בהחלט מהלך ממתבקש.
כל עוד הצרכן יקבל ב90 שקלים שרות איכותי ותוכן מגוון בממירעם יכולות מתקדמות.
יס תהפך לשחקן תוכן ותבלע בבזק -והוט בכל מקרה תרוויח מהשימוש בתשתיות שלה,
לגבי הDTT אני לא רואה פתרון למוגבלות ברוחב הפס ואיכות הששדור
מעניין אותי איך יראה זיפזופ בין ערוצים בשירותי הOTT, הרי תמיד יהיה איזה שיהוי עד שהBuffer מתמלא...
הרי אנחנו מתלוננים לא פעם על השיהוי במעבר בין הערוצים של ממירים מסויימים של HOT ואולי גם של YES, אז איך זה יראה בOTT?!
5 שניות? 10 שניות? כמובן שערוצי העידן+ יעבדו יחסית מהר, לא עליהם אני מדבר אלא על שאר הערוצים...
בVOD של YES כשאני רואה תוכן (בדר"כ HD) לוקח לו להתחיל בערך 5-10 שניות (אני עם 30M חיבור).
ממה שקראתי, ה"חבילה" הזו של ה-90 שח' אין בה הרבה.
בעיקר את הערוצים שהם ממילא חינמיים ועוד כמה פירורים לא רציניים.
אלא אם בינתיים השתנו התוכניות.
כך שנראה לי שהההתלהבות מוקדמת מדי.
אתה טועה STIVE. זה בדיוק מה שאנחנו רוצים. אתה רוצה לשלם 200 שקלים בחודש בשביל 200 ערוצים כשאתה רואה רק 5 מהם? הערוצים שאנשים כן רואים הם ערוצי פרימיום ואת זה יהיה גם אצל אורנג' וסלקום (מן הסתם, אף אחד לא ישלם 100 שקלים בשביל כלום אלא אם זה מחיר כניסה לחבילות פרימיום שכן מעניינות).
השיקול הוא כמה נזק לארנק יש עד שסוף סוף מקבלים את התוכן שרוצים.
עופרפולק כתב:רק כחלון מדבר ועושה .אחלה שר ,הייתי שם אותו גם ראש ממשלה גם רמטכל וגם שר אוצר.
...
+1
הייתי שם אותו שר התחבורה שיטפל בתחבורה הציבורית (רקבת).
אני מקווה שהמהפכה הזו תתפוץ תאוצה בזמן הקרוב.
לפני מספר ימים סבתא שלי (אישה חרדית בת 70+) התחברה לחברת הוט בשביל שיהיה לה את ערוץ הקבלה. רק שיהיה ברור שזה הערוץ היחידי שהיא רואה, לפני ההתחברות להוט בכלל לא היתה לה טלויזיה.
מיותר לציין שעם המצב בארץ היא נאלצת לשלם סכומי עתק (200+) הכוללים חבילת בסיס והמון ערוצים שהיא בכלל לא צופה בהם.
ממש ביזיון!
1.מדוע המדינה צריכה לממן , או לדרוש בתנאי ההפרטה של הDTT - זה היינו הך , שידורם של ערוצים מסחריים כמו ערוץ 2, 9 או 10? הערוצים האלה צריכים לממן את השידורים של עצמם גם ב-DTT. גם את השידורים הציבוריים לא צריך גוף פרטי לממן מכיסו אלא המדינה (רשות השידור/הכנסת/משרד החינוך) צריכה לממן.
2.מדוע לא לאפשר לכל מי שרוצה לשדר בDTT להציע חבילות שידור עצמאית? אני בספק אם יהיו הרבה קופצים אבל מדוע מראש מפריטה המדינה את כל מערך הDTT לגוף אחד ומייצרת מונופול לתשתית הזו?
לגבי הראשונה, השאלה לא למה המדינה צריכה להפריט עכשיו, אלא למה מלכתחילה זה לא הופרט (עפר כתב על זה).
לגבי השניה, זה לא משנה מי הבעלים של התשתית כל עוד תהיה תחרות סך הכל בין ספקי הטלויזיה (בינם ללקוחות ובינם למפיקי התוכן). אני או אתה עדיין נוכל להקים ערוץ ולמכור חבילות פרימיום גם אם זה יופרט.
