מחפש מתאם ספציפי לרשת ביתית על תשתית החשמל
טכנאי YES חביב שהיה אצלי בבית חסך לעצמו עבודת פריסת חוט רשת לטובת ה-VOD ושם במקום מתאם שמתחבר לחשמל והופך את רשת החשמל בבית שלי ל-Switch שבעצם רץ בכל הבית.
כמובן ש"התלבשתי" על המתאם בצד של הטלוויזיה וחיברתי אותו ל-Switch משלי לטובת חיבור Streamer/טלוויזיה/YES.
תודות לסטרימר שנמצא בחדר אחר הייתי שמח לעוד מתאם כזה, אך מחיפוש באינטרנט לא ממש הצלחתי למצוא מישהו שמוכר אותו בארץ אלא רק אתרים באירופה שככל הנראה לא עושים מישלוחים לארץ.
חברת YES לא מוכנה כמובן למכור/להשאיל לי באופן פרטי המתאם...
יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות המתאם הנ"ל ? או לחילופין - האם אפשר לחבר מתאם של חברה אחרת (איזה?) שידע "לדבר" עם המתאם הזה ?
דגם המתאם שהותקן אצלי הינו - Devolo - dLAN 200 AVmini
כמובן ש"התלבשתי" על המתאם בצד של הטלוויזיה וחיברתי אותו ל-Switch משלי לטובת חיבור Streamer/טלוויזיה/YES.
תודות לסטרימר שנמצא בחדר אחר הייתי שמח לעוד מתאם כזה, אך מחיפוש באינטרנט לא ממש הצלחתי למצוא מישהו שמוכר אותו בארץ אלא רק אתרים באירופה שככל הנראה לא עושים מישלוחים לארץ.
חברת YES לא מוכנה כמובן למכור/להשאיל לי באופן פרטי המתאם...
יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות המתאם הנ"ל ? או לחילופין - האם אפשר לחבר מתאם של חברה אחרת (איזה?) שידע "לדבר" עם המתאם הזה ?
דגם המתאם שהותקן אצלי הינו - Devolo - dLAN 200 AVmini
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
קיימים מוצרים כאלו בארץ, לרוב לא ניתן לשרשר מוצר אחד לשני (כלומר משדר של מוצר א לחבר למקלט של מוצר ב'), אבל אתה יכלו לחבר מכשיר נוסף כזה של אותה חברה או אחרת לטובת הזנת חדרים נוספים..
הפתרון הכי טוב ויעיל זה לבנות רשת ביתית על ידי השחלת כבלי רשת בביתך ומיקום הסוויץ' בארון התקשורת.
תוכל להעזר באנשי מקצוע לביצוע פריסת רשת בביתך...
אגב, טכנאי YES לא חסך בכך שהוא לא השחיל כבל רשת, הם פשוט לא מבצעים עבודות כאלו ויותר זול לחברת YES זה לספק מתאם רשת על גבי חשמל.
הפתרון הכי טוב ויעיל זה לבנות רשת ביתית על ידי השחלת כבלי רשת בביתך ומיקום הסוויץ' בארון התקשורת.
תוכל להעזר באנשי מקצוע לביצוע פריסת רשת בביתך...
אגב, טכנאי YES לא חסך בכך שהוא לא השחיל כבל רשת, הם פשוט לא מבצעים עבודות כאלו ויותר זול לחברת YES זה לספק מתאם רשת על גבי חשמל.