marantz 2285b ביד 2
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
אני תמיד מגחך כאשר אני רואה את צירוף המילים: "למבינים בלבד"
מה זה אומר?
אם הקונה לא מבין כ"כ, אך רוצה לשלם.. הוא יכול?

מה זה אומר?
אם הקונה לא מבין כ"כ, אך רוצה לשלם.. הוא יכול?
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
זה אומר שלמוכר אין תעודת בגרות. ל'רציניים בלבד' זה אומר שהמוכר רוצה שתבוא עם כסף ולא תבלבל לא את המוח. 'מציאה' זה אומר חתיכת ***. 'נקנה ב-X שקלים' זה אומר שהמוכר יודע ששדדו אותו אז הוא מפיל עליך חלק מההוצאות ואתה יכול לצפות לשלם יותר. 'כמו חדש' זה אומר באמת כמו חדש - רק שעבר זמן אז זה בעצם כמו ישן. 'במצב שמור' זה תמיד אומר מצב אחד מתחת למה שרשום - כלומר 'יחסית בסדר' בלי דפיקות נראות לעין.ואחרון: 'אפשר לבוא לראות' זה כותבים מוכרים שגרים בכל מיני חורים שאין סיכוי שבאמת תבוא לראות או במקומות שמהם המכונית שלך לעולם לא יוצאת באותו מצב כמו שהיא נכנסה.Form78HiFi כתב:אני תמיד מגחך כאשר אני רואה את צירוף המילים: "למבינים בלבד" מה זה אומר?...
ודרך אגב, באופן חריג, 1800 ש"ח ל-2285B זה לא רע!
- doctor123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 170
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
ההודעה והרסיביר שלי.
ולזייני המוח שכתבו מעליי שחושבים שהם חכמים.
אני בכוונה כתבתי למבינים בלבד ,כי מניסיון קודם שלי ביד 2 מתקשרים כל מיני יצורים שלא מבינים כלום בחיים שלהם ומעולם לא שמעו את המילה וינטאז' ומתחילים להתווכח איתך שהרסיביר ישן ולא שווה ובכסף הזה עדיף לקנות מכשיר חדש.ומנסים להוריד במחיר ולהמעיט באיכות המוצר.לכן כתבתי והדגשתי למבינים בלבד.כי באמת אין לי כוח להתחיל להסביר לאנשים .
ולמי שמעוניין.הרסיביר במצב מצויין .ואני נאלץ למכור בצער רב בגלל בעיות אישיות.
אני בכוונה כתבתי למבינים בלבד ,כי מניסיון קודם שלי ביד 2 מתקשרים כל מיני יצורים שלא מבינים כלום בחיים שלהם ומעולם לא שמעו את המילה וינטאז' ומתחילים להתווכח איתך שהרסיביר ישן ולא שווה ובכסף הזה עדיף לקנות מכשיר חדש.ומנסים להוריד במחיר ולהמעיט באיכות המוצר.לכן כתבתי והדגשתי למבינים בלבד.כי באמת אין לי כוח להתחיל להסביר לאנשים .
ולמי שמעוניין.הרסיביר במצב מצויין .ואני נאלץ למכור בצער רב בגלל בעיות אישיות.
אני לגמרי מבין את מה שאתה כותב...לא חסר בלבלני מוח שמתקשרים ועושים צחוק...שיהיה בהצלחה!doctor123 כתב:ההודעה והרסיביר שלי.
ולמי שמעוניין.הרסיביר במצב מצויין .ואני נאלץ למכור בצער רב בגלל בעיות אישיות....
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
בהצלחה! אני סתם מתלוצץ. לא צריך לקחת אישית. במחיר הזה יש סיכוי לא רע שתמכור מהר. אבל off the record המילים 'למבינים בלבד', באופן פרדוקסלי, גורמת למודעה להראות מטופשת ובדרך כלל, אלה שבאמת 'מבינים', נמנעים ממודעות שעושות שימוש בז'רגון הנמוך הזה ששאול מעולם מכירות הרכב המשומש הידוע לשימצה ונפוץ מאוד ביד-2. פירסמת בלוח כאן כבר???doctor123 כתב:ההודעה והרסיביר שלי. ולזייני המוח שכתבו מעליי שחושבים שהם חכמים. אני בכוונה כתבתי למבינים בלבד......
נערך לאחרונה על ידי tnsilver ב 14/06/2012 21:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
ואני הייתי מוסיף: ''פניות רציניות בבקשה''.doctor123 כתב:ההודעה והרסיביר שלי.
ולמי שמעוניין.הרסיביר במצב מצויין .ואני נאלץ למכור בצער רב בגלל בעיות אישיות....
אם הייתי מגייס כרגע את הסכום הייתי קונה אותו בהחלט,בהצלחה במכירה
דוקטור 123
מצער מאוד שאתה נאלץ למכור, בכל מקרה שיהיה בהצלחה, מאחל לך מכשיר עוד יותר רציני
בעתיד הקרוב. ובקשר ל "מבינים בלבד" - בדרך כלל רבים מאלה שלא מבינים דבר וחצי דבר,
משייכים עצמם לקבוצת המבינים בלבד.

מצער מאוד שאתה נאלץ למכור, בכל מקרה שיהיה בהצלחה, מאחל לך מכשיר עוד יותר רציני
בעתיד הקרוב. ובקשר ל "מבינים בלבד" - בדרך כלל רבים מאלה שלא מבינים דבר וחצי דבר,
משייכים עצמם לקבוצת המבינים בלבד.
לפעמים עדיפה אמת שחורה על פני שקר לבן.