אני בטוח שיש סקרנות רבה לגבי הנתונים של המסכים החדשים של פנאסוניק .וסמסונג . ושאר המותגים .
התוצאות בפנים .
http://www.valueelectronics.com/images/ ... 0ratio.pdf
יום טוב לכולם

UNDERTAKERUNDERTAKER כתב:פנסוניק טובים אבל...עדיין לא ברמה של פיוניר מ 2008 !!!!![]()
The only TVs that can compete with the Panasonic VT50 are the Sharp Elite and, yes, that hoary veteran the Pioneer Kuro (circa 2008). Ignoring size differences (the Kuro maxed out at 60 inches) and the fact that you can't get one anymore, I actually would still rather watch the Kuro than this Panasonic -- but it's very close. The VT50 is a better TV overall than the Sharp Elite, however, despite the latter's arguably superior black-level performance. My vote goes to the Panasonic for its more accurate color and perfect screen uniformity....
9000es כתב:UNDERTAKERUNDERTAKER כתב:פנסוניק טובים אבל...עדיין לא ברמה של פיוניר מ 2008 !!!!![]()
The only TVs that can compete with the Panasonic VT50 are the Sharp Elite and, yes, that hoary veteran the Pioneer Kuro (circa 2008). Ignoring size differences (the Kuro maxed out at 60 inches) and the fact that you can't get one anymore, I actually would still rather watch the Kuro than this Panasonic -- but it's very close. The VT50 is a better TV overall than the Sharp Elite, however, despite the latter's arguably superior black-level performance. My vote goes to the Panasonic for its more accurate color and perfect screen uniformity....
יש ברשותי פיוניר קורו 6090H ואני מחכה לראות כבר את ה VT-50 מחוברת לממיר YES MAX HD
ולנגן בלוריי עם תכנים שאני מכיר הייטב . כנראה ששבוע הבא היא תוצג בחנויות מתמחות...

HDMIHDMI כתב:
כנ"ל, עם קורו 5090 מחכה לראות את ה - VT50 בגודל "65...אם לא היה מטריד אותי נושא הגודל (ה - "50) קטן לסלון שלי. לא הייתי חושב בכלל לשדרג...תמונה מטורפת, כל מי שבא אליי נופלת לו הלסת......

קיפיקיפודkipikipod כתב:כנ"ל, גם אני מחכה לראות את התמונה של ה-VT50, למרות שנראה לי שאוותר על שדרוג עד שיהיה הבדל משמעותי יותר.
פיוניר קורו זה הרבה מעבר לשחור, מדובר בשילוב של תכונות חזקות, צבעים מדהימים ונכונים, ככל הנראה זה גם למה הכתב עדיין מעדיף את הקורו על הפנסוניק.
כל כך מתחרט שלא קניתי 6090 במקום 5090, מצד שני, ההבדל היה 10K.......
לא מסכים בכלל.yshneider כתב:אני חושב שהתמונה הטובה ביותר היא אצל מי שיודע גם לכייל הכי טוב![]()
נראה לי שיש כל כך הרבה אנשים שקונים טלויזיות מצויינות , ושניה אחרי שקיבלו את הטלויזה או שלא נוגעים בכיולים או שמבקשים מהפורום עזרה ולא תמיד זה מספיק .
אני למשל ממש רוצה להחליף את הטלויזיה , אבל אני ממש לוקח בחשבון שברמת הידע המינימאלית שלי נראה לי יהיה בזבוז להוציא 15K על טלויזיה שלא אצליח לנצל את היכולות שלה ואקבל בעצם תמונה של טלויזיה ב 7K .
מקווה שלא הרסתי את הפוסט כי אולי זה בכלל הכל קשור לכיול...

איציק,9000es כתב:HDMIHDMI כתב:
כנ"ל, עם קורו 5090 מחכה לראות את ה - VT50 בגודל "65...אם לא היה מטריד אותי נושא הגודל (ה - "50) קטן לסלון שלי. לא הייתי חושב בכלל לשדרג...תמונה מטורפת, כל מי שבא אליי נופלת לו הלסת......
שבוע הבא ה VT-50 תוצג בחנויות המתמחות האיכותיות...

yshneider כתב:
אני למשל ממש רוצה להחליף את הטלויזיה , אבל אני ממש לוקח בחשבון שברמת הידע המינימאלית שלי נראה לי יהיה בזבוז להוציא 15K על טלויזיה שלא אצליח לנצל את היכולות שלה ואקבל בעצם תמונה של טלויזיה ב 7K .
אמרת משהו נכוןyshneider כתב:אני חושב שהתמונה הטובה ביותר היא אצל מי שיודע גם לכייל הכי טוב![]()
נראה לי שיש כל כך הרבה אנשים שקונים טלויזיות מצויינות , ושניה אחרי שקיבלו את הטלויזה או שלא נוגעים בכיולים או שמבקשים מהפורום עזרה ולא תמיד זה מספיק .
עופר ציין שבמסך VT50 יש הרבה דברים לכייל ויש אלמנטים רבים שרק מכייל של פנסוניק יכול לעשות !9000es כתב:yshneider כתב:
yshneider
תן דוגמא של מסך ב 15k לבין מסך של 7k באותו הגודל שיתנו תוצאה שווה .
מסכים איכותיים כמעט ואין מה לכייל בהם ....

צריבה ??DorM כתב:השאלה אם עדיין לא מומלץ לחבר מחשבים לפלזמות.
יש הרבה עם HTPC ואני ביניהם....