היי,
אשמח בבקשה להמלצה לסטרימטר עם יציאה של HDMI וכמובן חיבור USB אני יוכל לחבר אליו כונן
חיצוני קשיח (לכונן יש חיבור ניפרד לחשמל) ולא מחייב חיבור לרשת. עיקר הוא יעביר לטלויזיה סרטי MKV והכי חשוב
(בעצם זה משחסר בטלויזיה של LG) שיוכל להפעיל כתוביות בעברית
כן, אני מכיר את השירשור הנ"ל אבל חשבתי לקבל אולי המלצה קונקרטית יותר...
BOXEE BOX לדעתי לא שווה את הכסף כל כך... חשבתי אולי בכיוון משהו קומפקטי יותר...
וראיתי את ה V8 אבל לא ראיתי שמוכרים כאלה בארץ בכלל..
אשמח לאיזו המלצה אחת או שתיים למשהו שיחסית מקבל עידכונים בצורה שוטפת ופופלארי...
אם זה רק לראות סרטים MKV עם כתוביות תבדוק את AC RYAN HD MINI 2. סטרימר קומפקטי מעולה שיודע להתמודד עם סרטי בלוריי מלאים(ללא תפריטים). עולה רק 500. http://www.acryan.com/product/playonhdmini2/
עוד אפשרות לרכוש ביד 2. אני קניתי את PLAY!ON MINI שלי ב200 שקל לחדר השינה. הקניה הכי מוצלחת שעשיתי כבר זמן מה.
היי,
תודה על ההמלצה. אולי באמת אבדוק משהו ביד 2.
אבל לדעתי ה MINI 2 הוא ממש בומבסטי לא? יש את כל ה DOK למיניהם של אנדרואיד למינהם, השאלה אם זה משהו שיהיה טוב מספיק?
הבנתי... אולי באמת ארכוש את ה MINI והוא גם מנגן בלו ריי כמו שציינת ויש כמה סדרות אצלי שהם בפורמט הזה.
תודה על ההמלצה
אגב ברמת העידכונים? יש לו בצורה שוטפת? ממתי הוא מיוצר בכלל?
יוצא לו עדכונים כל 4 חודשים בערך. ממתי הוא מיוצר המיני 2? אני חושב שהוא יצא באמצע 2011. אם אתה שואל ממתי החברה קיימת אין לי מושג אבל לא בעיה לגגל את זה.
Piloter,
"המלצה קונקרטית" נשמע כאילו אתה רוצה שיגידו לך מה לקנות וזהו, בלי לחשוב לבד על איזה סטרימר מתאים יותר עבורך.
שאלת מוקדם יותר על ה- PopBox V8, הוא נמכר ב- KSP.
אל תפסול כל כך מהר את ה- BOXEE BOX, הוא בעל יכולות מקוונות הרבה יותר עשירות מכל סטרימר כיום ויציב יותר מה- Playon!HD HD Mini 2.
אם חשוב לך יכולות Blu-ray, אף אחד מהסטרימרים שהוזכרו לא יוכל לנגן אותם בצורה טבעית. יש הסברים על כך בביקורות השונות בהם נרשם אם הסטרימר מתאים עבור ניגון פורמט זה ואם לא - הסבר למה לא.
אתה צודק.. באמת חיפשתי המלצה שהיא יותר קונקרטית..לא משהו אחד לאחד אבל לפחות שתי המלצות על מכשירים.
BOXEE BOX נחמד ובאמת חשבתי עליו. אבל אני לא מחפש את כל יכולות הרשת שהוא מציע (ויש לו מה להציע) אלא יותר את העניין של חיבור USB חיצוני שיוכל לנגן כל סרט שאני אזרוק עליו והכי הכי חשוב שיוכל לקרוא כתוביות בעברית.
כי זה בעצם מה שחסר בטלויזיה של LG
נערך לאחרונה על ידי Piloter ב 17/06/2012 23:18, נערך פעם 1 בסך הכל.