בקשה להמלצה| רמקולים 5.1 לחדר עד 2000 ש"ח

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
shahar91 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום אני מתעניין במערכת 5.1 לחדר עד 2000 ש"ח, אני לא שם דגש על עוצמה כי אני לא מתכוון להגיע לווליום גבוה אלא אני מחפש איכות. אני לא יודע בדיוק מה הולך ברסרברים אבל אני לא מחפש משהו עם הרבה אופציות ודברים כי בסך הכל מדובר במערכת לחדר. כרגע יש לי את הרמקולים Logitech G51 (כבר 4 שנים) רק העניין הוא שהדגש שלהם ובכלל של Logitech עצמה זה על משחקים ואני רוצה לשדרג למערכת למוזיקה, סרטים וסדרות.

רציתי לדעת איזה המלצות תוכלו להביא לי, איזה חברות מומלצות למגבים ולרמקולים.

תודה רבה

Shaharr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 249
שם מלא: shahar
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

הייתי חוסך עוד קצת, קונה רסיבר באזור 1500ש"ח מיד2 (onkyo, yamaha, denon, pioneer)
או אם אתה רוצה חדש בדיוטי-פרי יש את הpioneer 421 ב200דולר...
ועוד שני רמקולים רצפתיים באזור ה1000-1500 או שני רמקולים מדפיים וסאב פשוט כלשהו..

מערכות חדשות בסכומים האלה הם לא משהו לפי דעתי, סטליטים זולים לא מומלצים למוזיקה בכלל..

shahar91 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

Shaharr כתב:הייתי חוסך עוד קצת, קונה רסיבר באזור 1500ש"ח מיד2 (onkyo, yamaha, denon, pioneer)
או אם אתה רוצה חדש בדיוטי-פרי יש את הpioneer 421 ב200דולר...
ועוד שני רמקולים רצפתיים באזור ה1000-1500 או שני רמקולים מדפיים וסאב פשוט כלשהו..

מערכות חדשות בסכומים האלה הם לא משהו לפי דעתי, סטליטים זולים לא מומלצים למוזיקה בכלל..
...
יש לי מחשבות ללכת על מערכת שכוללת את :
HKTS9 Harman Kardon
AVR142 Harman Kardon
ולעלות ל2,879.00 ₪

Shaharr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

כדאי לך ללכת לשמוע את הרמקולים באיזה חנות לפני שאתה קונה.. במוזיקה סטליטים לא תמיד נשמעים הכי טוב..
בהצלחה

shahar91 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

Shaharr כתב:כדאי לך ללכת לשמוע את הרמקולים באיזה חנות לפני שאתה קונה.. במוזיקה סטליטים לא תמיד נשמעים הכי טוב..
בהצלחה
...
מה הכוונה בסטליטים ?

Shaharr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

סטליטים זה רמקולים קטנים, אין להם יחידת בס לכן יש סאב שמחובר תמיד יחד איתם.
בניגוד לרמקול מדפי שהוא בגודל בינוני או רמקול רצפתי גדול שמסוגלים להפיק בס עצמאית ללא סאב וופר נפרד..

במוזיקה הסטליטים הזולים (פחות מ4000ש"ח הייתי אומר) לא מצטיינים, אבל הכי טוב ללכת לחנות מתמחה ולשמוע בעצמך.

yanis69
חבר פעיל
חבר פעיל
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

אחי אני מציע לך את הפיור אקוסטיקס דגם ספארק יש לי אותם הם עולים 1250 עכשיו קניתי אותם יש להם בס טוב הם מדויקים ולא צורמים והם הולכים טוב עים פיוניר כי יש לי את ה2021 היה לי לפני זה את ה821 קיצר רמקול בן !!!! מצוינים גם למוזיקה וגם לסרטים אני בטוח שלא תיתאכזב (Y)

shahar91 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

yanis69 כתב:אחי אני מציע לך את הפיור אקוסטיקס דגם ספארק יש לי אותם הם עולים 1250 עכשיו קניתי אותם יש להם בס טוב הם מדויקים ולא צורמים והם הולכים טוב עים פיוניר כי יש לי את ה2021 היה לי לפני זה את ה821 קיצר רמקול בן !!!! מצוינים גם למוזיקה וגם לסרטים אני בטוח שלא תיתאכזב (Y)
...
האמתי רצתי מההתחלה לא להגיע מערכת יותר מדי יקרה, הרמקולים לא יקרים העניין שצריך להשם כסף על מגבר ואני לא רוצה להסחף איתו כי לו כל כך הרבה אופציות שלפי דעתי אני לא ישתמש בהם.
איזה מגבר זול אני יוכל לקחת עם הרמקולים?

shahar91 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

אני רואה המלצות באינטרנט על חברות כגון JBL, POLK AUDIO, KALIPSH, MOREL, HARMAN KARDON, אפשר להגיע איתם למחירים טובים?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”