הסט אינו מיוצר. בזמנו גם דיברתי עם קריאטיב לגבי תיקון או החלפה אבל פשוט אין אותו כבר. לגבי המחיר קניתי אותו אז בזמנו 3300 שקל.. חזרה לנושא. איפה כל המומחים.?מישהו...
אני מציע לך ללכת על הפיוניר vsx 2021 רסיבר מעולה לדעתי אחד הטובים ביותר הסאונד בסרטים פשוט התקף לב אתה שומע הכול כול פיפס ובמוזיקה מדהים לדעתי הרסיבר הכי טוב למוזיקה הוא לא טוב כמו רסיבר סטריאו אבל קרוב לזה
yanis69 כתב:אני מציע לך ללכת על הפיוניר vsx 2021 רסיבר מעולה לדעתי אחד הטובים ביותר הסאונד בסרטים פשוט התקף לב אתה שומע הכול כול פיפס ובמוזיקה מדהים לדעתי הרסיבר הכי טוב למוזיקה הוא לא טוב כמו רסיבר סטריאו אבל קרוב לזה
yanis69 כתב:אני מציע לך ללכת על הפיוניר vsx 2021 רסיבר מעולה לדעתי אחד הטובים ביותר הסאונד בסרטים פשוט התקף לב אתה שומע הכול כול פיפס ובמוזיקה מדהים לדעתי הרסיבר הכי טוב למוזיקה הוא לא טוב כמו רסיבר סטריאו אבל קרוב לזה
...
הרסיבר הזה יכול לשרוף את הרמקולים...סטליטים של 70W
יופי של המלצה
...
אין ספק שפיוניר 2021 הוא רסיבר פנטסטי . אבל לחבר אותו לרמקולים כמו שפותח השרשור הציג זה לא לעניין.
היי, מתנצל על ההקפצה, אבל אני חייב לדעת מה עשית בסוף.
ברשותי Gigaworks S750 שהלכו אתמול לעולמם וברצוני לשמור על הרמקולים ולקנות מגבר וסאב נפרדים.
מה מתאים? כל סטלייט שכזה הוא 70W RMS, בעיניי איכותיים מאוד, אני יודע שמי שרוצה קולנוע אמיתי לא היה מתקרב לזה בכלל אבל פשוט אין לי מקום ליותר מזה בחדר ואני באמת אוהב אותם.
הסאב היה 210 וואט, מה יכול להחליפו שיתן לי אותה עוצמה וחוויה או יותר מזה?