שאלת כיול קטנה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
המשולש הזה נועד על מנת לאפשר למערכת הכיול למדוד את השפעת זוית הצבת הרמקול על תוצאת ה DSP . הם טוענים שבעזרת ביצוע מדידות תוך שימוש בהתקן הזה הם מצליחים לשפר את הדמיית מצבי ה DSP של הרסיבר.
אין פה הרבה מה להתקשקש.
נסה ותבדוק האם אתה מרגיש שיש השפעה או לא.
ממה שאני מבין הסיפור תקף רק עבור שימוש במצבי ה DSP של הרסיבר (ובימאהה יש ברוך השם המון כאלו
) ולא אמור להשפיע על מצבי הקידוד הרגילים כמו DTS HD ו DOLBY HD .
פעל לפי ההוראות ותבדוק האם יש דברים בגו או הכל קישקוש.
בהצלחה
אין פה הרבה מה להתקשקש.
נסה ותבדוק האם אתה מרגיש שיש השפעה או לא.
ממה שאני מבין הסיפור תקף רק עבור שימוש במצבי ה DSP של הרסיבר (ובימאהה יש ברוך השם המון כאלו
פעל לפי ההוראות ותבדוק האם יש דברים בגו או הכל קישקוש.
בהצלחה
אז לגבי המשולש...
המשולש מאפשר לרסיבר לדעת בדיוק באיזו זוית ממוקם הרמקול ביחס אליו וכך התיקונים שהרסיבר מבצע יותר מדויקים.
המדידה נעשית שלוש פעמים, בכל פעם בנקודה אחרת על התבנית והבחירה ברסיבר לפני ביצוע המדידה צריכה להיות
MultiPoint.
בהצלחה
המדידה נעשית שלוש פעמים, בכל פעם בנקודה אחרת על התבנית והבחירה ברסיבר לפני ביצוע המדידה צריכה להיות
MultiPoint.
בהצלחה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אין לך חוברת הפעלה?Erez8e כתב:אז איך בתחלס אני משתמש בזה?! מה עלי לעשות בדיוק?...
הכל כתוב שם מה הבעיה לבצע מה שכתוב?
התהליך מתבצע באופן זהה לאופן מדידת נקודה אחת רק שכאן לאחר כל מדידת נקודה הרסיבר יורה לך לעבור לנקודה הבאה וללחוץ שוב "enter".Erez8e כתב:אז איך בתחלס אני משתמש בזה?! מה עלי לעשות בדיוק?...
לאחר שתחבר את מיקרופון המדידה ותיגש בהגדרות set up ל-auto set up, בחר באופציית הפעלת multi position ו–angel.
המדידה תתבצע בשמונה נקודות כאשר השלוש האחרונות יהיו אלה על המשולש והרסיבר יורה לך לעבור בין שלושתן.
בסוף התהליך הרסיבר יבצע חישוב ושכלול של כל הנקודות.
בהצלחה!