היי.
אני מעוניין לקנות סטרימר חדש. בעיקר לצפייה בסרטי hd בmkv. תמיכה בתרגום עברית חובה.
עכשיו אני מעוניין גם באפשרות סטרימינג מהמחשב ב wifi (יש בסביבות 4 מגה בסלון) וגם בחיבור כונן חיצוני נייד 1TB שכבר יש לי.
חשבתי על ה v8 אבל באחד המאמרים כאן היה כתוב שיש בעיה בתרגום בmkv ולא הבנתי כל-כך איך זה לא משמעותי (סליחה על הבורות ).
וחשבתי גם sidewinder 3 אבל אני לא צריך 3D אז נראה לי מיותר.
אשמח לעוד המלצות אם יש ולחוות דעת.
popcorn hour נראים לי יקרים מדי לדרישות. אבל השאלה היא אם ה- popbox v8 יתאים? ובמיוחד מפריע לי הקטע של הבעיה עם הכתוביות בעברית. ועוד דבר- אפשר לחבר כונן חיצוני של טרה?
תודה על התשובות!!!!!
עכשיו גם הסידוינדר נכנס באופציות!!! אבל הוא לא ישן מדי? ועדיין לא נתתם תשובה על הpopbox
חוץ מזה מה ההבדל ביניהם?הpopbox אמור להיות יותר טוב בסטרימינג דרך wifi לא?
מה אתם אומרים על AC RYAN HD MINI 2? הוא גם נראה לי טוב. והתמיכה בעברית אמורה להיות יותר טובה מה popbox לא? הוא גם זול יותר ונראה לי שמתאים לדרישות. אבל מאיפה אפשר לקנות אותו בארץ?
hcxhhcxh כתב:מה אתם אומרים על AC RYAN HD MINI 2? הוא גם נראה לי טוב. והתמיכה בעברית אמורה להיות יותר טובה מה popbox לא? הוא גם זול יותר ונראה לי שמתאים לדרישות. אבל מאיפה אפשר לקנות אותו בארץ?
...
ראיתי אותו אצל אחד החברים שלי ולא אהבתי... אבל כנראה עניין של טעם. הוא גם יתאים לך לדרישות. לגבי שאלתך על wifi - זה לא בעיה של התקנים, זה בעיה של תקשורת עצמה. עברת וידאו דורשת יותר מאשר wifi מסוגל לתת, זה הכל
תודה על התשובות!!!
בין הpopbox לAC RYAN HD MINI 2 מה עדיף מבחינת תמיכה בעברית ותמיכה בפורמטי אודיו ווידאו שונים (יש מערכת סראונד 5.1)? ולשניהם לא אמורה להיות בעיה עם כונן חיצוני 1TB?
סתם מתוך סקרנות... למה לא אהבת את הAC RYAN HD MINI 2?
לגבי HD MINI 2. יש לי את הראשון והוא מתפקד מעולה מבחינת עברית והפעלת תכנים. מנגן גם סרטי בלוריי מלאים(לא ISO וללא תפריטים). יודע להוציא DTS וDOLDY-HD אבל לא תומך בDTS-HD. אני מניח של2 לא תהיה בעיה להתמודד עם שום דבר שתזרוק לעברו. כמובן יודע לקרוא מHDD 2TB וכמובן 1TB. ראיתי את 2 נמכר באופיס דיפו ב500 שקל. אני חושב שגם בקרביץ הוא נמכר באותו המחיר.
ממש תודה!!!!!!
נראה לי שאני אלך על הhd mini 2. יש אפשרות לחבר אליו דונגל נכון? ולגבי כתוביות מוטמעות בmkv הוא בסדר?
אני מעדיף לקנות ביבואן הרשמי.. יש אחד כזה?
דונגל בוודאי שאפשר לחבר. כתוביות מוטמעות הוא קורא ללא בעיה, זכור לי רק סרט אחד שהוא זיהה את הכתובות אבל לא הציג אותן. תמיד אפשר לשים תרגום חיצוני. לגבי יבוא רשמי אני לא בטוח שיש בארץ אבל אולי אני טועה.