץ לשמוע בחנות לפני..
הם ניראים מעולה, באים עם מתלים מיוחדים לקיר, הסאב עושה את העבודה בסרטים.
למוזיקה הם פחות טובים, הסאונד לא מלא מספיק, יש טווח רציני בין הסטליטים לסאב שלא מכוסה טוב
אבל עדיין אפשר לשמוע מוזיקה סבבה לגמרי.
בסרטים הם מעולים, שוב, עם נפח צנום יותר משל מדפיים+סאב טובים כמובן, אבל אין ספק שכיף לראות סרטים איתם.
לי הם עלו 1600 לפני שנתיים בערך, אני רואה שבזאפ הם ב1490.. בכל מקרה ממליץ לשמוע בחנות לפני..
- misanthrope
-
- חבר פעיל

- תגובות: 65
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום,
יש לי YAMAHA RX-V565 מחובר ל Canton Movie 80 CX, שקניתי בעקבות קנייה של חבר. אני מרוצה מהסאונד (בעיקר רואה סרטים).
יש לי YAMAHA RX-V565 מחובר ל Canton Movie 80 CX, שקניתי בעקבות קנייה של חבר. אני מרוצה מהסאונד (בעיקר רואה סרטים).