מקרן שיודע להציג שני מסכים
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אין מקרן בעל יכול PIP...
בשביל לראות בו זמנית צריך או מחשב עם כרטיס וידאו או מכשיר חיצוני...
המכשיר שעבדתי איתו מציג במצב QUAD, אך אני דיי בטוח שהוא לא בתקציב שלך...
מה אתה רוצה לראות בו זמנית?
מה אתה רוצה לראות בו זמנית?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
אם אני זוכר נכון יש ל-EPSON 9000 מצב שבו הוא מאפשר לראות תמונה ליד תמונה (לא PIP אלא Side by side).
אני חושב שזה אפשרי רק עבור כניסה אחת HDMI ואחת משהו אחר (לא HDMI שניה) כגון RGB או קומפוננט.
כרטיס אחד של HDMI ושני עם RGB יעשה את העבודה.
לגבי הרזולוציה - בשביל להקרין רזולוציה כזו אתה צריך מקרן 4K, מה שלא קיים עדיין במוצרים ביתיים.
אני חושב שזה אפשרי רק עבור כניסה אחת HDMI ואחת משהו אחר (לא HDMI שניה) כגון RGB או קומפוננט.
כרטיס אחד של HDMI ושני עם RGB יעשה את העבודה.
לגבי הרזולוציה - בשביל להקרין רזולוציה כזו אתה צריך מקרן 4K, מה שלא קיים עדיין במוצרים ביתיים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה אתה בדיוק רוצה להציג? קולנוע או מצגות? אם מצגות - (ותכלס גם אם לא) אולי עדיף שני מקרנים רגילים צמודים זה לזה
הוא ביקש אחד ליד השני ולא PIP, וכמו שאמרתי האפסון יכול לעשות את זה רק ברור שלא ברזולוציה שהוא רוצהJEXY כתב:אין מקרן בעל יכול PIP...
מה אתה רוצה לראות בו זמנית?...
כמו שעופר אמר גם אפשר כניסה אחת בHDMI והשניה יכולה להיו VGA
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 15/06/2012 0:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
קודם כל תודה על התגובות,
אני אסביר,
מדובר על צורך בחדר ישיבות במקום שבו אני עובד
על המסכים מקרינים צילומים רפואיים באיכות תמונה מאוד גבוהה על מסך אחד בדיקה נוכחית ובמסך השני בדיקה קודמת להשוואה
מלבד מי שיושב מול המחשב עם המסכים הדיאגנוסטיים יש צוות שלם שאמור לראות גם כן את הצילומים בצורה נוחה
הפתרון שיש היום הוא מעט מסורבל אנחנו בעצם עושים CLONE של המסכים הדיאגנוסטיים למסכי LED
אך מכיוון שמסכי ה-LED לא מסוגלים להציג ברזולוציה של המסכים הדיאגנוסטיים נדרש כאן כרטיס מסך מיוחד שמסוגל לעשות CLONE ברזולוציות שונות.
הכרטיס מאוד יקר (צריך גם שניים כאלה) מצריך מחשב מאוד חזק, טלויזיות, והמון התעסקות...
לכן אני מחפש פתרון נוח יותר אך לא בהכרח זול יותר
אני אסביר,
על המסכים מקרינים צילומים רפואיים באיכות תמונה מאוד גבוהה על מסך אחד בדיקה נוכחית ובמסך השני בדיקה קודמת להשוואה
מלבד מי שיושב מול המחשב עם המסכים הדיאגנוסטיים יש צוות שלם שאמור לראות גם כן את הצילומים בצורה נוחה
הפתרון שיש היום הוא מעט מסורבל אנחנו בעצם עושים CLONE של המסכים הדיאגנוסטיים למסכי LED
אך מכיוון שמסכי ה-LED לא מסוגלים להציג ברזולוציה של המסכים הדיאגנוסטיים נדרש כאן כרטיס מסך מיוחד שמסוגל לעשות CLONE ברזולוציות שונות.
הכרטיס מאוד יקר (צריך גם שניים כאלה) מצריך מחשב מאוד חזק, טלויזיות, והמון התעסקות...
לכן אני מחפש פתרון נוח יותר אך לא בהכרח זול יותר
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בני אתה מבית חולים מאיר?bennybl כתב:קודם כל תודה על התגובות,
אני אסביר,
לכן אני מחפש פתרון נוח יותר אך לא בהכרח זול יותר...
האם אתם צופים במערכות הPACS? אם כן, הפתרון היחידי הוא מיקום זוג מסכים מקצועים בצורה אנכית.. (יש לכם מסכי TOTOKO?)...
כפי שרשמת הכל נכון, הרזולוצייה של הפאקס היא 1600X1200, כרטיס שיודע לבצע את ההתאמה עולה כמעט 4000 דולר (זה המחיר שהנדסה רפואית שלחו לי)
פתרון דומה שעובד וכמובן לא כזה יקר קיים ובוצע בהצלחה בבית חולים מאיר, בלינסון ותל השומר.
ממליץ לך מאוד להעזר באנשי מקצוע שעשו עבודות מסוג זה ומכירים את הצרכים של מערכות הרפואיות, כמו כן יכולית לתת אחריות ושירות על המערכת בכפוף לאישור של הנדסה רפואית ומחלקת המחשוב.
-
- מחלקת רנטגן בבית חולים בלינסון