עדכון לגבי מחיר חבילות ללא הגבלה של סלקום
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
גלשתי באיזה אתר אחר שקשור לאנדרואיד, וזה מה שמצעתי
[img2=550x271]http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/G ... 140612.jpg[/img2]
מישהוא בדק את זה?
אני בדיוק בהתחייבות לעוד מספר חודשים, ב 159 בדיוק מתאים לי (הרף שלי 149)
[img2=550x271]http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/G ... 140612.jpg[/img2]
מישהוא בדק את זה?
אני בדיוק בהתחייבות לעוד מספר חודשים, ב 159 בדיוק מתאים לי (הרף שלי 149)
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אני קיבלתי את המחירים הללו כשביקשתי לקבל הצעת מחיר לניוד 3 מספרים מחברת פלאפון.
לא יודע אם המחיר הזה הוא גם ללקוחות קיימים אך אני כן יודע שאם תאיים בניתוק וניוד תקבל את המחירים הללו
ד"א, מהירות האינטרנט של סלקום היא 15מגה [לאחר שהאינטרנט שלהם היה עגלה בהחלט...] לפי מה ששמעתי הם רכשו את 013 ולכן המהירות עלתה והם גם מספקים שיחות לחו"ל כלול במחיר..
לא יודע אם המחיר הזה הוא גם ללקוחות קיימים אך אני כן יודע שאם תאיים בניתוק וניוד תקבל את המחירים הללו
ד"א, מהירות האינטרנט של סלקום היא 15מגה [לאחר שהאינטרנט שלהם היה עגלה בהחלט...] לפי מה ששמעתי הם רכשו את 013 ולכן המהירות עלתה והם גם מספקים שיחות לחו"ל כלול במחיר..
-
denis29
- חבר ותיק

מאיפו לך? תראה את החבילה הקודמת למשל ב "כמה זה"
http://www.kamaze.co.il/%D7%A1%D7%9C%D7 ... D7%94.aspx
כך שאין מצב שאתה צודק.
http://www.kamaze.co.il/%D7%A1%D7%9C%D7 ... D7%94.aspx
כך שאין מצב שאתה צודק.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
המהירות היא 15 מגה. יש לי חבר נציג בסלקום, אני שוקל לעזוב את חברת פלאפון אבל אף אחד [חוץ מהטרולים החדשים בשוק] לא מציע משהו מעניין...TomerP כתב:מהירות של 15MBps תקבל רק אם תשלם 80 ש"ח מעבר לעלות החבילה. המהירות הכלולה בחבילה (אם לקרוא לזה כלולה) היא 1MBps ומטה. בעיקר לכיוון מטה.....
המחירים שכתבתי הם מעודכנים ליום חמישי בצהריים כולל מהירות האינטרנט.
- TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אני אשמח לדבר עם סלקום ולעדכן את החבילה אצלי אם זה אכן כך.
יש לי את החבילת "ללא הגבלה" שבמקור עולה 149 ש"ח. 30 ש"ח הנחה והגענו ל 119 ש"ח. 80 ש"ח לחבילת גלישה ללא הגבלה אך במהירות 1MBps - זיכוי של 70 ש"ח - נשאר 10 ש"ח.
החבילה עולה לי, בסופו של דבר, 129 ש"ח - ללא הגבלת שיחות, SMSים, שיחות לחו"ל (ניידים + נייחים) וגלישה במהירות של 1MBps.
ד"א, עכשיו כשקראתי ב"כמה זה" - נראה שהגלישה במהירות של 15MBps אכן חלק מהחבילה אך מוגבלת ל 500MB ולאח"כ האטה משמעותית במהירות. לא יודע עד כמה זה משתלם..
יש לי את החבילת "ללא הגבלה" שבמקור עולה 149 ש"ח. 30 ש"ח הנחה והגענו ל 119 ש"ח. 80 ש"ח לחבילת גלישה ללא הגבלה אך במהירות 1MBps - זיכוי של 70 ש"ח - נשאר 10 ש"ח.
החבילה עולה לי, בסופו של דבר, 129 ש"ח - ללא הגבלת שיחות, SMSים, שיחות לחו"ל (ניידים + נייחים) וגלישה במהירות של 1MBps.
ד"א, עכשיו כשקראתי ב"כמה זה" - נראה שהגלישה במהירות של 15MBps אכן חלק מהחבילה אך מוגבלת ל 500MB ולאח"כ האטה משמעותית במהירות. לא יודע עד כמה זה משתלם..
-
denis29
- חבר ותיק

