האם ניתן לצפות בתוכן תלת מימד דרך USB בטלויזיה תלת מימד ?
התחדשתי בפלזמה ST30 של פנסוניק (55" אם זה משנה)
עדיין לא קיבלתי ורק רציתי לדעת אם אני מחבר דיסק חיצוני ל-USB (או דרך הרשת הביתית הקווית) ועליו סרט בתלת מימד האם הטלויזיה תפעח אותו או שאני חייב דרך סטרימר או מחשב או כונן בלו ריי?
תודה מראש
עדיין לא קיבלתי ורק רציתי לדעת אם אני מחבר דיסק חיצוני ל-USB (או דרך הרשת הביתית הקווית) ועליו סרט בתלת מימד האם הטלויזיה תפעח אותו או שאני חייב דרך סטרימר או מחשב או כונן בלו ריי?
תודה מראש
- eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
תתחדש !!!
אני לא מכיר את ה- ST30 אבל בהנחה ואצל כול הטלוויזיות זה עובד באותו העיקרון אז חיבור הדיסק החיצוני יקטין את איכות התמונה ל- 720P. מה שאתה כן יכול לעשות זה לקנות מתאם HDMI ולחבר את הדיסק החיצוני אל אחד מחיבורי ה- HDMI.
אני לא מכיר את ה- ST30 אבל בהנחה ואצל כול הטלוויזיות זה עובד באותו העיקרון אז חיבור הדיסק החיצוני יקטין את איכות התמונה ל- 720P. מה שאתה כן יכול לעשות זה לקנות מתאם HDMI ולחבר את הדיסק החיצוני אל אחד מחיבורי ה- HDMI.
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- קיבל תודות: 6 פעמים
תתחדש, אני מניח שהפלזמה שלך תומכת בכל המודים של 3D שהם TAB SBS ו- Sequential, רוב הסרטים שתשיג יהיו SBS וכאשר תנגן אותם מהדיסק המחובר תראה על המסך תמונה ליד תמונה, תבחר במצב 3D ואז במצב SBS ותצפה להנאתך, כנ"ל לגבי TAB תמונה מעל תמונה. Sequential תקבל מבלורייחסמבה כתב:התחדשתי בפלזמה ST30 של פנסוניק (55" אם זה משנה)
תודה מראש...
תודה על התגובה,תתחדש, אני מניח שהפלזמה שלך תומכת בכל המודים של 3D שהם TAB SBS ו- Sequential, רוב הסרטים שתשיג יהיו SBS וכאשר תנגן אותם מהדיסק המחובר תראה על המסך תמונה ליד תמונה, תבחר במצב 3D ואז במצב SBS ותצפה להנאתך, כנ"ל לגבי TAB תמונה מעל תמונה. Sequential תקבל מבלוריי...
אני לא רואה במפרט את המילים SBS או TAB אבל בכל אופן אני מבין שאם הטלויזיה תומכת בהם הווה אומר שאני לא אצטרך שום מתווך בין הדיסק החיצוני לטלויזיה, נכון?
ד"א זה הלינק למפרט http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID= ... cleID=1114
ובאמת שמתי לב שכל ה-3D שבחרתי להורדה ב-USENET הם אכן SBS[/quote]
אגב מה ההבדל בין SBS ל-חצי SBS? הטלויזיה תתמוך בשניהם?
נערך לאחרונה על ידי חסמבה ב 17/06/2012 16:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

נכון שלא ניסיתי אבל אחד מאנשי התמיכה של סמסונג העולמי הסביר לי את זה. הוא אמר צריך כבל HDMI 1.4 כדי לחבר את הדיסק הקשיח לחיבור ה-HDMI בטלוויזיה.uris כתב:מה פתאום ?מה שאתה כן יכול לעשות זה לקנות מתאם HDMI ולחבר את הדיסק החיצוני אל אחד מחיבורי ה- HDMI.......
אגב מדובר בפלאזמה E550.
אם מדובר כאן במשהו ייחודי לסמסונג אז אני לוקח את העיצה הכללית שלי בחזרה.
- eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

קונים את הדיסק קשיח בנפרד את הכבל HDMI בנפרד.Hertz33 כתב:יש דיסק קשיח עם חיבור HDMI? איפה אני קונה?....
האמת היא שגם בדקתי בחנות שמוכרת את הכבלים האלו (1.4) וגם הוא אישר שיש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח ל- HDMI אם אותו כבל. אני חושב שגם היה איזו כתבה בנושא כבליי HDMI מסוג 1.4 כאן באתר.
- eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

אתה מתכוון שקונים סטרימר ואותו מחברים ל- HDMI? משנה איזה סוג של סטרימר?Hertz33 כתב:ידידי אני חושב שאתה מתכוון לסטרימר. אין חיה כזאת דיסק קשיח שאפשר לחבר לו כבל HDMI....
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- קיבל תודות: 6 פעמים
תרשו לי לעשות קצת סדר, יש דיסקים עם נגן מולטימדיה מובנה ויציאת HDMI כמו למשל ה-Seagate GoFlex Cinema multimedia drive שניתן לקנות אותו בגדלים של עד 3TB
ברוב המקרים הנגן המובנה בפלזמה כמו ה 51E550 מספק את אותה פונקציה בדיוק כאשר פשוט מחברים לו HARD DISK בחיבור USB ולכן אין צורך לרכוש דיסק כזה
כאשר מדובר בצפייה ב 3D מבלוריי הרי נדרש שהטלויזיה תתמוך ב HDMI 1.4 שהוסיף את תכונת ה 3D Over HDMI, לא נדרש לעומת זאת להשתמש בכבל HDMI 1.4 וכבל HDMI 1.3 מספק בהחלט. (כבל HDMI 1.4 דרוש רק לתמיכה ב Ethernet מעל HDMI)
ברוב המקרים הנגן המובנה בפלזמה כמו ה 51E550 מספק את אותה פונקציה בדיוק כאשר פשוט מחברים לו HARD DISK בחיבור USB ולכן אין צורך לרכוש דיסק כזה
כאשר מדובר בצפייה ב 3D מבלוריי הרי נדרש שהטלויזיה תתמוך ב HDMI 1.4 שהוסיף את תכונת ה 3D Over HDMI, לא נדרש לעומת זאת להשתמש בכבל HDMI 1.4 וכבל HDMI 1.3 מספק בהחלט. (כבל HDMI 1.4 דרוש רק לתמיכה ב Ethernet מעל HDMI)
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
מכל מלמדי השכלתי...androidsmart כתב:תרשו לי לעשות קצת סדר, יש דיסקים עם נגן מולטימדיה מובנה ויציאת HDMI כמו למשל ה-Seagate GoFlex Cinema multimedia drive שניתן לקנות אותו בגדלים של עד 3TB
כאשר מדובר בצפייה ב 3D מבלוריי הרי נדרש שהטלויזיה תתמוך ב HDMI 1.4 שהוסיף את תכונת ה 3D Over HDMI, לא נדרש לעומת זאת להשתמש בכבל HDMI 1.4 וכבל HDMI 1.3 מספק בהחלט. (כבל HDMI 1.4 דרוש רק לתמיכה ב Ethernet מעל HDMI)...