בעייה עם VISTA MEDIA CENTER - אין מדריך תוכניות
בחודש האחרון אין לי מדריך תוכניות בויסטה מדיה סנטר. יש ICON של סימן קריאה ב TRAY/NOTIFICATION AREA עם הכיתוב "LOW GUIDE DATA".
במדיה סנטר, אם אני מנסה לעדכן את ה GUIDE אני מקבל הודעה :
THE GUIDE COULD NOT BE DOWNLOADED FOR THE FOLLOWING REASON: GUIDE SERVER ERROR CODE 54.
הכל היה תקין שנים, (היו בעיות לפעמים עם ה GUIDE אבל הם הסתדרו מעצמן תוך ימים ספורים)
יש את כל העדכונים, אין בעייה בחיבור לרשת, אין בעייה בהקלטות עצמן (אני מקליט לפי ערוץ ושעה)
רעיונות?
(לא אכפת לי לוותר על המדריך, אבל אני רוצה את ה ICON שמסמן שמהקלטה מתבצעת. כרגע יש ICON של LOW GUIDE DATA או ICON של DOWNLOADING GUIDE)
תודה
במדיה סנטר, אם אני מנסה לעדכן את ה GUIDE אני מקבל הודעה :
THE GUIDE COULD NOT BE DOWNLOADED FOR THE FOLLOWING REASON: GUIDE SERVER ERROR CODE 54.
הכל היה תקין שנים, (היו בעיות לפעמים עם ה GUIDE אבל הם הסתדרו מעצמן תוך ימים ספורים)
יש את כל העדכונים, אין בעייה בחיבור לרשת, אין בעייה בהקלטות עצמן (אני מקליט לפי ערוץ ושעה)
רעיונות?
(לא אכפת לי לוותר על המדריך, אבל אני רוצה את ה ICON שמסמן שמהקלטה מתבצעת. כרגע יש ICON של LOW GUIDE DATA או ICON של DOWNLOADING GUIDE)
תודה
מישהו משתמש עדיין ב VISTA MEDIA CENTER ומקבל את ה GUIDE ללא בעיה? (או עם בעייה...)
תודה.
תודה.