משהו כבר שדרג את תוכנה למסך 47LM620Y ?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אם הטלוויזיה שלך מחוברת לאינטרנט אז היא אמורה להוריד את העדכונים בשבילך ורק את המתאימים ככה שעדיף לתת לה לעשות את העבודה. בנוסף, זה דגם חדש וכמו דגמים חדשים רבים נדרשים בו תיקונים לכן סביר להניח שהעדכון הזה נחוץ.
יש עדכון דרך האינטרנט ? כי ראיתי באתר LG בעברית קובץ שיש להוריד
ןלהתקין דרך ה USB
אשמח ליותר פרטים
נתי
אשמח ליותר פרטים
נתי
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
לא מכיר את התפריטים של ה 620, אבל בתפריט הראשי אצלי תחת תמיכה (SUPPORT - אצלי הוא התחתון ביותר), יש עדכון תוכנה...אם היא מחוברת לאינטרנט היא אמורה לעשות זאת לבד ואם היא לא עושה זאת לבד אתה יכול לחפש עדכונים ולהתקין אותם משם.
תגיד אך הצלחת לעדכן ידני דרך USB ?
לי יש דגם אחר אבל אותו סיפור - דרך חיבו האינטרנט המסך אומר שאין עדכון באתר של LG ישראל יש עדכון
הורדתי את העדכון, פחחתי אותו ושמתי בתקייה LG_DTV כפי שכתוב בהוראות עדכון שלהם ואחרי שאני מכניס את זה ל USB לא מתעדכון שום דבר
כבר ניסיתי שני DISKONKEY שונים
לי יש דגם אחר אבל אותו סיפור - דרך חיבו האינטרנט המסך אומר שאין עדכון באתר של LG ישראל יש עדכון
הורדתי את העדכון, פחחתי אותו ושמתי בתקייה LG_DTV כפי שכתוב בהוראות עדכון שלהם ואחרי שאני מכניס את זה ל USB לא מתעדכון שום דבר
כבר ניסיתי שני DISKONKEY שונים
עשיתי כמוך, כשהכנסתי את ה USB הוא הקפיץ לי הודעה על עדכון גרסה, ופשוט משם אישרתי וזהו
אני הכנסתי USB שמפורמט ל NTFS. תבדוק אצלך אולי זאת הבעיה.
יש עוד מצב שהוא לא מעלה תהודעת עדכון, במידה והגרסת תוכנה אצלך תואמת לאותה גרסה שהורדת
אני הכנסתי USB שמפורמט ל NTFS. תבדוק אצלך אולי זאת הבעיה.
יש עוד מצב שהוא לא מעלה תהודעת עדכון, במידה והגרסת תוכנה אצלך תואמת לאותה גרסה שהורדת