האם ניתן לחבר ממיר לאנטנה של יס ?
נניח ויש לי תשתית של yes כלומר ניתקו אותי אבל הצלחת עדיין קיימת וגם החיבורים.
אם אני אקנה ממיר openbox S12 Skybox כמו ש nimrodg המליץ איזה ערוצים אוכל לראות ?
אם אקנה ממיר של עידן פלוס זה גם יעשה את אותה עבודה (אני רוצה לחסוך את הזמן עד שיגיע הממיר מהאתר) ?
nimrodg, למה התכוונת שכתבת שאין תמיכה בעיברית ?
תודה
אם אני אקנה ממיר openbox S12 Skybox כמו ש nimrodg המליץ איזה ערוצים אוכל לראות ?
אם אקנה ממיר של עידן פלוס זה גם יעשה את אותה עבודה (אני רוצה לחסוך את הזמן עד שיגיע הממיר מהאתר) ?
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה רבה על התשובה.MartinHSabag כתב:טכנית, אם תתחבר לאנטנה של יס (שים לב שהאנטנה היא של יס....) תוכל לראות את הערוצים הפתוחים על לוויין עמוס. עידן+ לא תוכל לקלוט דרך אנטנה של יס כי זו אנטנה של לוויין ועידן+ לא משודר דרך לויין אלא בשידור קרקעי....
ז"א שאם אקנה את הממיר שהוצע nimrodg
openbox S12 Skybox
אוכל לקלוט את עידן + ועוד ערוצים פתוחים ?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
לא, אתה לא תוכל לקלוט את עידן+. עם צלחת לוויין אפשר לקלוט ערוצים רק מלוויין.
אתה בטוח ?NegativeIQ כתב:לא, אתה לא תוכל לקלוט את עידן+. עם צלחת לוויין אפשר לקלוט ערוצים רק מלוויין....
לפי מה ש nimrodg אומר :
"אתה יכול "לרכוב" על התשתית הקיימת ולחבר ממיר HD פשוט, ולקלוט את ערוצי ישראל+ערוצי רדיו."
אז האם אוכל לראות ערוץ 2 ו 10 או לא ?
סליחה על החפירה ....
הקישור :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 691949[url][/url]
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
תוכל מן הסתם לראות אותם מכיוון שהם משודרים באופן פתוח בלוויין "עמוס", אליו מכוונת הצלחת של יס, אבל זאת לא קליטה של שירות עידן+ אלא קליטה מהלוויין, ולכן תצטרך ממיר לווייני ולא ממיר עידן+, וכמו-כן אם יש ערוצים שמשדרים רק בעידן+ ולא בלוויין (נכון להיום מדובר רק על ערוץ 23) אז לא תוכל לקלוט אותם ככה.
צביקה לא ממליץ לך לקנות את הממיר הנ"לzvika77 כתב:נניח ויש לי תשתית של yes כלומר ניתקו אותי אבל הצלחת עדיין קיימת וגם החיבורים.
תודה...
הוא על הפנים בגלל זה הוא זול כל כך לפחות לפי הנסיון הקצר שיש לי איתו
עוד משהו שאני ממליץ לך לא לקנות ממירי H.D בארץ לדעתי הם הם מאד יקרים ביחס לסינים מאיכות טובה כדוגמת DM800H.D באתרים בחו"ל הוא עולה 160$כ- כולל משלוח מהיר עד הבית תוך 4 ימי עסקים מיום הקנייה.
אם תקנה DM800 בארץ המחיר יהיה כפול ותוכל לקנות 2 במחיר הזה לשיקולך