המלצות על טלוויזה 40 אינץ
שלום.
אני מחפש לקנות טלוויזיה לסלון. מרחק צפייה 3 מטר. מחפש LED בלבד.
אמרו לי להסתכל רק על סמסונג או פיליפס. אין לי בעייה לקבל עוד המלצות.
מאוד אהבתי את הסמסונג EH5000, עד שגיליתי שאין לה כמעט חיבורים מאחור. אני צריך לחבר DVD, ממיר, קונסולת ווי, סטרימר.
ואז ראיתי את הפיליפס 40PFL5007H. יש לה תמונה מדהימה. היא גם SmartTV, כך שזה מייקר את העסק, אבל איכות התמונה הדהים אותי כך שאני מוכן להגדיל את התקציב.
למישהו יש נסיון איתה?
אני מניח שרוב הזמן אני לא אצפה ב-HD. האם גם אז האיכות היא כזאת טובה?
ובכלל, אשמח לקבל עוד המלצות על טלוויזיה 40 אינץ, תקציב של עד 5000 ש"ח.
תודה רבה!
מאוד אהבתי את הסמסונג EH5000, עד שגיליתי שאין לה כמעט חיבורים מאחור. אני צריך לחבר DVD, ממיר, קונסולת ווי, סטרימר.
ואז ראיתי את הפיליפס 40PFL5007H. יש לה תמונה מדהימה. היא גם SmartTV, כך שזה מייקר את העסק, אבל איכות התמונה הדהים אותי כך שאני מוכן להגדיל את התקציב.
למישהו יש נסיון איתה?
תודה רבה!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
AdiNAdiN כתב:שלום.
למישהו יש נסיון איתה?
תודה רבה!...
למה רק סמסונג ופיליפס ?
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
סתם כי קיבלתי המלצות. אמרו לי שהם בין היחידים שעושים לבד את כל החלקים. כאמור אני פתוח לעוד המלצות.
בכל מקרה, כשראיתי את פיליפס בתצוגה, יחד עם עוד הרבה מסכים, היה נראה שהיא רמה אחת מעל כולם. באמת איכות מעולה.
למה לא פלזמה? בעיקר בגלל צריבה וצריכת אנרגיה. אשמח לשמוע למה כן כי אני לא מבין גדול.
תודה על העזרה.
בכל מקרה, כשראיתי את פיליפס בתצוגה, יחד עם עוד הרבה מסכים, היה נראה שהיא רמה אחת מעל כולם. באמת איכות מעולה.
למה לא פלזמה? בעיקר בגלל צריבה וצריכת אנרגיה. אשמח לשמוע למה כן כי אני לא מבין גדול.
תודה על העזרה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
AdiN כתב:
...
שיהיה בהצלחה עם הפיליפס . היא מזה מעל כולם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
ממרחק של 3M הייתי שוקל מסכים גדולים הרבה יותר, מינימום 50". ההפרש במחיר לא כל כך גדול וההנאה תהיה הרבה יותר גבוהה. בכל זאת, אתה קונה את המסך לסלון וכנראה שהמסך ישמש לפחות למספר שנים, אז כדאי לשנס מותנים ולעלות.
בנוגע לדגמים מומלצים, נפתחו בפורום די הרבה שרשורים בשבועות האחרונים על המלצות למסכים בתקציב דומה ובגדלים גדולים יותר, מומלץ לעיין.
בנוגע לדגמים מומלצים, נפתחו בפורום די הרבה שרשורים בשבועות האחרונים על המלצות למסכים בתקציב דומה ובגדלים גדולים יותר, מומלץ לעיין.
תודה דור וזיו על הטיפים.
האמת היא שהשתכנעתי לקנות טלויזיה יותר גדולה וקניתי בסוף את הפיליפס 46PFL5007H. עכשיו רק צריך שהיא תגיעה לארץ
. הבטיחו גג עשרה ימים.
באמת פרץ את התקציב הראשוני אבל כפי שהומלץ- סלון, השקעה למספר שנים...
אז שוב תודה על העזרה.
האמת היא שהשתכנעתי לקנות טלויזיה יותר גדולה וקניתי בסוף את הפיליפס 46PFL5007H. עכשיו רק צריך שהיא תגיעה לארץ
אז שוב תודה על העזרה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תתחדש ותהנהAdiN כתב:תודה דור וזיו על הטיפים.
האמת היא שהשתכנעתי לקנות טלויזיה יותר גדולה וקניתי בסוף את הפיליפס 46PFL5007H. עכשיו רק צריך שהיא תגיעה לארץ. הבטיחו גג עשרה ימים.
אז שוב תודה על העזרה....
מסך מדהים ושמחתי לעמוד לרשותך.
50 אינצ' ??!?!
היי זיו .. גם אני מחפש בדיוק את אותו הדבר טלויזית 40אינצLED (אין לי סיבה בדיוק למה... פשוט אני יודע שזה חדש) ויש לי סלון שבקו ישר אני יושב 2.75M מטלויזיה...ziv_r כתב:ממרחק של 3M הייתי שוקל מסכים גדולים הרבה יותר, מינימום 50". ההפרש במחיר לא כל כך גדול וההנאה תהיה הרבה יותר גבוהה. בכל זאת, אתה קונה את המסך לסלון וכנראה שהמסך ישמש לפחות למספר שנים, אז כדאי לשנס מותנים ולעלות.
בנוגע לדגמים מומלצים, נפתחו בפורום די הרבה שרשורים בשבועות האחרונים על המלצות למסכים בתקציב דומה ובגדלים גדולים יותר, מומלץ לעיין....
ההמלצה שלך היא 50אינצ'?!?!? לא עושים חישוב של מרחק כפול 10 וזה האינץ שאני צריך בערך ?
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יש גם את נושא הרזולוציה של התכנים שצריך להכניס למשוואה. בכל מקרה, גש לחנות מתמחה, עמוד מקיר המסכים במרחק דומה כפי שיש לך בסלון הביתי ובחר את גודל המסך המתאים ביותר עבורך. אני מאמין שתבחר בגדול ביותר שהתקציב מאפשר