שנת 2012 פיור אקוסטיקס כבר לא מדבקה
[שלום לכם אני חדש פה טוב ראיתי הרבה שירשורים ותגובות שלכם על החברה הזאת ואתם טועים קניתי רמקולים שלהם דגם הספארק והם נישמעו לי מעולה יותר טוב מהרמקולים של חברים שלי שלהם יש פולק אדיו הרמקולים שלהם עלו איזה 5וחצי אולי 6 ושלי רק 1350 אז מה אני יגיד לכם ליפעמים אתם טועים ופה טעיתם פיור אקוסטיק חברה מעולה נכון חלק מהרמקולים שלהם לא משהו אבל גם אצל יתר החברות יש רמקולים לא משהו וה בשפה עדינה אולי אני שומע מעולה ביגלל שיש לי את הפיוניר 2021 פלוס 2 סאבים של פולק אדיו psw12 אז יכול להיות שאני טועה אבל אני לא מרוצה על מאושרררררר מהרמקולים שלי

- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אתה. מרוצה אז גם אנחנו מרוצים וגם בפיוראקוסטיק מרוצים.
יותר מזה לא ניתן לבקש.
תהנה
יותר מזה לא ניתן לבקש.
תהנה
תודה רבה לך istarmini אני באמת מרוצה מהרמקולים שלייי ולא סתם שמתי תגובה בישביל לעשות ריבים למי יש יותר טוב פשוט זה הדעה האישית שליי אני לא אדיופיל או משהו אבל הם באמת טובים יש להם באס טוב והם לא צורמים ומדויקים והם מעולים למוזיקה וגם סרטים כי יש כאלה רק למוזיקה או ההפך גם חברים שלי הופתאו מהרמקולים הם ראו פיור אקוסטיקס צחקו עלי שהשמעתי להם נידהמו
מהאיכות שלו
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14355
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
גם 1,350 ש"ח וגם החברים "הופתאו" מהרמקולים?yanis69 כתב:תודה רבה לך istarmini אני באמת מרוצה מהרמקולים שלייי ולא סתם שמתי תגובה בישביל לעשות ריבים למי יש יותר טוב פשוט זה הדעה האישית שליי אני לא אדיופיל או משהו אבל הם באמת טובים יש להם באס טוב והם לא צורמים ומדויקים והם מעולים למוזיקה וגם סרטים כי יש כאלה רק למוזיקה או ההפך גם חברים שלי הופתאו מהרמקולים הם ראו פיור אקוסטיקס צחקו עלי שהשמעתי להם נידהמומהאיכות שלו
...
תן לינק, איפה מזמינים?
לא חשוב...מצאתי.
דרך אגב, החוות דעת שלך בזאפ משהו משהו
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=758884
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
זה בהרבה תחומים בחיים .avilior כתב:מה שיפה בתחום הזה הוא שלכל אחד יש טעם ייחודי וזו גם הסיבה שישנם כל כך הרבה יצרנים.
מדבקה או לא, אם אהבת את פיור אקוסטיקס, מי אנחנו שנאמר לך אחרת?
ת.ת.ת.!...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14355
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
yanis69 כתב:אני לא יודע עים אתה מיסתלבט או לא אבל עים אתה רציני חפש בזאפ כמו כול ישראלי ממוצא יודע עים אתה צריך משהו זה בזאפ...
עזוב אותנו מזאפ .
הכי טוב שתעלה תמונות . ככה זה נהוג בפורום .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
קודם כול לא קניתי דוד שלי הביא לי מאנגליה רציתי לשלם לו אמרתילו בטלפון קנה לי ואני ישלם לך שתבוא לארץ הוא אמר לי לא בישביל מה יש מישפחה אהה הרסיבר עולה מי 7 מהרמקולים שליי אבל הם נישמעים יותר טוב מהפולק של חברים שליי אז מה אני יגיד לך מדבקה או לא מידבקה שומעים בן !!!!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
למה להסתלבט על הבנאדם - טוב לו עם הציוד שלו וזה כל מה שאני יכול לאחל לכל אחד מהחברים פה.