מונופול לא נקבע לפי תשתית אלא לפי שירות. מדובר בשירות טלויזיה. יש כרגע שתי חברות שכבר מציעות לך טלויזיה. גם אורנג' וגם סלקום מעוניינות בIPTV אז במקרה הכי גרוע, יהיו לך 3 ספקיות פרימיום (הוט, יס, חברה כלשהי עם עידן+), במקרה הריאלי 4 (הוט, יס, סלקום ואורנג' כשלאחת גם יש עידן+) ובמקרה הכי טוב 5 חברות (הוט, יס, אורנג', סלקום, חברה אחרת עם עידן+). זה לא משנה אם יהיה "מונופול" על תשתית OTA כל עוד ההיצע הסופי הוא גדול.
ובקשר לשר התחבורה, תעשו לי טובה אל תהיו פופוליסטים. דווקא בממשלה הזאת נעשה יותר מכל ממשלה אחרת בתחום התחבורה. אני לא אדרג את מר כץ אבל ביחס לקודמים יש שיפור מאוד מאוד גדול. הבעיה עם הרכבת לא קשורה אליו והיא מאוד עמוקה (שלא לדבר על זה שהתקשורת חגגה על זה יותר ממה שצריך, ושועד העובדים הגזים לחלוטין בגלל שמר עופר עיני היה בידיים שלהם בתקופת הבחירות להסתדרות).
-האם הצטרפות לניסוי של אורנג בטלוויזיה אפשרית גם למי שכרגע לא מנוי על שרותי הטלפון\אינטרננט שלהם?
בכל מקרה פניתי במייל ואני מקווה להיות בין הנסיינים הראשונים.
-יס גובה על כל מממיר מקליט:40 שח.-50
האם ב90 שקלים אני יקבל את כמות של 5 ממירים מקליטים ?או שהמחיר יאמיר לפי כמות הממירים?
-כלומר ב90 שקלים יהיו את שרותי הויאודי שייס גובה 15 שקל?
יס גובה על שרות הסטרימר 7 שקלים,זה גם יכלל ב90 שקלים?
flsh כתב:אתה טועה STIVE. זה בדיוק מה שאנחנו רוצים. אתה רוצה לשלם 200 שקלים בחודש בשביל 200 ערוצים כשאתה רואה רק 5 מהם? הערוצים שאנשים כן רואים הם ערוצי פרימיום ואת זה יהיה גם אצל אורנג' וסלקום (מן הסתם, אף אחד לא ישלם 100 שקלים בשביל כלום אלא אם זה מחיר כניסה לחבילות פרימיום שכן מעניינות).
השיקול הוא כמה נזק לארנק יש עד שסוף סוף מקבלים את התוכן שרוצים.
...
אל תבין אותי לא נכון, אני מאוד בעד ומסכים עם מה שכתבת על מלא ערוצים לא שימושיים.
אלא שקראתי כאן מה הם מתכוננים להכניס ל'חבילה' הזו ודי התאכזבתי.
רושמים שם :
בנוסף לערוצים החינמיים... "החברות יוסיפו ערוץ ילדים אחד, ערוץ ספורט אחד ועוד ספריית VOD. האם לא הייתם מוכנים לשלם על חבילה כזו 100 שקל בחודש?"
לא, לא הייתי מוכן לשלם על חבילה כזו 100 שח !
ואם הם לא יוסיפו ערוצים, אנ משער שהרוב לא יהיו מוכנים.
תוכל לקרוא את זה כאן: http://it.themarker.com/tmit/article/19507
וכמו שכתבתי, יתכן ובהמשך הם יבינו שיש צורך להוסיף. אז כמובן אחשוב אולי אחרת.
אבל לבנות על המערך של של הDTT?
אז מה עשינו בזה?
הDTT מקרטע,אני צופה באוטו בכל מקום עם שיבושים.
אם כבר שדור אינטרנטי,שיהיה ברמה גבוהה ויהווה חלופה לשדור הדיגטאלי.
זורו44 כתב:אבל לבנות על המערך של של הDTT?
אז מה עשינו בזה?
...
DTT הרבה יותר איכותי, זמין ויציב משידור אינטרנטי.
כנס לאתר של החבילה ההולנדית. 23 ערוצים ב-40 שקלים לחודש.
זורו44 כתב:אבל לבנות על המערך של של הDTT?
אז מה עשינו בזה?
...
DTT הרבה יותר איכותי, זמין ויציב משידור אינטרנטי.
כנס לאתר של החבילה ההולנדית. 23 ערוצים ב-40 שקלים לחודש.
כן.
אבל אנחנו לא הולנד.
תעשה סקר קצר :למי אין שיבושים בDTT
או מי קולט את הDTT ללא הפרעות.
שנים הייתי קולט את ערוץ 11,22,23 בצורה טובה ברוב המסכים.
עם השבחת השדור והפיכת המשדר לדיגטאלים -הקליטה לסרוגין עם פיקסלים,העלמות השדור.