טלוויזיית תלת מימד
אהלן חבר'ה, אתמול קניתי טלוויזיית תלת מימד, הורדתי סרטים בתלת מימד אבל שניסיתי לראות אותם בטלוויזיה זה הראה 2 חציים של אותה תמונה,יעני 2 תמונות..שמתי את המשקפיים והדלקתי אותם אבל לא ראיתי בתלת מימד..מה לעשות? צריך אולי לשנות פורמט? כי רשום שם mp4 למרות שבשם הסרט רשום HSBS או SBS..
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
איזו טלויזייה? בסמסונג יש לך בשלט כפתור שכתוב עליו 3D, לחץ עליו ואז תראה 3 אופציות אחד לתמונה ליד תמונה (SBS) שני לתמונה מעל תמונה (TAB) והשלישי להמרה מ 2D ל 3D, במקרה שציינת יש לבחור ב SBS ואז תראה שהתמונה "מתאחדת" ונעשית מטושטשת מעט, תפעיל את המשקפיים ותהנהתומר203 כתב:אהלן חבר'ה, אתמול קניתי טלוויזיית תלת מימד, הורדתי סרטים בתלת מימד אבל שניסיתי לראות אותם בטלוויזיה זה הראה 2 חציים של אותה תמונה,יעני 2 תמונות..שמתי את המשקפיים והדלקתי אותם אבל לא ראיתי בתלת מימד..מה לעשות? צריך אולי לשנות פורמט? כי רשום שם mp4 למרות שבשם הסרט רשום HSBS או SBS.....
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

יש לך על השלט כפתור 3D, פשוט תלחץ עליו כאשר הסרט רץ ואתה רואה תמונה לי תמונה אם זה לא עובד אז ה Hisense שיש לך (או בכלל) לא תומכת ב SBS או TAB אלא רק בבלוריי שמנגן דיסק 3D ומוציא תמונה אחרי תמונהתומר203 כתב:יש לי hisense..איך להגדיר את הסרטים איתה חברים?...
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

שלח דגם של המכשיר ואם יש לך אז גם עותק של הוראות ההפעלה (בפורמט pdf)תומר203 כתב:אבל אין לי כפתור של 3D בשלט..ולא נראה לי הגיוני שזה תומך רק בDVD בלוריי כי יש שם אפשרות של חיבור דיסק און קי או כונן קשיח חיצוני, שזה מן הסתם לסרטי תלת מימד ששוקלים יותר מ4.5 גיגה ואין אפשרות לצרוב אותם..בבקשה עזרה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים