רכישה מאמזון USA
הי,
אני מעוניין לרכוש מוצר מאמזון.
האם המוצר כולל VAT או שיתווסף רק במעמד ה CHECKOUT ?
כמו כן, האם ניתן לשלוח למוכר צילום פספורט המעיד על כך שאני שאני לא אזרח ארה"ב וכך לא אשלם מיסים מקומיים?
אני מעוניין לשלוח את המוצר לארה"ב.
תודה
אני מעוניין לרכוש מוצר מאמזון.
האם המוצר כולל VAT או שיתווסף רק במעמד ה CHECKOUT ?
כמו כן, האם ניתן לשלוח למוכר צילום פספורט המעיד על כך שאני שאני לא אזרח ארה"ב וכך לא אשלם מיסים מקומיים?
אני מעוניין לשלוח את המוצר לארה"ב.
תודה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לפי נסיוני המחיר שאתה רואה הוא סופי. (לא כול משלוח). שלחתי למספר כתובות בארה"ב ולא זכורה לי שום תוספת של מיסים מקומיים...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
באתרים בארה"ב - אם הקונה משוייך לכתובת מגורים באותה המדינה שבה נמצאת החברה המספקת אז קיימת החובה לשלם מיסי מדינה נוספים.
לדוגמא, אם פלוני מניו יורק רכש מוצר כלשהו באתר א' המגיע מחברה הממוקמת בפסילבניה אזי הוא פתור ממיסי קניה מקומיים.
לדוגמא, אם פלוני מניו יורק רכש מוצר כלשהו באתר א' המגיע מחברה הממוקמת בפסילבניה אזי הוא פתור ממיסי קניה מקומיים.
הבעיה היא שאני תושב ישראל אבל שולח למדינה אשר לה מס מקומי.
השאלה היא - האם ניתן לסרוק דרכון המעיד על כך שאני לא תושב מקומי וכך לא לשלם VAT ? כמו HANDTEC לדוגמה אשר נותן אופציה לשלוח לאיזור אחר וכך אין שקלול VAT
השאלה היא - האם ניתן לסרוק דרכון המעיד על כך שאני לא תושב מקומי וכך לא לשלם VAT ? כמו HANDTEC לדוגמה אשר נותן אופציה לשלוח לאיזור אחר וכך אין שקלול VAT
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אם יאשרו לך לרכוש אז לא תשלם מיסים מקומיים.Satyr82 כתב:הבעיה היא שאני תושב ישראל אבל שולח למדינה אשר לה מס מקומי.
השאלה היא - האם ניתן לסרוק דרכון המעיד על כך שאני לא תושב מקומי וכך לא לשלם VAT ? כמו HANDTEC לדוגמה אשר נותן אופציה לשלוח לאיזור אחר וכך אין שקלול VAT...