ביום ראשון ב- 12:00 הובילו אלי את מכונת הכביסה של BEKO שהזמנתי דרך הייטק זון.
פעם ראשונה שאני מתעסק עם דברים כאלה, מסתבר שצריך להזמין טכנאי מהשירות של ברימאג כדי לחבר אותה. חבל שכהתקשרו לומר מתי המכונה תגיע לא אמרו שצריך לתאם גם עם ברימאג, הייתי מתקשר כדי לתאם מראש לאותו יום, אבל זה בקטנה וקשור יותר להיטק זון ולספק שלהם ולא קשור לברימאג.
התקשרתי לברימאג שירות ב- 12:30, נאמר לי שטכנאי יכול להגיע רק ביום חמישי. אני יכול בכל יום מא' עד ד' אבל דווקא בחמישי לא. קבעתי איתם ליום ראשון שבשבוע שלאחר מכן. אבל אז אמרתי לעצמי WTF?! לא הגיוני שעכשיו במשך שבוע (וגם לא עד יום חמישי) ישכב לי הפיל הלבן הזה בבית.
התקשרתי ב- 12:40 שוב, נאמר לי שאין מה לעשות. הכי קרוב זה חמישי. ביקשתי לדבר עם מנהל. אמרו שמנהל יחזור אלי עד סוף היום.
ב- 16:40, כשראיתי שעדיין לא חזרו אלי התקשרתי שוב. עפ"י התגובה של הנציגה, לא נראה שהתכוונו בכלל לחזור אלי. ביקשתי שוב לדבר עם מנהל, היא אמרה שאי אפשר ושהיא אישית תדאג שמנהל יחזור אלי מחר בבוקר. לא הסכמתי וביקשתי מנהל ועכשיו. לאחר 3 המתנות עלה מולי ארחאי משמרת. אמרתי לו שעם כל הכבוד, לחכות מיום ראשון ליום חמישי זה לא שירות טוב ושמה לעשות אני יכול בכל יום אבל בחמישי לא. לאחר דין ודברים ארוך שבו הוא טען שאין מה לעשות הוא הצליח בסוף בכל זאת לארגן שטכנאי יגיע אלי ביום רביעי בין 13:00 ל- 17:00. עדיין לא הייתי מרוצה אבל זרמתי.
הגיע יום רביעי. בסביבות 16:00 התקשרו אלי מהשירות ואמרו שטכנאי לא יגיע בשעה האמורה אלא בין 17:00 ל- 19:00 אבל הבטיחו שהוא בטוח יגיע וגם יתקשר לפני.
טכנאי לא הגיע וגם לא התקשר, השירות נסגר ב- 17:00 כך שאין גם עם מי לדבר.
אני שוקל ברצינות להחזיר את המוצר.
המשך יבוא...
ברימאג - שירות מזעזע, טכנאים שמבריזים - גם לי יש חם מהתנור
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
לא מבין אותך, אתה חושב שהטכנאים מחכים רק לטלפון שלך ואז לתאם בדיוק ביום ובשעה שנוח לך? אין עוד לקוחות לפניך?
עשו מאמץ והצליחו לארגן לך טכנאי שמן הסתם דחפו את הטיפול בך בין לבין, הוא התעכב אצל הלקוח שתאם לפניך, השתדל לתת לו את השרות הטוב ביותר,
טרחו להודיע לך שהוא יאחר ואתה כמו כל ישראלי טוב לא מרוצה.
הבעיה היא שגם בחו"ל אנחנו מתנהגים ככה.....
עשו מאמץ והצליחו לארגן לך טכנאי שמן הסתם דחפו את הטיפול בך בין לבין, הוא התעכב אצל הלקוח שתאם לפניך, השתדל לתת לו את השרות הטוב ביותר,
הבעיה היא שגם בחו"ל אנחנו מתנהגים ככה.....
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
kuku1000 כתב:לא מבין אותך, אתה חושב שהטכנאים מחכים רק לטלפון שלך ואז לתאם בדיוק ביום ובשעה שנוח לך? אין עוד לקוחות לפניך?
הבעיה היא שגם בחו"ל אנחנו מתנהגים ככה........
כנראה שלא באמת קראת מה שכתוב.
למקרה שפספסת הטכנאי לא הגיע כלל בסוף!
אני רוצה לראות איך אתה היית מגיב באותה סיטואציה.
orih1981,
ראשית נראה לי שמגיעים לך 600 שקלים פיצוי במסגרת חוק הטכנאים.
שנית, הייתי ממליץ לך להחזיר את המוצר ולא להיות זקוק לשירות של דיגיטל סרוויס.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הכי פשוט - לבקש התראה של חצי שעה לפני שהטכנאי מגיע.
למשל, אם קובעים בין 13:00 ל-17:00, אז אני לא מחכה בבית החל מ-13:00 אלא נמצא בסטנד ביי, למשל, בעבודה.
ברגע שהטכנאי מתקשר אלי להודיע שהוא מגיע בעוד כחצי שעה, אני יוצא הביתה.
זה כמובן לא שימושי אם עובדים יותר רחוק מהבית...
למשל, אם קובעים בין 13:00 ל-17:00, אז אני לא מחכה בבית החל מ-13:00 אלא נמצא בסטנד ביי, למשל, בעבודה.
ברגע שהטכנאי מתקשר אלי להודיע שהוא מגיע בעוד כחצי שעה, אני יוצא הביתה.
זה כמובן לא שימושי אם עובדים יותר רחוק מהבית...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"