בעיה בצפייה בתלת מימד עם DUAL VIEW (עריכה: נפתר)
קניתי לפני יומיים טלוויזיית תלת מימד חדשה של LG דגם 47LM580Y.
הטלוויזיה אצלי מחוברת למחשב ב-HDMI ויש לי גם מסך מחשב שמחובר אליו ב-DVI (הם נמצאים אחד ליד השני).
הגדרת התצוגה ב-WINDOWS היא DUAL VIEW - שולחן העבודה נפרש על שני המסכים, מסך המחשב מוגדר כראשי והטלוויזיה כמשני. יש לי במחשב כונן בלו ריי וכשאני רוצה לצפות בסרט (מקוריים בלבד, אני לא מוריד ואין לי צרובים) אני פשוט גורר את החלון של TotalMedia Theatre או של PowerDVD לחלק של הטלוויזיה וצופה בו שם.
עכשיו חיברתי את הטלוויזיה החדשה, אבל כשאני מנסה לצפות בבלו ריי תלת מימד שתי התוכנות ניגון (TMT ו-POWERDVD) מציגות לי את הסרט ב-Anaglyph משום מה (תלת מימד כחול-אדום) במקום בתלת מימד סטריאוסקופי. רק כשאני מבטל את מסך המחשב ומשאיר רק את הטלוויזיה, התלת מימד מוצג כמו שצריך.
האם יש דרך להתגבר על הבעיה?
להלן מפרט המחשב:
מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200
לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C
זיכרון: KINGSTON DDR II 4GB 800MHz PC6400
כרטיס מסך: TwinTech GeForce GT430 1GB GDDR3 128Bit
כונן קשיח: Western Digital WD5000AACS 500GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM
צורב: ASUS DRW-22B1LT B+W SATA DVD-RW DL Super Multi X22 Light Scribe
כונן בלו ריי: Lite-on IHOS104-06
ספק כוח: Thermaltake 450W Active PFC
מארז: CoolerMaster Elite 335
מערכת הפעלה: Windows7 32BIT
תודה מראש.
הטלוויזיה אצלי מחוברת למחשב ב-HDMI ויש לי גם מסך מחשב שמחובר אליו ב-DVI (הם נמצאים אחד ליד השני).
הגדרת התצוגה ב-WINDOWS היא DUAL VIEW - שולחן העבודה נפרש על שני המסכים, מסך המחשב מוגדר כראשי והטלוויזיה כמשני. יש לי במחשב כונן בלו ריי וכשאני רוצה לצפות בסרט (מקוריים בלבד, אני לא מוריד ואין לי צרובים) אני פשוט גורר את החלון של TotalMedia Theatre או של PowerDVD לחלק של הטלוויזיה וצופה בו שם.
עכשיו חיברתי את הטלוויזיה החדשה, אבל כשאני מנסה לצפות בבלו ריי תלת מימד שתי התוכנות ניגון (TMT ו-POWERDVD) מציגות לי את הסרט ב-Anaglyph משום מה (תלת מימד כחול-אדום) במקום בתלת מימד סטריאוסקופי. רק כשאני מבטל את מסך המחשב ומשאיר רק את הטלוויזיה, התלת מימד מוצג כמו שצריך.
האם יש דרך להתגבר על הבעיה?
להלן מפרט המחשב:
מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200
לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C
זיכרון: KINGSTON DDR II 4GB 800MHz PC6400
כרטיס מסך: TwinTech GeForce GT430 1GB GDDR3 128Bit
כונן קשיח: Western Digital WD5000AACS 500GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM
צורב: ASUS DRW-22B1LT B+W SATA DVD-RW DL Super Multi X22 Light Scribe
כונן בלו ריי: Lite-on IHOS104-06
ספק כוח: Thermaltake 450W Active PFC
מארז: CoolerMaster Elite 335
מערכת הפעלה: Windows7 32BIT
תודה מראש.
נערך לאחרונה על ידי ההוגה ב 16/06/2012 22:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
טוב, ביטלתי את האופציה של Always play movies and files in 3D mode בנגן TotalMedia Theatre ושיניתי ב-Viewing Environment את סוג הצג ל-Micro Polarized 3D LCD (ישב במקור על Nvidia 3D ready TV) וזה פתר את הבעיה.
אפשר לנעול את השרשור.
אפשר לנעול את השרשור.