טלוויזיה גדולה (42 ומעלה) - עד 3500 - עדכון: קניתי!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
audiobully פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,

אני עומד לפני קניית מסך לחדר, שיהיה ברוב מוחלט של הזמן מחובר למחשב (גלישב באינטרנט, סרטים, סדרות וכו'..).
לכן, המסך חייב להיות FULL HD וכנראה שגם עמיד בפני צריבות (של שולחן העבודה למשל).
מרחק הצפייה הוא פחות מ-3 מ' (יותר באיזור 2.5 מ') והתקציב שחשבתי עליו הוא 3500 ש"ח.

בגלל שאני מתכנן להשתמש במסך לא רק להקרנה, כנראה שעדיף מסך LED המאפשר עבודה סבירה בלי להחשיך את החדר, אבל אני פתוח גם להצעות על פלזמות.
כמו-כן, אין לי צורך ב-3D, מסך חכם, איכות SD או פיצ'רים מיותרים אחרים. כל מה שאני רוצה הוא מסך עם חיבור למחשב ואיכות התמונה הטובה ביותר שנכנסת בתקציב.

ההתלבטות העיקרית שלי היא בנוגע לגודל המסך (נראה לי שכדאי לפחות 42) ואיזה דגם ייתן את איכות התמונה הטובה ביותר בסרטים וסדרות.
כיום יש לי מסך HD READY 37 בן 6 בערך של חברת מדבקה כלשהיא וכל דבר יהיה שדרוג משמעותי מבחינתי...

כרגע נראה לי שהמועמד המוביל מבחינתי הוא ה-E30 של פנאסוניק, אבל הוא יחסית יקר וגם דגם של שנה שעברה וראיתי שאני יכול לקבל מסך גדול יותר במחירים דומים, כנראה עם ירידה מסויימת באיכות התמונה.

אשמח לקבל המלצות ועצות שונות, תודה!
נערך לאחרונה על ידי audiobully ב 22/06/2012 15:28, נערך 2 פעמים בסך הכל.

audiobully פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אין מישהו שיכול לייעץ?

אחרי שיטוטים רבים נוספים, אני נוטה כרגע לכיוון דגם ה-EH5000 של סמסונג.

נקודה אחת שאני לא סגור עליה היא האם מסך 46 יכול להיות גדול מדי למרחק צפייה של 2.5 מ'?

בנוסף, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לחנות רצינית באיזור המרכז (פתח תקווה) שמחזיקה את המסך בתצוגה ושאפשר להשיג בה מחיר טוב (אני גם ככה מותח את התקציב בשביל תוספת האינצ'ים..).

חוץ מזה, לא מצאתי מידע בנוגע לפאנלים אפשריים במסך הזה, כנראה בגלל שהוא חדש. האם זה משהו שצריך לפחד ממנו?

nomnom
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אני יכול לומר לך שראיתי את ה-EH5000 ליד הD5000 שהיא ישנה יותר ולא FULL LED, והתמונה שלה פשוט פחות טובה, שלא לדבר על זה שהחיבורים של ה-EH5000 פשוט מגוחכים - כנראה שיש סיבה לזה שהטלויזיה הזו כזאת זולה... גם לי יש את אותה התלבטות ואני הולך לראות את ה-47LK530Y היום כדי לקחת כבר סופסוף החלטה בינה לסמסונגים ולE30. אני יכול להגיד שעד עכשיו ממה שראיתי ה-E30 טובה בהרבה מכל השאר, אבל מסך קטן יותר באותו מחיר...

audiobully פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה על התגובה - אשמח אם תשתף אותי במסקנות ובבחירה שלך..
אני מתכנן ללכת לכמה חנויות בימים הקרובים, מקווה להגיע להחלטה.

בכל אופן, אשמח לקבל עוד דעות, במיוחד מכיוון שבביקורת הזאת:
http://www.televisioninfo.com/content/Samsung-UN40EH5000-LED-LCD-HDTV-Review.htm
די תלהבו מהאיכות תמונה של הסמסונג, ובביקורת המקבילה של ה-E30:
http://www.televisioninfo.com/content/Panasonic-TC-L42E30-LED-LCD-HDTV-Review.htm
היו להם טענות על השחורים ועל זוויות הצפייה האנכיות של הפנסוניק.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

Re: התייעצות בנוגע לטלוויזיה גדולה (42 ומעלה) - עד 3500

שליחה #5 

audiobully כתב:
כרגע נראה לי שהמועמד המוביל מבחינתי הוא ה-E30 של פנאסוניק, אבל הוא יחסית יקר וגם דגם של שנה שעברה וראיתי שאני יכול לקבל מסך גדול יותר במחירים דומים, כנראה עם ירידה מסויימת באיכות התמונה.

אשמח לקבל המלצות ועצות שונות, תודה!
...
ה E-30 של פנאסוניק מסך מדהים ואיכותי בכל סוגי התכנים (Y)
לטעמי הוא המסך הטוב ביותר ביחס עלות תועלת .

כמובן שהמסך מגיע עם 5 שנים אחריות מלאה של היבואן הרשמי יורוקום פנאסוניק (Y) (Y) (Y)

בהצלחה (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

audiobully פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

טוב - בסופו של דבר, בניגוד להמלצות שקיבלתי פה, הלכתי על ה-EH5000

כנראה שבמקרה הזה, הגודל באמת קובע :)

תודה בכל אופן לאלו שעזרו!

henuca
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

אני גם רוצה לקנות את ה EH5000 תוכל להגיד לי איך היא?

תודה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”