גם אורנג' החלה לגבות כסף עבור שיתוף אינטרנט
משאבת הכספים: Orange גובה תשלום על שיתוף אינטרנט סלולרי
חברת Orange החלה לגבות תשלום חודשי מלקוחות המבקשים להפעיל במכשיר שלהם את פונקציית שיתוף האינטרנט, למרות שהחוק לכאורה אוסר זאת.
למי שרוצה לשתף את האיטרנט שלו דרך המכשיר הסלולרי יצטרך לשלם לאורנג' 19.90 ש"ח כל כחודש.
לכתבה המלאה: http://news.pocket.co.il/content/viewne ... style=pkt7
חברת Orange החלה לגבות תשלום חודשי מלקוחות המבקשים להפעיל במכשיר שלהם את פונקציית שיתוף האינטרנט, למרות שהחוק לכאורה אוסר זאת.
למי שרוצה לשתף את האיטרנט שלו דרך המכשיר הסלולרי יצטרך לשלם לאורנג' 19.90 ש"ח כל כחודש.
לכתבה המלאה: http://news.pocket.co.il/content/viewne ... style=pkt7
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
חוויות מהניוד ?BreezeNET כתב:היום (בשעה 9 ) ניידתי מאורנג לגולן...
איך עבר ? מה הפרוצדורה ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אגב, באתר של גולן טלקום, בחלק של השאלות הנפוצות, יש אפילו לינקים לדפים המסבירים בעברית איך מפעילים hot spot באנדרויד ואייפון.
עוד הוכחה שהם לא מתכוונים להגביל את זה בשום צורה. כל הכבוד לגולן.
עוד הוכחה שהם לא מתכוונים להגביל את זה בשום צורה. כל הכבוד לגולן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
הזמנתי סים ובחרתי חבילה דרך האתר שלהם ביום שני ,הסים הגיע לאחר יומייים (יום רביעי ), עשיתי את האקטיבצייה דרך האתר שלהם אתמול בערב (19:00~) ונכתב לי שהניוד מתוכנן למחורת(יום שישי) ל - 9:36.adirbooking כתב:חוויות מהניוד ?BreezeNET כתב:היום (בשעה 9 ) ניידתי מאורנג לגולן...
איך עבר ? מה הפרוצדורה ?...
כך בננתיים נשארתי עם הסים שך אורנג והבוקר לאחר שקיבלתי מייל ש"הניוד בוצע בהצלחה" החלפתי את הסים ו -
הכל עובד כמו שצריך (שיחות, sms ואינטרנט)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יפה, אני רואה שהם שכללו קצת את האתר בתהליך הניוד ("מתוכנן ליום שישי ב-9:36"). עכשיו זה עוד יותר ידידותי ונוח. 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
סליחה על הסטיה מנושא השרשור, אבל אם כבר שאלת, לטובת הכלל אחלוק גם את חווית הניוד שלי מסלקום לגולן:adirbooking כתב:חוויות מהניוד ?BreezeNET כתב:היום (בשעה 9 ) ניידתי מאורנג לגולן...
איך עבר ? מה הפרוצדורה ?...
הזמנתי סים מגולן טלקום ביום שישי 8/6, ביום ראשון הוא נשלח וביום שני הוא כבר היה בתיבת הדואר
הפעלתי את הסים באתר האינטרנט של גולן טלקום בשעה 11:44. קיבלתי הודעה שתהליך הניוד יסתיים ב-14:44.
בשעה 14:44 קיבלתי מייל שהניוד הסתיים בהצלחה (עד אז המשכתי לקבל ולהוציא שיחות + סמסים דרך סלקום). הכנסתי את הסים לטלפון והרשת של גולן זוהתה. בדקתי בעזרת חברים את הוצאת השיחות למכשירים ברשתות השונות וקבלת שיחות - הכל היה תקין מהרגע הראשון.
את האינטרנט היה צריך להגדיר בהליך פשוט:
"הגדרת APN" - הכנסת הכתובת internet.golantelecom.net.il. לאחר חצי דקה היה לי אינטרנט
ממליץ בחום
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
האמת שזה ממש עצוב ,הרשת שלהם כזאת נוראית ,והיאנטנט אצלהם כנראה הגרוע ביותר מבין שלושת הספקיות ,אז הם גובים עוד כסף על נקודת גישה. 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Rיקושט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
אני אגיד לך מי, כל מי שקנה מכשיר דרכם.gllu כתב:תסלחו לי הבוטות אבל מי שנשאר באורנג' - מגיע לו ושישלם....
אני משלם 120 ש"ח לחודש על האייפון ו50 ש"ח לחודש ל500 דקות ו500 SMS ושני גיגה גלישה.
אין לי שום סיבה לעבור, ה50 ש"ח האלו הכי זולים מבין כל החברות.
- Rיקושט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
IamEzio כתב:האמת שזה ממש עצוב ,הרשת שלהם כזאת נוראית ,והיאנטנט אצלהם כנראה הגרוע ביותר מבין שלושת הספקיות ,אז הם גובים עוד כסף על נקודת גישה....
לא יודע עד כמה היא איטית, אני מגיע ל6-7M בהורדה ו3M בהעלאה.
מספיק ביותר.
למה אתם תוקפכם רק את אורנג' בו בזמן
שחברה חדשה כמו הוט מובייל עושה זאת גם כן
דווקא מחברה חדשה הייתי מצפה לנהוג בצורה אחרת
אותי מעניין דבר אחר כל השנים שילמנו מחירים מופקעים ותחרותלא הייתה כל החברותעמדו םחות או יותר על אותם חבילות ולא היה מה לעשות
היוםן שנפתחה התחרות החברות חתכו את המחירים לריצפה מבלי להניד עףעף
זה אומר שאת המחירים שהחברות הוותיקות נותנות עכשיו הן יכלו לתת גם בעבר אך העדיפו לעשוק אותנו
מעניין אם על בסיס זה יש מקום לתביעה יצוגית כנגד חברות הסלולאר על עושק וחזירות
שחברה חדשה כמו הוט מובייל עושה זאת גם כן
דווקא מחברה חדשה הייתי מצפה לנהוג בצורה אחרת
אותי מעניין דבר אחר כל השנים שילמנו מחירים מופקעים ותחרותלא הייתה כל החברותעמדו םחות או יותר על אותם חבילות ולא היה מה לעשות
היוםן שנפתחה התחרות החברות חתכו את המחירים לריצפה מבלי להניד עףעף
זה אומר שאת המחירים שהחברות הוותיקות נותנות עכשיו הן יכלו לתת גם בעבר אך העדיפו לעשוק אותנו
מעניין אם על בסיס זה יש מקום לתביעה יצוגית כנגד חברות הסלולאר על עושק וחזירות
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
דרך חלופית לשיתוף האינטרנט הסלולארי שלכם, ללא תשלום לבעלי מכשירי אנדרואיד:
אפליקציית FoxFi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.foxfi
חשוב מאד לקבוע סיסמת אבטחה מיד בהפעלה, על מנת למנוע ממשתמשים אחרים לעשות שימוש ברשת שלכם. מיועדת עבור אנדרואיד 2.2 ומעלה.
אפליקציית FoxFi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.foxfi
חשוב מאד לקבוע סיסמת אבטחה מיד בהפעלה, על מנת למנוע ממשתמשים אחרים לעשות שימוש ברשת שלכם. מיועדת עבור אנדרואיד 2.2 ומעלה.