יש לי היום מכונת קפה מדגם cube של חברת nespresso, שהאמת שלאחרונה די מגמגמת לי...
ההתלבטות שלי היא כזו:
האם להישאר עם הכיוב ולהוסיף לה ארצינו 3 להקצפה או פשוט להחליף את המכונה ללטיסימה פלוס הכוללת הכל בלחיצת כפתור אחת.
אשמח לעזרתכם בהתלבטות...
התלבטות לגבי nespresso אשמח לעזרתכם המהירה!
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מה זה מגמגמת? אולי ניקיןן אבנית יפתור הכל.
נראה לי שעדיף ארוצ'ינו ואז לוחצים על 2 כפתורים...
נראה לי שעדיף ארוצ'ינו ואז לוחצים על 2 כפתורים...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
הייתה לנו מכונה ישנה, כ 8 שנים, שדווקא עבדה בסדר גמור. במאי קיבלנו מכתב מנספרסו שהם מעוניינים להוציא מכונות ישנות מהשוק והציעו לנו את מגוון המכונות החדשות שלהם בכ 60% הנחה.(המבצע היה עד סוף מאי, אבל אולי יסכימו להאריך לך) קנינו את הלטיסמה+ ב 1000 ומשהו שקל. עד אז אישתי הייתה אחראית על הקפה מאחר ואני הסתבכתי עם המכונה הישנה. עם החדשה אני כבר מסתדר 
פעולת הניקוי היא אכן לחיצה נוספת על לחצן יעודי אבל אם מסתכלים על התהליך כולו ועל נוחות השימוש (יחסית למכונה מאוד ישנה שהייתה לנו) זה עולם אחר. עצם זה שהחלב בתוך מיכל נשלף שבסוף התהליך מתנתק כולו מהמכונה וחוזר למקרר בלי הצורך בכלי נפרד לחלב, מהווה, לפחות עבורי, שדרוג מאוד נוח.
המכונה גם מתחממת ומוכנה לשימוש מאוד מהר. היא גם מאוד קומפקטית ותופסת מעט מקום על השיש.
פעולת הניקוי היא אכן לחיצה נוספת על לחצן יעודי אבל אם מסתכלים על התהליך כולו ועל נוחות השימוש (יחסית למכונה מאוד ישנה שהייתה לנו) זה עולם אחר. עצם זה שהחלב בתוך מיכל נשלף שבסוף התהליך מתנתק כולו מהמכונה וחוזר למקרר בלי הצורך בכלי נפרד לחלב, מהווה, לפחות עבורי, שדרוג מאוד נוח.
המכונה גם מתחממת ומוכנה לשימוש מאוד מהר. היא גם מאוד קומפקטית ותופסת מעט מקום על השיש.