שדרוג קושחה של הטלוויזיה
האם כדאי לי לשדרג את הקושחה של הטלוויזיה החדשה שלי?
ראיתי באתר של סמסונג שיש לה עידכון אבל אני לא רואה מה העידכון משדרג, יש סיכוי שיהרוס משהו אם אני אשדרג?
ראיתי באתר של סמסונג שיש לה עידכון אבל אני לא רואה מה העידכון משדרג, יש סיכוי שיהרוס משהו אם אני אשדרג?
נערך לאחרונה על ידי soler ב 14/06/2012 9:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
שום בעייה, שדרגתי לגירסה חדשה ב- 51E550 (נדמה לי גירסה 1006) וזה בסדר גמור, ה QA של סמסונג עושה עבודה טובה ואין חשש לדעתיsoler כתב:האם כדאי לי לשדרג את הקושחה של הטלוויזיה החדשה שלי?
ראיתי באתר של סמסונג שיש לה עידכון אבל אני לא רואה מה העידכון משדרג, יש סיכוי שיהרוס משהו אם אני אשדרג?...
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

באתר של סמסונג יש מעט מידע על מהות השדרוג, לדוגמאsoler כתב:אבל איפה אני יכול לראות מזה משדרג? אני לא רוצה סתם לעשות מבלי לדעת מה זה עושה, אין קובץ שמסביר את מה זה משדרג?...
This firmware is for TV Model(s): PDP 5' E550, E6500
The version is 1019
This firmware update will improve the following:- Prevents a potential issue - Resolves compatibility issue with DLNA devices. - Improves picture quality
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

הרבה מהתוכנה משותף לכל הדגמים של ה SMART TV, למעשה רוב התוכנה זהה, במיוחד רכיבי תוכנה כמו DLNA וכדומה, כך שאני משער שאין חשש.soler כתב:הבעיה שהיא גם זה לדגמים שלהם ולא שלנו, אין לנו E6500...
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

גם ב SMART TV של סמסונג זה אפשריgal-cohen כתב:במסכי ה LG עדכון הקושחה מתבצע ישירות מהממשק של המסך (כמובן בחיבור לרשת)
אין אפשרות דומה בסמסונג?...