עזרה בבירור סוג פאנל Samsung 46ES6200 LED
שלום לכולם,
הערב הזמנתי בשעה טובה טלוויזית סמסונג 46ES6200 ואני אמור לקבל אותה בשבוע הבא.
לאחר שקראתי את הפוסטים השונים לגבי זהות הפאנלים לא הבנתי אם נושא זה קיים גם בדגם שלי (סדרה E).
מישהו יכול להגיד לי אם הבעיה קיימת בסדרה E?
כמו כן שילמתי על הטלוויזיה (לאחר מיקוח) מחיר של 6250 ש"ח במזומן וקיבלתי אחריות של 3 שנים (היבואן הרשמי).
האם המחיר אותו שילמתי הוא מחיר טוב? (יש לי 14 יום להתחרט ולהחזיר את המכשיר אם לא).
הדבר האחרון שהייתי מעוניין לברר הוא האם סקיילר DVDO מדגם Edge Green ישפר לי משמעותית את איכות התמונה מהמקורות הבאים:
1. שידורי כבלים רגילים (SD)
2. סרטי HD שאני מזרים דרך Xtreamer
הסקיילר עולה כ-2000 ש"ח (לאחר מיסים) בייבוא אישי מארה"ב
תודה רבה לכולם, מבטיח להעלות תמונות ורשמים ברגע שאקבל את הטלוויזיה
הערב הזמנתי בשעה טובה טלוויזית סמסונג 46ES6200 ואני אמור לקבל אותה בשבוע הבא.
לאחר שקראתי את הפוסטים השונים לגבי זהות הפאנלים לא הבנתי אם נושא זה קיים גם בדגם שלי (סדרה E).
מישהו יכול להגיד לי אם הבעיה קיימת בסדרה E?
כמו כן שילמתי על הטלוויזיה (לאחר מיקוח) מחיר של 6250 ש"ח במזומן וקיבלתי אחריות של 3 שנים (היבואן הרשמי).
האם המחיר אותו שילמתי הוא מחיר טוב? (יש לי 14 יום להתחרט ולהחזיר את המכשיר אם לא).
הדבר האחרון שהייתי מעוניין לברר הוא האם סקיילר DVDO מדגם Edge Green ישפר לי משמעותית את איכות התמונה מהמקורות הבאים:
1. שידורי כבלים רגילים (SD)
2. סרטי HD שאני מזרים דרך Xtreamer
הסקיילר עולה כ-2000 ש"ח (לאחר מיסים) בייבוא אישי מארה"ב
תודה רבה לכולם, מבטיח להעלות תמונות ורשמים ברגע שאקבל את הטלוויזיה
קניתה במחיר טוב, אני קניתי ב7300 עם 4 זוגות משקפיים, קניתי מליד הבית שלי ולא היה לי כח להוריד מחיר אחרי שכבר 3 חודש אני מנסה לקנות.
יש לי בטלוויזיה קצת עננות שלא בהכרח מפריע כל כך אבל רציתי שתדע בכל זאת.
אני חושב שאין רולטת פאנלים, אני קיבלתי SQ02 שאין לי מושג אם זה טוב או לא אבל אני מרוצה מהמסך נקודה
יש לי בטלוויזיה קצת עננות שלא בהכרח מפריע כל כך אבל רציתי שתדע בכל זאת.
אני חושב שאין רולטת פאנלים, אני קיבלתי SQ02 שאין לי מושג אם זה טוב או לא אבל אני מרוצה מהמסך נקודה
- tommygun80
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
היכן קנית? המחיר מעולה