נתב אלחוטי של בזק למהירות 20 מגה - מה המומלץ ביותר ?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
taoyossi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #1 

שלום היום אני גולש באמצעות סיימנס שהוא מחובר ל ראוטר אלחוטי של Linksys .... המשדר ל 4 מחשבים ב רשת אלחוטית - N

השאלה היא ,
האם יש המלצה לראוטר אחוטי (המומלץ ביותר שיש) של בזק אשר יחליף את הקופסאת לקופסא אחת ...

תודה רבה מראש

(צאו מנקודת הנחה שכל ראוטר שקיים בבזק אני יכול לקבל)

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #2 

בשורה תחתונה ב 20 מגה של בזק יש להם שני מודמים משולבים ראוטר
ושניהם *** של מוצר

יש לך את דלינק 6740U בתור ראוטר הוא *** לא מעביר אות שידור ליותר מ 15 מטר ולא משנה
באיזה תקן ואם יש לך קיר גבס מפריד בין המחשב לראוטר סביב ה 15 מטר תקבל אולי בלחץ שני קווי קליטה
מהירות הורדה על אלחוטי לא יעבור לך את ה 1.5 מגה כי הראוטר לא מסוגל לעביר ליותר ממגה ברשת אלחוטית

הדבר הטוב בו שיש לו שרת מדפסת מובנה שעובד סבבה

לגבי חיבור לתשתית הוא מצויין אם מוגדר כי bridge פינג נמוך סנכרון טוב אם כרטיסי VSDL של בזק בארונות

בקטע של הורדות שני הראוטרים לא סוחבים יותר מ 100 חיבורים בטורנטים
מעל 100 שני הראוטרים פשוט נחנקים וצריך להוציא מהחשמל ולחבר חזרה

השני זה הנטגייר VVG2000 *** של ראוטר ומודם ביחד היה לו אותו חודש וחצי ובמהלך חודש וחצי
לא יודע איך הראוטר הזה פשוט תקע לי את כרטיס VSDL בארון משמצריך הגעת טכנאי לאפס את הכרטיס
שאם השירות של בזק חיכיתי 4 ימים לטכנאי כי אצלהם טווח הגעת טכנאי עד 3 ימי עסקים
והנטגייר תקע לי בחודש וחצי 4-5 פעמים את הכרטיס VSDL ככה שחודש וחצי רק טלפונים וטכנאים של בזק

בקטע של ביצועי הרשת אותו סיפור לא מסוגל לעביר מעל 1 מגה בתקן N שזה גם אומר שלא תקבל גלישה ברשת אלחוטית לפי 20 מגה

מסקנה היא ללכת ולתעקש על דלינק 6740U להגדיר אותו כי bridge לחבר אותו ל tplink wr1043 nd
השילוב שכמעט כל אחד פה ימליץ לך

לשני הראוטרים חיבורי LAN הם של 10/100 שאם תחליט לעביר קבצים בקשת חוטית או להזרים מדיה בין מחשבים
לא תעבור את ה8 מגה ברשת קווית וזה עוד בתנאים אוטימלים

שני הראוטרים מגיעים אם גרסה משוכתבת של בזק לא ניתן להתקין אליהם גרסאות צד שלישי דוגמת dd-wrt
לשני הראוטרים אין אפשרות לעדכן גרסאות קושחה גרסאות קושחה מעודכנות על ידי בזק עצמה שכן בעת עדכון
90 אחוז מהמקרים והמזל זה מאפס את הראוטר שזה אומר צריך להגדיר הכל מחדש כי קובץ שמירת הגדרות יכול
לא לעבוד אם מספור גרסה שונה מגרסה ממנה בוצע גיבוי

שני הראוטרים מיוצרים מחומרה זולה כגון מעבד זכרון וכ''ו ואין שום דרך לשפר איכשהו את הביצועים שלהם

ככה ששניהם *** קח את הדלינק 6740U תגדיר אותו כי bridge חבר לראוטר פרטי שלך
ותהנה משכן על תצפה לביצועי הורדה גבוהים בטורנטים כי אם יש לך 20 מגה מקסימום מהירות הורדה
שתקבל בטורנט אם הרבה מקורות הוא סביב ה 1.5 מגה בשניה בגלל מגבלת אפלאוד של בזק

בהצלחה

taoyossi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #3 

הכל *** ....