התלבטות לגבי nespresso אשמח לעזרתכם המהירה!

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
haber123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

יש לי היום מכונת קפה מדגם cube של חברת nespresso, שהאמת שלאחרונה די מגמגמת לי...
ההתלבטות שלי היא כזו:
האם להישאר עם הכיוב ולהוסיף לה ארצינו 3 להקצפה או פשוט להחליף את המכונה ללטיסימה פלוס הכוללת הכל בלחיצת כפתור אחת.
אשמח לעזרתכם בהתלבטות...

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #2 

מה זה מגמגמת? אולי ניקיןן אבנית יפתור הכל.
נראה לי שעדיף ארוצ'ינו ואז לוחצים על 2 כפתורים...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #3 

באופן אישי אני לא מתלהב מההקצפה של הלטיסימה, ונראה לי לפחות שאת המעט שהיא חוסכת בכך שההקצפה אוטומטית לחלוטין, היא לוקחת בחזרה בצורך בעוד פעולת ניקוי קטנה מעבר לניקוי המיכל עצמו.

elrom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #4 

הייתה לנו מכונה ישנה, כ 8 שנים, שדווקא עבדה בסדר גמור. במאי קיבלנו מכתב מנספרסו שהם מעוניינים להוציא מכונות ישנות מהשוק והציעו לנו את מגוון המכונות החדשות שלהם בכ 60% הנחה.(המבצע היה עד סוף מאי, אבל אולי יסכימו להאריך לך) קנינו את הלטיסמה+ ב 1000 ומשהו שקל. עד אז אישתי הייתה אחראית על הקפה מאחר ואני הסתבכתי עם המכונה הישנה. עם החדשה אני כבר מסתדר :-)
פעולת הניקוי היא אכן לחיצה נוספת על לחצן יעודי אבל אם מסתכלים על התהליך כולו ועל נוחות השימוש (יחסית למכונה מאוד ישנה שהייתה לנו) זה עולם אחר. עצם זה שהחלב בתוך מיכל נשלף שבסוף התהליך מתנתק כולו מהמכונה וחוזר למקרר בלי הצורך בכלי נפרד לחלב, מהווה, לפחות עבורי, שדרוג מאוד נוח.
המכונה גם מתחממת ומוכנה לשימוש מאוד מהר. היא גם מאוד קומפקטית ותופסת מעט מקום על השיש.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”