שלום לכולם...
קניתי לאחי מכשיר סלולאר...
אתמול עברנו בדוכן שירות של פלאפון וביררתי לגבי ניתוק זיקה.
הילדה שעמדה שם אמרה שמאחר ומחירי כל החבילות ירדו אז כבר אין ניתוק זיקה
נשמע לי תמוהה אבל האם זה נכון?
תודה מראש
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
החוק מחייב אותם לתת את אותה הטבה שניתנת ללקוח שרכש את המכשיר דרך המפעילה לבין לקוח שרכש את המכשיר במסגרת פרטית (כלומר, אם תשלם לי X שקלים בחודש בגין חבילה מסויימת, אתה תקבל ממני y שקלים בכל חודש החזר). ברגע שהחברות מפסיקות לתת את הטבת ההחזר בגין רכישת מכשיר דרכם (בטח בחברות שבכלל לא מוכרות מכשירים ללקוח) אז חוק ניתוק זיקה הופך ללא רלוונטי.
כמו שאמרתי בשרשור אחר באותו נושא, תמו הימים של אייפון לכל פועל או ילד.
עכשיו הסמרטפונים יחזרו להיות סמל סטטוס אמיתי. קשה לי להאמין שהרבה אנשים יוציאו מהכיס 4000 ש"ח תמימים לשדרג מגלקסי 2 ל - 3 או בעתיד לשים חמישיה על אייפון חדש בלי תמריץ (אפילו פסיכולוגי) של הזיכויים מחברות הסלולר. החגיגה של שדרוג פלאפון כל שנה וחצי תמה.
למשל - הלכתי לפני כמה ימים לשדרג מכשיר. שהבנתי שאני צריך לשים מעל 4000 על המכשיר (הגם שבטוטל עם החבילות החדשות הזולות ורכישת המכשיר היה יוצא אותו מחיר כמו פעם פחות או יותר), חשבתי פעמיים. פעם גם ככה הייתי נדרש לשלם את הסכומים האלה כך או כך (עם או בלי שדרוג למכשיר הכי נוצץ), אז לאף אחד לא היה אכפת לשדרג מכשיר וכל סבתא הלכה עם סמרטפון. אבל לשים תוספת 150 ש"ח בחודש שלוש שנים למכשיר חדש שעוד כמה חודשים יהיה לא אקטואלי... זה כבר מצריך מחשבה. יש אלף דברים שדורשים שדרוג לפני כן.
נערך לאחרונה על ידי roypeles ב 19/06/2012 0:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
ייתכן וכן, אבל מה שבטוח שהם לא יישארו במחירים בגבוהים של היום
כמו שכתב רוי 4000 ומעלה
אני חושב שאפילו יותאמו למחירי השוק בחול, גם בגלל ההצפה וגם בשביל לייתר את עניין הקניה בחול