מחפשים לקנות מזגן ל-3 חדרים ולסלון
אם הכוונה למזגנים לכל חדר ולא מרכזי, אז לחדר 10 מטר אל תתפתתה למזגנים חזקים. לי יש חדר 10 מטר ומזגן 0.7 כ"ס עושה את העבודה מצוין. עדיף לחסוך בחשמל.
אצלי זה תדיראן קרייר שכבר לא מיצרים, אבל אני מניח שכל מזגן יעשה את העבודה.
אצלי זה תדיראן קרייר שכבר לא מיצרים, אבל אני מניח שכל מזגן יעשה את העבודה.
אנחנו רוצים מזגן לכל חדר.
הציעו לאבא שלי: לסלון: מזגן LG דגם VIEW 20 אינוורטר ב-4037
ל-15 מטר מרובע הציעו מזגן LG אינוורטר 12 HERO ב 1995 שקל
ועוד מזגן LG אינוורטר HERO 10 ב-1950 ליחידה לחדרים של ה-10 מטר מרובע
לשאלתי אם - אם אפשר לחסוך עלויות או שאלה הצעות טובות?
המחירים לא כוללים התקנות.
המחירים לא כוללים התקנות.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
ביררתם כמה BTU בקירור כל אחד מהמזגנים?yohaib86 כתב:אנחנו רוצים מזגן לכל חדר.
המחירים לא כוללים התקנות....
אני גם בדיוק מחפש מזגנים.
אני הולך על מזגנים קטנים בחדרים ומיני מרכזי לסלון
לפי דעתי אינוורטר מיותר לסלון.
לפי מה שאני רואה רוב המתקינים דוחפים את טורנדו. אבל אני לא מצליח להבין אם הם באמת
כאלו גרועים כמו שהרבה אנשים מציירים אותם.
אני הולך על מזגנים קטנים בחדרים ומיני מרכזי לסלון
לפי דעתי אינוורטר מיותר לסלון.
לפי מה שאני רואה רוב המתקינים דוחפים את טורנדו. אבל אני לא מצליח להבין אם הם באמת
כאלו גרועים כמו שהרבה אנשים מציירים אותם.
- shulamitshul
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
המזגנים של תדיראן
המזגנים של תדיראן מצויינים. ממליץ בחום!
אחרי שנים עם אלקטרה, ללא ספק תדיראן זה רמה אחרת.
יש מגוון מוצרים. שווה להסתכל באתר..\בהצלחה
אחרי שנים עם אלקטרה, ללא ספק תדיראן זה רמה אחרת.
יש מגוון מוצרים. שווה להסתכל באתר..\בהצלחה
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
התקנתי לאחרונה 8 מזגנים בבית:
בחללים הגדולים הותקנו מזגנים של אלקטרה מדגם אקלטרה קלאסיק 35T, בעלי תפוקה של 28000BTU. אחד מהם הותקן בסלון של 40מ"ר בערך עם שני קירות שהם למעשה חלונות והצליח לקרר אותו בימים האחרונים בלי להתאמץ. עלה 5850 ש"ח כולל מע"מ. (התקנה 800)
בחלל בינוני של כ 25 מ"ר הותקן מזגן מסוג אלקטרה קלאסיק 28 בעל תפוקה של23200BTU. עלה 4450 ש"ח, כולל מע"מ.
בחדרים הותקנו מזגנים מסוג אלקטרה קלאסיק 14 בעלי תפוקה של 9200BTU. הם עובדים מצויין ומקררים את החדרים (גודל ממוצע 11 מ"ר) מהר מאוד. הם גם מאוד שקטים. מחיר יחידה 1900 ש"ח כולל מע"מ. (התקנה 630).
מחירי ההתקנה טיפה יותר יקרים כי היה צורך במנוף יקר לצורך העלאת כל המנועים לגג.
