שאלה בקשר למגן מתח שרטפון מוכרים
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
לדעתי אין שום הבדל, אתה יכול להיות רגועsharon515 כתב:שלום
האם המגן מתח שרטפון מוכרים. שווה משהו ?
כרגע יש לי את המגן הזה
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=7866
תודה...
גם לי הציעו את זה כשהתקינו את הטלויזיה... ואמרו לי שזה הכי טוב ומה שיש בחנויות זה רק בזבוז של כסף כאילו אם קורה משהו חס וחלילה זה לא יעשה את העובדה ונתנו לי דוגמה אמרו לי של יונדאי והשאר ככה אמרו הם צודקים? או הכל אותו דבר לא משנה מה קונים כולם יעשו את אותה העבודה ...?
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

הכל אותו דבר, עקרון הפעולה זהה ואין תקן אחיד שמבטיח את היעילות, למעשה הבעייה האמיתית קיימת (אם בכלל) רק כאשר שיש סופות ברקיםHELLBOY כתב:גם לי הציעו את זה כשהתקינו את הטלויזיה... ואמרו לי שזה הכי טוב ומה שיש בחנויות זה רק בזבוז של כסף כאילו אם קורה משהו חס וחלילה זה לא יעשה את העובדה ונתנו לי דוגמה אמרו לי של יונדאי והשאר ככה אמרו הם צודקים? או הכל אותו דבר לא משנה מה קונים כולם יעשו את אותה העבודה ...?...
- androidsmart
-
- חבר פעיל מאוד

נכון למרות שסופת ברקים מעל הבית שלי באזור השרון דפקה לי את הבקר של המזגן אך זה כוסה ע"י הביטוח שסידר לי מזגן חדש (המזגן נחשב כחלק מהמבנה ולכן מכוסה ע"י חברות הביטוח). אז הסיכוי קיים למרות שקלוש ביותרHELLBOY כתב:אז כל מה שהם מספרים זה שטויות...
בקשר לסופות ברקים כמו שכולם יודעים אצלנו בארץ נדיר שקורה קצר חשמלי בגלל סופת ברקים אני אישית אף פעם לא קרה אצלנו באזור דבר כזה........