בעיה במגבר Harman/Kardon

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם! אפתח ואומר שלפני פתיחתו של השרשור ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה, אשמח לעזרה.
ברשותי מגבר Harman/Kardon דגם AVR 142 אשר נקנה לפני שנה וחצי בערך ועד היום הכל עבד בצורה מדהימה, הסאב דופק נפלא הרמקולים מדייקים והמגבר עושה את העבודה ובענק!, היום צצה לי בעיה כאשר הגברתי (לא יותר ממה שאני תמיד מגביר) והמגבר נכנס למצב PROTECT ונכבה ישר, כאשר אני מדליק את המגבר ולא מגביר הוא מגיב יפה-ברגע שאני שוב מגביר הבעיה חוזרת על עצמה. מישהו יכול להסביר את התופעה? חשוב לציין שעד היום לא הייתה אף בעיה והבעיה מופיעה בכל סגנון מוזיקה שמתנגן, גם כשהמגבר מחובר למחשב וגם לממיר של הוט. תודה מראש לעוזרים!

נ.ב: הרמקולים שמחוברים אליו:
זוג רצפתי קדמי של Tonsil דגם Bolero 200
סנטר של Omega
זוג אחוריים מדפים של Kef דגם Q15.2
סאב של Yamaha Corporetion דגם YST-SW300
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #2 

בדוק את חיבורי הרמקולים שאין שום גיד שנוגע בין ה + ל -

במידה וכל החיבורים תקינים יש מצב שיש בעיה במגבר ויש צורך לגשת למעבדה.

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אוקי לאחר בדיקה קצרה גיליתי שכאשר אני מעביר את ההגדרה של הסנטר במגבר למצב NONE הבעיה לא מופיעה למישהו יש הסבר לזה? ד"א הסנטר עצמו מנגן יפה בווליום נמוך והוא לא שרוף עד כמה שאני מבין.
אוקי, כבר אבדוק את החיבורים של הסנטר במגבר תודה על התשובה הזריזה!
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

istarmini תודה רבה על התגובה המהירה פגעת בדיוק בבעיה! תודה על הכל!!! עכשיו אמשיך להנות לי מהמערכת :)
אור

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”