משהו מכיר את ה-E530 של סמסונג?
באתר של סמסונג ישראל מופיעה ה-PS51E550 שנראית לפי התכונות בכלל לא רע.
לאחרונה ראיתי באולסייל דגם עם שם דומה - PS51E530 , שלא מופיע בעוד מקומות.
http://www.olsale.co.il/olsale/heb/item ... d=22969970
משהו יודע מה ההבדל בין השתיים?
בנוסף, אשמח לשמוע עם המלצה לפלזמה 50+ אינצ' מומלצת.
לאחרונה ראיתי באולסייל דגם עם שם דומה - PS51E530 , שלא מופיע בעוד מקומות.
http://www.olsale.co.il/olsale/heb/item ... d=22969970
משהו יודע מה ההבדל בין השתיים?
בנוסף, אשמח לשמוע עם המלצה לפלזמה 50+ אינצ' מומלצת.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ל550 יש Smart TV, Smart Content, דפדפן מלא מובנה, תלת ממד אקטיבי (מגיעה עם שני זוגות), עיצוב קריסטלי, כרטיס רשת אלחוטי מובנה, שלוש כניסות HDMI. שתי כניסות USB.
ל530 אין את התכונות האלו, העיצוב שלה הוא שחור מבריק, ללא תלת ממד, ללא כרטיס רשת אלחוטי, כניסת USB יחידה, שתי כניסות HDMI.
בקיצור, אמנם הפרש אחד של דגם, אבל הפרש עצום מבחינת פיצ'רים ויכולת תלת ממד.
ל530 אין את התכונות האלו, העיצוב שלה הוא שחור מבריק, ללא תלת ממד, ללא כרטיס רשת אלחוטי, כניסת USB יחידה, שתי כניסות HDMI.
בקיצור, אמנם הפרש אחד של דגם, אבל הפרש עצום מבחינת פיצ'רים ויכולת תלת ממד.
Vocare Ad Regnum
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני לא מכיר את טווח המחירים, לכן אני לא יכול לתת לך תשובה.
בוא נעשה את זה יותר פשוט:
1. מרחק צפיה
2. תכנים מועדפים - כבלים בSD, סרטים בכבלים, ספורט, סרטים מהמחשב הביתי באיכות HD, משחקי טלווזייה (אקס בוקס או סוני או נינטנדו או מחשב מחובר למסך)
3. תקציב
4. פיצ'רים - נגינה מהטלוויזיה עצמה, הזרמת תכנים למסך, תלת ממד וכדומה.
5. אתה יושב לצפות בחדר מואר, מוחשך, יש חלונות מול המסך או מקור אור שעלול להאיר לכיוון המסך או להשתקף בו ?
כל פרט שתוכל לתת יקל על כולם לתת לך המלצה למסך.
מעבר לזה ולמלות סיכום - אתה בוחר בפלזמה, שלדעתי זו בחירה נכונה יותר ללא מעט מהדברים שציינתי. אבל, יש כאלו שמעדיפים את הLCD/LED בגלל הצבעים החזקים יותר, יש פעמים שLCD/LED ייתנו מענה טוב יותר לחדר מואר. יש לא מעט שיקולים. אני הלכתי על LCD לפני שלוש שנים, היום אני לא בטוח שזה מה שהייתי עושה, למרות שיש לי מסך איכותי שעלה לי לא מעט יחסית לגודלו.
תעדכן ונשתדל לתת מענה הכי טוב שאפשר. תזכור - מה שלא יהיה, לך לחנות - רשת או מתמחה, ותראה את הדגמים המומלצים. על הנייר הכל הולך, בפועל זה כמעט תמיד שונה.
בוא נעשה את זה יותר פשוט:
1. מרחק צפיה
2. תכנים מועדפים - כבלים בSD, סרטים בכבלים, ספורט, סרטים מהמחשב הביתי באיכות HD, משחקי טלווזייה (אקס בוקס או סוני או נינטנדו או מחשב מחובר למסך)
3. תקציב
4. פיצ'רים - נגינה מהטלוויזיה עצמה, הזרמת תכנים למסך, תלת ממד וכדומה.
5. אתה יושב לצפות בחדר מואר, מוחשך, יש חלונות מול המסך או מקור אור שעלול להאיר לכיוון המסך או להשתקף בו ?
כל פרט שתוכל לתת יקל על כולם לתת לך המלצה למסך.
מעבר לזה ולמלות סיכום - אתה בוחר בפלזמה, שלדעתי זו בחירה נכונה יותר ללא מעט מהדברים שציינתי. אבל, יש כאלו שמעדיפים את הLCD/LED בגלל הצבעים החזקים יותר, יש פעמים שLCD/LED ייתנו מענה טוב יותר לחדר מואר. יש לא מעט שיקולים. אני הלכתי על LCD לפני שלוש שנים, היום אני לא בטוח שזה מה שהייתי עושה, למרות שיש לי מסך איכותי שעלה לי לא מעט יחסית לגודלו.
תעדכן ונשתדל לתת מענה הכי טוב שאפשר. תזכור - מה שלא יהיה, לך לחנות - רשת או מתמחה, ותראה את הדגמים המומלצים. על הנייר הכל הולך, בפועל זה כמעט תמיד שונה.
Vocare Ad Regnum
1. מרחק - 3-3.5 מטרים
2. סרטים, ספורט וכבלים ב-HD
3. 6500-5500 שח (עדיף משהו שנותן תמורה עדיפה למחיר, גם אם הוא לא הכי יקר וטוב בשוק)
4. נגינת MKV מדיסק קשיח וטלויזיה חכמה (גלישה באינטרנט) באלחוטי
5. יש חלון מאחורי המסך, החדר לרוב מואר אבל ללא תאורה ישירה על המסך.
אין לי העדפה פלזמה או לד, פרט ליתרון המחיר ביחס לגודל ואיכות התמונה במסכי 50 אינצ' ומעלה.
אשמח לשמוע את דעתך
2. סרטים, ספורט וכבלים ב-HD
3. 6500-5500 שח (עדיף משהו שנותן תמורה עדיפה למחיר, גם אם הוא לא הכי יקר וטוב בשוק)
4. נגינת MKV מדיסק קשיח וטלויזיה חכמה (גלישה באינטרנט) באלחוטי
5. יש חלון מאחורי המסך, החדר לרוב מואר אבל ללא תאורה ישירה על המסך.
אין לי העדפה פלזמה או לד, פרט ליתרון המחיר ביחס לגודל ואיכות התמונה במסכי 50 אינצ' ומעלה.
אשמח לשמוע את דעתך