עזרה בבירור סוג פאנל Samsung UA32D5000 LED
-
dragonknight
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום יש לי Samsung UA32D5000 LED ורשום לי על המסך מאחורה בMODEL MODE רשום SQ.
הסתכלתי איפה שרשום VERSION NO ורשום לי ב4 אותיות HQ05.
האם יש לי פאנל S-PVA איכותי ומקורי של SAMSUNG או האם יש לי פאנל פחות טוב?
תודה.
[/b]
תודה.
[/b]
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- קיבל תודות: 6 פעמים
אתה מסודר, SQ זה פאנל מקורי של סמסונגdragonknight כתב:שלום יש לי Samsung UA32D5000 LED ורשום לי על המסך מאחורה בMODEL MODE רשום SQ.
תודה.
[/b]...
-
dragonknight
-
- חבר שרק התחיל

שים לב שרשמתי על איפה שרשום VERSION NUMBER ולא על MODEL CODE.
ממה שקראתי כאן בפורום הבנתי שצריך להתסכל על VERSION ולא על MODEL.
הSQ בMODEL מרמז על ישראל ולא על סוג פאנל.
אם מישהו נוסף שמבין שיכול לענות אני אשמח.
אם מישהו נוסף שמבין שיכול לענות אני אשמח.
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- קיבל תודות: 6 פעמים
אתה צודק ואני מתנצל הסתכלתי על ה HQ ועניתי לך על ה SQ, אני עדיין עומד על זה שאתה יכול להיות רגוע, במספר פורומים רשום שה HQ הוא פאנל של סמסונג, ראה להלן:dragonknight כתב:שים לב שרשמתי על איפה שרשום VERSION NUMBER ולא על MODEL CODE.
אם מישהו נוסף שמבין שיכול לענות אני אשמח....
HQ appears to be a samsung panel,only way to know for sure is to access the service menu .During standby press info,menu,mute,power
A — panel make (A = Samsung; D = CMO; L = AUO; I = CPT,P = chungwa, H = chinlin or sharp cannot confirm )
http://www.hifivision.com/television/24 ... -type.html
וגם: פנל HQ יועד במקור לסדרות הגבוהות+ 3D.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1530914
-
dragonknight
-
- חבר שרק התחיל

androidsmart - בדקתי יותר לעומק את את עניין סוג הפאנל כשנכנסתי ל service menu של הטלוויזיה.
רשום לי שמה: 32A6UF0E
ולפי האות A ולפי בדיקה דרך מדריכים באינטרנט ומה שהבאת לי יש לי מסך מקורי של SAMSUNG.
אני מודה לך מאוד על העזרה.
shyalon - לשאלתך קניתי את המסך ביום שני אבל מכיוון שיש לי איזה עניין קטן לסדר עם המצב של הטלוויזיה הקודמת שלי והאינטרנט הקיים כרגע מצב שדורש ביקור טכנאי אני עוד לא יכול לצפות ולהנות מהמסך החדש שלי.
בכל מקרה אני יכול להגיד לך שמתוך ביקור בתוך החנות כאשר ראיתי וצפיתי בטלוויזיה בזמן אמת (למרות שהיא הייתה מחוברת על ממיר אחד גדול שמחלק אותה עם עוד מסכים) צפיתי גם בערוצים של HD וגם ערוץ 10 ערוץ 22 וגם ערוצי ספורט רגילים בSD ומאוד נהנתי.
יש לה צבעים יפים, צבעים עמוקים, יש לה חדות מאוד טובה, היא גם מאוד נקיה בתמונה שהיא משדרת, ויש לה גם תאורה מאוד טובה.
היא בלטה מבחינתי ישר לבד יותר מכולן ברגע הראשון שראיתי אותה מבין שאר הטלוויזיות.
כפי שאני אומר עוד לא יצא לי לראות אותה במלואה בתוך החדר שלי עם ממיר HD וחיבור HDMI בתנאים אופטימליים מה שנקרא אבל אני אמור לסדר את העניין של הצפייה ביום שלישי ב-19 לחודש הזה, במקרה ואתה עדיין מתלבט אז אם באפשרותך לחכות עד אז אני אוכל לתת לך סקירה טובה יותר על הטלוויזיה ואז לתת לך חוות דעת שאולי תעזור לך להחליט בצורה טובה יותר.
רשום לי שמה: 32A6UF0E
ולפי האות A ולפי בדיקה דרך מדריכים באינטרנט ומה שהבאת לי יש לי מסך מקורי של SAMSUNG.
אני מודה לך מאוד על העזרה.
shyalon - לשאלתך קניתי את המסך ביום שני אבל מכיוון שיש לי איזה עניין קטן לסדר עם המצב של הטלוויזיה הקודמת שלי והאינטרנט הקיים כרגע מצב שדורש ביקור טכנאי אני עוד לא יכול לצפות ולהנות מהמסך החדש שלי.
בכל מקרה אני יכול להגיד לך שמתוך ביקור בתוך החנות כאשר ראיתי וצפיתי בטלוויזיה בזמן אמת (למרות שהיא הייתה מחוברת על ממיר אחד גדול שמחלק אותה עם עוד מסכים) צפיתי גם בערוצים של HD וגם ערוץ 10 ערוץ 22 וגם ערוצי ספורט רגילים בSD ומאוד נהנתי.
יש לה צבעים יפים, צבעים עמוקים, יש לה חדות מאוד טובה, היא גם מאוד נקיה בתמונה שהיא משדרת, ויש לה גם תאורה מאוד טובה.
היא בלטה מבחינתי ישר לבד יותר מכולן ברגע הראשון שראיתי אותה מבין שאר הטלוויזיות.
כפי שאני אומר עוד לא יצא לי לראות אותה במלואה בתוך החדר שלי עם ממיר HD וחיבור HDMI בתנאים אופטימליים מה שנקרא אבל אני אמור לסדר את העניין של הצפייה ביום שלישי ב-19 לחודש הזה, במקרה ואתה עדיין מתלבט אז אם באפשרותך לחכות עד אז אני אוכל לתת לך סקירה טובה יותר על הטלוויזיה ואז לתת לך חוות דעת שאולי תעזור לך להחליט בצורה טובה יותר.