כמעט כל מי ששאלתי ומתעסק בכך ציין את העובדה כי מזגני האינוורטר, למעט אלו של סמסונג (אך הם מאוד יקרים), נוטים להתקלקל יותר (בעיקר לוח הפיקוד) ועלות ההחלפה של אותו רכיב מאוד יקרה (כ 1500 ש"ח).
לעניין טורנדו, המזגנים כשלעצמם כנראה בסדר, אך השירות שלהם כנראה יותר בעייתי.
לא פחות חשוב מהמזגנים, זו ההתקנה. וודא כי יהיה לך מתקין טוב. במידה ותרצה המלצה אוכל לתת לך מתקין מצויין שיוכל גם לספק לך את המזגנים עצמם.
בברכת קיץ קריר.
בחללים הגדולים הותקנו מזגנים של אלקטרה מדגם אקלטרה קלאסיק 35T, בעלי תפוקה של 28000BTU. אחד מהם הותקן בסלון של 40מ"ר בערך עם שני קירות שהם למעשה חלונות והצליח לקרר אותו בימים האחרונים בלי להתאמץ. עלה 5850 ש"ח כולל מע"מ. (התקנה 800)
בחלל בינוני של כ 25 מ"ר הותקן מזגן מסוג אלקטרה קלאסיק 28 בעל תפוקה של23200BTU. עלה 4450 ש"ח, כולל מע"מ.
בחדרים הותקנו מזגנים מסוג אלקטרה קלאסיק 14 בעלי תפוקה של 9200BTU. הם עובדים מצויין ומקררים את החדרים (גודל ממוצע 11 מ"ר) מהר מאוד. הם גם מאוד שקטים. מחיר יחידה 1900 ש"ח כולל מע"מ. (התקנה 630).
מחירי ההתקנה טיפה יותר יקרים כי היה צורך במנוף יקר לצורך העלאת כל המנועים לגג.
כמעט כל מי ששאלתי ומתעסק בכך ציין את העובדה כי מזגני האינוורטר, למעט אלו של סמסונג (אך הם מאוד יקרים), נוטים להתקלקל יותר (בעיקר לוח הפיקוד) ועלות ההחלפה של אותו רכיב מאוד יקרה (כ 1500 ש"ח).
לעניין טורנדו, המזגנים כשלעצמם כנראה בסדר, אך השירות שלהם כנראה יותר בעייתי.
לא פחות חשוב מהמזגנים, זו ההתקנה. וודא כי יהיה לך מתקין טוב. במידה ותרצה המלצה אוכל לתת לך מתקין מצויין שיוכל גם לספק לך את המזגנים עצמם.
בברכת קיץ קריר.
סמסונג? רק מלפני כשנה החל להימכר כאינוורטר. אז איך למישהו כאן יש בכלל ניסיון איתו לאורך זמן רב? בעבר הביאו דגמים של סמסונג למשך מספר שנים (לא אינוורטר) עד שהחליטו שהביקוש נמוך מכדי להצדיק ייבוא והחזקת מערך שירות. לא ברור האם המותג הזה יצליח להתרומם למימדים ראויים (גם בהשוואה לאלקטרה ותדיראן או LG).elrom כתב: כמעט כל מי ששאלתי ומתעסק בכך ציין את העובדה כי מזגני האינוורטר, למעט אלו של סמסונג (אך הם מאוד יקרים), נוטים להתקלקל יותר (בעיקר לוח הפיקוד) ועלות ההחלפה של אותו רכיב מאוד יקרה (כ 1500 ש"ח)....
מיצובישי ופוג'יטסו הם מזגנים שמתקלקלים רק אחרי הרבה שנים (בנויים לפחות ל-10 שנות עבודה לפני קרות תקלה. בתחזוקה מסודרת של ניקיון היחידות יוכלו גם להגיע ל-15 שנה), כך שלא נכון להכליל פה שכל האינוורטר מתקלקלים מהר מדי.