עצם השאלה היא, אתה רוצה לגלוש 3GB ב15MB, או "ללא הגבלה" במחיר יקר יותר?
ללא הגבל יקר בכל חברה, ובכל מקרה הם מורידים מהירות ל 128K ממה שאני יודע, שזה עדין יכול להחזיק מעבד לגלישה
בלבד אך לא מעבר.
ללא הגבל יקר בכל חברה, ובכל מקרה הם מורידים מהירות ל 128K ממה שאני יודע, שזה עדין יכול להחזיק מעבד לגלישה
בלבד אך לא מעבר.
המהירות בסלקום עלתה לפני כמה חודשים מ-1Mb ל-1.4 והלקוחות נאלצו להוסיף 10 ש"ח לחודש יותר ממה ששילמו מקודם. בכל מקרה, החבילה הזאת ב-119 ש"ח כוללת גלישה בנפח 0.5G ללא תוספת תשלום, גלישה בנפח 2G בתוספת 20 ש"ח, 5G בתוספת 70 ש"ח או ללא הגבלת נפח בתוספת 140 ש"ח (אם אני זוכר נכון), ובמהירות עד 15Mb. לפי מה ששמעתי, מי שכבר לקוח סלקום ונהנה מחבילת גלישה ללא הגבלת נפח במהירות 1.4Mb, יוכל להמשיך להנות ממנה ובאותו תשלום שהיה לו מקודם. דרך אגב, קראתי שהיו אנשים שהתקשרו לסלקום והתלוננו על כך שהעלו להם את מחיר חבילת גלישה והמשיכו לשלם את המחיר הישן. יש הרבה מקרים בהם חבילת גלישה הזאת ניתנה ללא תשלום (בד"כ למשדרגים לסמארטפון או לאלה שהיה כבר ברשותם סמארטפון והם איימו בנטישה, כמוני).
-
denis29
- חבר ותיק

בכל מקרה החבילות החדשות עלו רק בשבוע שעבר אז כננרה עוד לא עודכנו, תן ל "כמה זה" לעדכן באתר שלהם קודם כל.
בחבילה של 159 כתוב 3G בגלישה, הכוונה כננרה ל3GB לדעתי, כדי להשוות לחבילות של גולן והוט, אני יברר היום באמת איך זה עובד ומה מהירות הגלישה, ואם ניתן לשלב ניתוק זיקה.
בחבילה של 159 כתוב 3G בגלישה, הכוונה כננרה ל3GB לדעתי, כדי להשוות לחבילות של גולן והוט, אני יברר היום באמת איך זה עובד ומה מהירות הגלישה, ואם ניתן לשלב ניתוק זיקה.
-
denis29
- חבר ותיק

החדשות הטובות הן:
חבילות הגלישההם עד 15MB.
החבילה ללקוח חדש וקיים.
ולחדשות הרעות
:
מי שמקבל החזר על מכשיר, נחשתם נכון, הם מטבלים, מצידם גם אם אתה עובר את הרף
https://docs.google.com/open?id=0B2okvl ... mdMR1hQNHc
פאק רציני אנשים
שלחתי מייל לפניות הציבור ו ל netek שיזדיינו, לא מספיק שדופקים אותי ב200 שקל כל חודש,
אמרו לי שלא משנה לאיזה תוכנית אני עובר, מפסיקים לתת לי החזרים על המכשיר, אותו חרה יוצה שניתוק זיקה,
יהיה החזר למכשיר חדש, אך מופסק החזר על קיים, די אני לא יכול יותר איתם

חבילות הגלישההם עד 15MB.
החבילה ללקוח חדש וקיים.
ולחדשות הרעות
פאק רציני אנשים
שלחתי מייל לפניות הציבור ו ל netek שיזדיינו, לא מספיק שדופקים אותי ב200 שקל כל חודש,
אמרו לי שלא משנה לאיזה תוכנית אני עובר, מפסיקים לתת לי החזרים על המכשיר, אותו חרה יוצה שניתוק זיקה,
יהיה החזר למכשיר חדש, אך מופסק החזר על קיים, די אני לא יכול יותר איתם
נערך לאחרונה על ידי denis29 ב 17/06/2012 12:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
לפני שנה וחצי, כששדרגתי מכשיר והצטרפתי לאחת החבילות (די מצומצמת מבחינת דקות,סמס וגלישה), נאמר לי שהתנאי לקבלת זיכוי מלא על המכשיר הוא שהחשבונית שלי תעבור את ה -149 ש"ח, ושאם בעתיד ארצה להרחיב את השימוש עם תוכנית אחרת, לא תיהיה בעיה לעבור אליה ולקבל החזר על המכשיר, שוב בתנאי שסכום החשבונית עובר 149 ש"ח. אם אני לא טועה,גם בחוזה הכתוב זו רוח הדברים.denis29 כתב:החדשות הטובות הן:
חבילות הגלישההם עד 15MB.
החבילה ללקוח חדש וקיים.
ולחדשות הרעות:
פאק רציני אנשים...
הם יכולים כעת בתוכניות החדשות להוסיף שורה כמו -"לתשומת ליבך,במעבר לתוכנית זו, יבוטלו לאלתר כל ההחזרי ו/או ההטבות לה היית זכאי במסגרת הסכמי‬ ‫ההתקשרות שלך..."
יש להסתייגות הזו שלהם תוקף חוקי, זה מותר?
‫
-
denis29
- חבר ותיק

