איוורור לאונקיו 875 לימי הקיץ החמים - מאיפה ומה?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #41 

ran_carney כתב:אתה מצחיק, בצורה מעוררת הערכה, עם הציפיות שלך מהמהנדסים כאן :) טופ אודיו הוא היבואן הרשמי של אונקיו, ודרכו גם מטפלים ברסיבר באופן רשמי. בכל אופן, להשקיע עכשיו את הזמן בנסיעה עד איזור נתניה (או שמא זה הרצליה? לא זוכר, לא משנה באמת) ולהישאר בלי רסיבר למשך יומיים-שלושה רק בכדי לקבל אנדיקציה למהירות העבודה של המאוורר..ובכן, אוותר על זה. פשוט אעשה כפי שהצעת ואנטר את הטמפרטורה מדי פעם.

שוב, ובאמת שלא מספיק - ממש ממש תודה!
...
היה לי פעם סיפור דומה עם מעבדה של 'אסור לי להגיד' בבלרוס. לא ויתרתי, כתבתי, איימתי, תבעתי והגעתי, בעזרת חבר בכיר ב-'אסור לי להגיד' ישראל, ועו"ד בקליפורניה, עד לסמנכ"ל העולמי בארה"ב. הנ"ל חטף תביעה אישית בבית משפט אזרחי בסקרמנטו בגין אחריותו המינסטריאלית לפיאסקו הבין-לאומי ואז העניינים התחילו לזוז. בסוף קיבלתי התנצלות אישית בכתב, החזר הוצאות, פיצויים (שתלויים בכך שאני באמת לא אגיד) ומערכת חדשה שישר נתתי לאחד העובדים שלנו. לא נגעתי במוצר של 'אסור לי להגיד' מאז. אין דרך אחרת להלחם בנוך שלעפארים.

ran_carney פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #42 

(Y) :lol:

אני רואה שלא חסרים לך סיפורי ראש-בראש עם הרשויות..כל הכבוד על הסבלנות, קיחוטה.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #43 

ran_carney כתב:(Y) :lol:

אני רואה שלא חסרים לך סיפורי ראש-בראש עם הרשויות..כל הכבוד על הסבלנות, קיחוטה.
...
זה בדיוק הבלבול שמוציא לנו את הנשמה. זה לא 'רשויות' אלה הם משרתים. מתנהגים אמנם כמו רשויות, אבל בסך הכל נותני שירות, וגם גרועים בכך, בנוסף לכל. follow the money ותגיע למלך האמיתי. תלחץ לו קצת על הביצים והוא כבר יעשה סדר בממלכה שלו.

ran_carney פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #44 

זה לא הסיפור שפרסמת בפורום וינטאג' פעם? כי אם כן, אני יודע מי היא חברת ה"אסור לך להגיד", ורצוי שתחזור אחורה ותערוך את הפוסט ההוא :)

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #45 

ran_carney כתב:זה לא הסיפור שפרסמת בפורום וינטאג' פעם? כי אם כן, אני יודע מי היא חברת ה"אסור לך להגיד", ורצוי שתחזור אחורה ותערוך את הפוסט ההוא :)
...
לא הייתי בטוח אז :wink: . היום אני כן. אסור לי. אני באמת אשפץ את ההיסטוריה קצת.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5010
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #46 

ran_carney כתב:אתה מצחיק, בצורה מעוררת הערכה, עם הציפיות שלך מהמהנדסים כאן :) טופ אודיו הוא היבואן הרשמי של אונקיו, ודרכו גם מטפלים ברסיבר באופן רשמי. בכל אופן, להשקיע עכשיו את הזמן בנסיעה עד איזור נתניה (או שמא זה הרצליה? לא זוכר, לא משנה באמת) ולהישאר בלי רסיבר למשך יומיים-שלושה רק בכדי לקבל אנדיקציה למהירות העבודה של המאוורר..ובכן, אוותר על זה. פשוט אעשה כפי שהצעת ואנטר את הטמפרטורה מדי פעם.

שוב, ובאמת שלא מספיק - ממש ממש תודה!
...
ידידי הנכבד - איני מסכים עם האימרה שלך לגבי "הציפיות שלך מהמהנדסים כאן" - ישנם הרבה מהנדסים ובעלי מקצוע
שיודעים טוב מאוד את עבודתם וישנם כאלה שאינם בקיאים אך אל תכליל את כולם .

בכל מקרה - אתה יכול להזמין מ-EBAY חיישן קטנצ'יק ב 4-5 דולר ולשים אותו על הרסיבר באופן קבוע (הגודל שלו 2 על 4 ס"מ) ולנטר את הטמפ' .

עדכן אותנו בטמפ' שניטרת

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #47 

movieman כתב:...ישנם הרבה מהנדסים ובעלי מקצוע שיודעים טוב מאוד את עבודתם וישנם כאלה שאינם בקיאים...
...
זה נכון מאוד. יש טובים גם כאן. יש אפילו שניים מצויינים חברי פורום וינטאז' שמעולם לא טרחו לפרסם את עצמם ולעשות לביתם במסווה של עזרה לאחרים. ראויים להערכה (Y). מצד שני יש גם הרבה חאפרים. יותר מידי. אבל זה נכון בישראל כמעט לגבי כל תחום...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”