שאלה בנוגע לסטרימר הפנימי של הסמסונג 51e550

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
stive פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1509
נתן תודות: 181 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

בתצוגה נאמר לי לגבי הטלויזיה הנ"ל שהסטרימר מובנה ואין צורך בכל מתאם או אנטנה (בתנאי שיש כמובן רשת ביתית) על מנת לשתף ולהזרים קבצים, למשל מהדסקטופ.
במפרט הרשמי של סמסונג הם רושמים משהו על- Wi-Fi Ready וגם-
Gaining access to the infinite possibilities of next generation entertainment is as easy as plugging the Wireless LAN Adaptor into the Samsung TV. Content from your PC can be directly streamed to the TV,
או שלא הבנתי את כוונתם כאן, או שיש צורך באיזה סוג של מתאם ליישום ההזרמה?
כאן הקישור למפרט:
http://www.samsung.com/ie/consumer/tv-a ... U-features

שאלה נוספת היא האם הסוג הזה של סטרימר מובנה ניתן לעדכונים? למשל של קודקים חדשים וכו', בדומה לאפשרויות עדכון הגרסאות במזרימי המדיה הנפוצים.

androidsmart
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

stive כתב:בתצוגה נאמר לי לגבי הטלויזיה הנ"ל שהסטרימר כבר מובנה ואין צורך בכל מתאם או אנטנה (בתנאי שיש כמובן רשת ביתית) על מנת לשתף ולהעביר קבצים למשל מהדסקטופ.
במפרט הרשמי של סמסונג הם רושמים משהו על- Wi-Fi Ready וגם-
Gaining access to the infinite possibilities of next generation entertainment is as easy as plugging the Wireless LAN Adaptor into the Samsung TV. Content from your PC can be directly streamed to the TV,
או שלא הבנתי את כוונתם כאן, או שיש צורך באיזה סוג של מתאם ליישום ההזרמה?
כאן הקישור למפרט:
http://www.samsung.com/ie/consumer/tv-a ... U-features

שאלה נוספת היא האם הסוג הזה של סטרימר מובנה ניתן לעדכונים? למשל של קודקים חדשים וכו', בדומה לאפשרויות עדכון הגרסאות במזרימי המדיה הנפוצים.
...
המפרט באינטרנט מכיל טעות ולמעשה ה WiFi ב 51E550 מובנה כך שאין צורך לקנות מתאם. הסטרימר המובנה טוב מאוד ותומך בתקן DLNA, הסטרימר מובנה לעדכון והפלזמה מתעדכנת ישירות מהרשת דרך WiFi. גם לנו יש את הפלזמה המשובחת 51E550 ואני ממליץ עלייה בחום.

stive פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

שמח לשמוע.
במיוחד על כך שהסטרימר מתעדכן ישירות, כדבריך.
זה מזרים לך את כל הקודקים , או לפחות את הנפוצים?
וקורא טוב גם קבצים של כתוביות בעברית?

אה, שכחתי לציין, הזמנתי אותה היום 8) .
וזה לאחר שהשוויתי אותה בתערוכת מסכים שהייתה לאחרונה לכמה "אריות" בתחום, ואהבתי אותה יותר.

androidsmart
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

stive כתב:שמח לשמוע.

וזה לאחר שהשוויתי אותה בתערוכת מסכים שהייתה לאחרונה לכמה "אריות" בתחום, ואהבתי אותה יותר.
...
בהחלט, התמיכה של סמסונג בקודקים היא מעולה ומהטובות ביותר בתחום כולל התמיכה המושלמת בכתוביות בעברית. לא ניתקלתי בשום בעיית תאימות בניגון סרטים. אתה תהנה ממנה ביותר, אני לא מפסיק להתפעל מאיכות התמונה ומהפיצ'רים המגניבים שלה.

stive פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

androidsmart כתב:
stive כתב:שמח לשמוע.

...
בהחלט, התמיכה של סמסונג בקודקים היא מעולה ומהטובות ביותר בתחום כולל התמיכה המושלמת בכתוביות בעברית. לא ניתקלתי בשום בעיית תאימות בניגון סרטים. אתה תהנה ממנה ביותר, אני לא מפסיק להתפעל מאיכות התמונה ומהפיצ'רים המגניבים שלה.
...
יופי, תודה. שימחת אותי מאוד.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”