מותר או לא ,לא פאקינג מעניין אותי
הם
[behave]
נערך על ידי עפר: התבטאות לא ראויה
[/behave]
אנשים כמוך וכמוני אם הסעיף הזה אתה מבין? לא מספיק שהתחייבנו לפני שבוטל החוק של החיוב,
[behave]
[/behave]
אני שלחתי מכתב לפניות הציבור ולאתר נתק, כי לא הגיוני מה שקורה פה.
אני יכול לעבור לגולן טלקום ולשלם 50 שקל לסלקום, אבל אני לא רוצה כי אני צריך תמיכה ב EDGE ב2G לחסוך בסוללה.
כך עוד תוכנית לדוגמה :
http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/P ... n_2011.pdf
אותו סעיף מסריח, יעני תשלם עד הסוף על המכשיר ותתקע בתוכנית המסריחה שלך.
הם
[behave]
[/behave]
אנשים כמוך וכמוני אם הסעיף הזה אתה מבין? לא מספיק שהתחייבנו לפני שבוטל החוק של החיוב,
[behave]
[/behave]
אני שלחתי מכתב לפניות הציבור ולאתר נתק, כי לא הגיוני מה שקורה פה.
אני יכול לעבור לגולן טלקום ולשלם 50 שקל לסלקום, אבל אני לא רוצה כי אני צריך תמיכה ב EDGE ב2G לחסוך בסוללה.
כך עוד תוכנית לדוגמה :
http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/P ... n_2011.pdf
אותו סעיף מסריח, יעני תשלם עד הסוף על המכשיר ותתקע בתוכנית המסריחה שלך.
נערך לאחרונה על ידי denis29 ב 17/06/2012 13:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
הם כבר עושים את זה.. רב ההסכמים לתוכניות החדשות אינם כוללים את עניין חוק הזיקהcreed כתב: הם יכולים כעת בתוכניות החדשות להוסיף שורה כמו -"לתשומת ליבך,במעבר לתוכנית זו, יבוטלו לאלתר כל ההחזרי ו/או ההטבות לה היית זכאי במסגרת הסכמי‬ ‫ההתקשרות שלך..."
יש להסתייגות הזו שלהם תוקף חוקי, זה מותר?
‫...
-
denis29
- חבר ותיק

אתם יודעים מה? עזבו ניתוק זיקה, למה במעבר תוכנית הם מבטלים החזר? הדבר היחדי שאני יכול לשנות זאת חבילה גלישה ממה שאני הבנתי,
את התוכנית עצמה אסור לי לשנות
את התוכנית עצמה אסור לי לשנות
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בגולן יש גם דור שני ו-EDGE (מתארחים על סלקום).denis29 כתב:אני יכול לעבור לגולן טלקום ולשלם 50 שקל לסלקום, אבל אני לא רוצה כי אני צריך תמיכה ב EDGE ב2G לחסוך בסוללה....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
denis29
- חבר ותיק

פרטי התחייבות: במסגרת עסקת מכשיר BLA 9700 התחייבת לרשת סלקום בתמורה לקבלת הטבות לשימוש
מינימאלי בסך 49.99 ש"ח כולל מע"מ למשך 1 חודשים עד ל- 29.06.2012. | באם תבחר לנתק את הקו
שברשותך, תחוייב בעלות שווי ההטבה בסך 9.34 ש"ח כולל מע"מ.
הודעות כלליות: החודש תסתיים תקופת ההסכם אליו הינך משוייך לנוחותך אנו מאפשרים לך להמשיך
וליהנות ממלוא השירותים בתנאים העדכניים הקבועים בהסכם עימך.
מה זה אומר מבחינתי ? הם כל הזמן אומרים לי שאני צריך לתת 129 משום מה, למה?
מינימאלי בסך 49.99 ש"ח כולל מע"מ למשך 1 חודשים עד ל- 29.06.2012. | באם תבחר לנתק את הקו
שברשותך, תחוייב בעלות שווי ההטבה בסך 9.34 ש"ח כולל מע"מ.
הודעות כלליות: החודש תסתיים תקופת ההסכם אליו הינך משוייך לנוחותך אנו מאפשרים לך להמשיך
וליהנות ממלוא השירותים בתנאים העדכניים הקבועים בהסכם עימך.
מה זה אומר מבחינתי ? הם כל הזמן אומרים לי שאני צריך לתת 129 משום מה, למה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תסתכל בטבלה האחרונה בחשבון של סלקום ("סיכום פעילות" או משהו כזה), ותחפש טור בטבלה שנקרא "מכשיר/אביזר".
מהם הסכומים שם (חיוב לפני מע"מ והנחת ציוד לפני מע"מ)?
מהם הסכומים שם (חיוב לפני מע"מ והנחת ציוד לפני מע"מ)?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

וגם - לפני כמה חודשים קנית מהם את המכשיר הנוכחי שלך?