Harmony One משתהה עם פקודות - יש פתרון?
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
שלום לכולם,
משום מה לשלט יש השהייה מעצבנת כשלוחצים על כפתור כלשהו, וזה נכון לכל ההתקנים שעליהם הוא שולט.
את ההבדלים הכי גדולים בינו לבין השלט המקורי אפשר לראות כשמשתמשים ב XBMC ורואים כמה מהר השלט המקורי מגיב לפקודות וכמה לאט Harmony מגיב.
ניסיתי כבר לשנות את הגדרות ה Delay בתוכנה (עוד משהו מעצבן.. מה זה התוכנה הזאת??) אבל ללא הועיל.
את השלט יש לי מאז שהוא יצא (לא זוכר כמה שנים), ואני לא זוכר שהוא תמיד היה ככה.
אני הוזה? אולי פספסתי משהו? אולי זה בגלל עדכון תוכנה שנעשה מתישהו?
תודה לעוזרים!
משום מה לשלט יש השהייה מעצבנת כשלוחצים על כפתור כלשהו, וזה נכון לכל ההתקנים שעליהם הוא שולט.
את ההבדלים הכי גדולים בינו לבין השלט המקורי אפשר לראות כשמשתמשים ב XBMC ורואים כמה מהר השלט המקורי מגיב לפקודות וכמה לאט Harmony מגיב.
ניסיתי כבר לשנות את הגדרות ה Delay בתוכנה (עוד משהו מעצבן.. מה זה התוכנה הזאת??) אבל ללא הועיל.
את השלט יש לי מאז שהוא יצא (לא זוכר כמה שנים), ואני לא זוכר שהוא תמיד היה ככה.
אני הוזה? אולי פספסתי משהו? אולי זה בגלל עדכון תוכנה שנעשה מתישהו?
תודה לעוזרים!
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

עדכון:
דיברתי עם נציג שירות (טלפוני) ומכיוון שכל מה שניסינו לא עזר, וכמובן שהוא התנצל לא מעט, הוא הביא לי 50% הנחה לקנות מה שאני רוצה בחנות שלהם באינטרנט. כששאלתי לכמה זמן תקפה ההנחה הוא אמר ל30 יום והוסיף שהוא לא חייב להתחיל את הספירה מהיום - קיבלתי קוד של התמיכה כך שאוכל להתקשר ולבקש את ההנחה מתי שארצה (!!!).
זה שירות!
דיברתי עם נציג שירות (טלפוני) ומכיוון שכל מה שניסינו לא עזר, וכמובן שהוא התנצל לא מעט, הוא הביא לי 50% הנחה לקנות מה שאני רוצה בחנות שלהם באינטרנט. כששאלתי לכמה זמן תקפה ההנחה הוא אמר ל30 יום והוסיף שהוא לא חייב להתחיל את הספירה מהיום - קיבלתי קוד של התמיכה כך שאוכל להתקשר ולבקש את ההנחה מתי שארצה (!!!).
זה שירות!
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
הארמוני One הוא שלט מצויין בעיקר שמדובר על מספר מכשירים שאתה רוצה לשלוט במקרו ...
לדוגמא :
להדליק טלויזיה / סטרימר / רסיבר ולעבור לערוץ המתאים בכולם בלחצית כפתור ... וכמובן אחכ לשלוט עם אותו שלט על כולם..
אז אומנם "ההדלקה " הראשונית תקח 4 -6 שניות וזה עדיין פחות מלרוץ על 3 שלטים ויותר לפעולה אחת.
לדוגמא :
להדליק טלויזיה / סטרימר / רסיבר ולעבור לערוץ המתאים בכולם בלחצית כפתור ... וכמובן אחכ לשלוט עם אותו שלט על כולם..
אז אומנם "ההדלקה " הראשונית תקח 4 -6 שניות וזה עדיין פחות מלרוץ על 3 שלטים ויותר לפעולה אחת.
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

אני לא מדבר על הדלקה ראשונית שברור שתיקח זמן (גם את זמני ההשהייה האלה אפשר להגדיר) אלא על ההשהייה בין הלחיצות. משהו שאפשר להגדיר אבל נראה שמתנהג אחרת מהשלט המקורי.
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

אנסה, תודה.