אני עדיין לומד את הטלוויזיה ויש לי כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא להן תשובות באתר של LG ובחוברת שהגיעה עם הטלוויזיה. ראשית אקדים ואומר שאני קצת עוף מוזר לגבי צריכת התוכן שלי - אני אספן של DVD ובלו ריי מקוריים, ואני לא מוריד סרטים מהרשת, כך שהטכנולוגיות השונות של תלת מימד לא כל כך מוכרות לי. יש לי כמה סרטים בבלו ריי 3D ואני מנגן אותם דרך כונן בלו ריי במחשב שמחובר לטלוויזיה.
מה שאני לא מצליח להבין זה את תפריט התלת מימד של הטלוויזיה:

האופציה של 2D->3D היא היחידה שהבנתי מה היא עושה. כשאני שם סרט בלו ריי 3D הוא מנגן בתלת מימד מבלי שעשיתי שום דבר, אז אני לא מבין באילו מקרים אני צריך לבחור את שאר האופציות בתפריט הזה, ומה המשמעות של כל אחת מהן? מוזר שכזה דבר לא מוסבר בחוברת ובאתר הרשמי שלי LG... כנראה שזה ממש common knowledge שאני פספסתי.
בנוסף, אני יודע שהטלוויזיה היא לא Smart (ואני באמת לא זקוק לתכונות האלה, מה גם שהיא מחוברת למחשב), אבל יש לה חיבור רשת קווי. חיברתי אותו לראוטר ועשיתי את הבדיקה של החיבור לרשת והטלוויזיה הודיעה לי שהחיבור תקין. מה עכשיו? מה עושים עם זה? למה זה משמש? ברשימת ההתקנים המחוברים נוספה לי אופציה "רשת", אבל כשאני בוחר אותה מופיעה הודעה "החיבור למכשיר נכשל, בדוק את החיבור למכשיר. נסה שוב". מה אני אמור לעשות? גם כאן באתר של LG אין הסברים או תוכנות שצריך להוריד לאופציה הזו.
דבר אחרון - האם יש אתר שאפשר להוריד ממנו (חוקית) קבצי הדגמה בתלת מימד? אני מחפש ספציפית קטע שראיתי בחנות והיה מאוד מגניב - עם זריקת פריזבי שממש יוצא החוצה מהמסך ופעלולני סקייטבורד שקופצים על מדרגות, אבל כל קובץ הדגמה שיראה כאלה דברים יהיה טוב מספיק. שני הסרטים ב-3D שהספקתי לראות בטלוויזיה ביומיים שהיא אצלי (גשם של פלאפל ובלאדי ולנטיין) לא הציגו יותר מדי פריטים שיוצאים מהמסך ובעיקר נתנו עומק לתמונה, לכן אני מחפש כאלה הדגמות.
תודה מראש לכל מי שיעזור.