גם אני חשבתי כמוך עד לפני כמה זמן, אבל יצא לי לקרוא לא מעט הודעות בפורומים שונים על כך שיש לא מעט אנשים שהניוד שלהם להוט מובייל היה תקוע למשך שבועיים והם לא יכלו לקבל שיחות. והבעיה היא שעד שהניוד לא יושלם, לא תוכל להתנייד לחברה אחרת. לכן, כרגע אני חושב שמי שלוקח מספר חדש, דהיינו עם קידומת 053, לא תהיה לו את הבעיה הזאת כמובן, אך יאבד את המספר הישן, אבל מי שרוצה לנייד, מסתכן בלהיות תקוע.jacko-il כתב:שמעתי טיעונים כמו בהוט מובייל אין שירות טוב. וואלה טיעון טוב - כי בחברות האחרות ממש יש, מה אני אגיד לכם..
היופי שבדבר הוא כזה - אני לא חייב כלום להוט-מובייל !! לא יהיה מרוצה מהשירות / קליטה / מחיר - אני עוזב לחברה אחרת. והקטע הוא שקשה לי להאמין שאני אצטרך שירות. למה שאני ארצה שירות מהם אם הכל עובד לי והמחיר בסוף החודש ידוע מראש? כל עוד הקו עובד והחשבונית שלי בסוף החודש עומדת על 89 ש"ח קבועים = אני לא צריך שירות....
מישהו הצליח לקבל מסלול אטרקטיבי כלשהו בשימור לקוחות ORANGE?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
119 ש"ח זה כולל שיחות לחו"ל ללא הגבלה?JEXY כתב:חוקי או לא, לי הציעו את אותו דבר בדיוק ב119 לפני מע"מ... אבל בול אותה חבילה.dima_vy כתב:סלקום מציעה לעסקים חבילת הכל כלול ב149 ש"ח לפני מע"מ. יש יתרונות וחיסרונות בחבילה הזאת:
1. משום מה חבילת גלישה של 1 ג'יגה באה עם חיוב של 69 ש"ח והטבה של 69 ש"ח... לי לא ברור למה לעשות זאת...
2. החבילה הזאת כוללת שיחות ללא הגבלה לחו"ל באמצעות נטויז'ן, ליעדים נייחים וניידים. בחברה שלי זה די קריטי, כי אנחנו מעט אנשים אבל מדברים הרבה מאוד עם חו"ל. אף חברה אחרת לא מציעה כרגע הצעות מקבילות.
3. חיסרון משמעותי בסלקום ששינוי חבילה מתבצע רק החל ממחזור חיוב... האם זה חוקי בכלל???...
כיום אני על חבילה גדולה ב145 ש"ח, כך שמה שהציעו לך זה בולשיט !!!
תנייד את עצמיך לגולן או הוט ומהר, לחץ חברתי !!!...
האבסורד פה הוא שמבין שתי המפעילות החדשות, להוט מובייל יש שירות יותר טוב.Jonman כתב:גם אני חשבתי כמוך עד לפני כמה זמן, אבל יצא לי לקרוא לא מעט הודעות בפורומים שונים על כך שיש לא מעט אנשים שהניוד שלהם להוט מובייל היה תקוע למשך שבועיים והם לא יכלו לקבל שיחות. והבעיה היא שעד שהניוד לא יושלם, לא תוכל להתנייד לחברה אחרת. לכן, כרגע אני חושב שמי שלוקח מספר חדש, דהיינו עם קידומת 053, לא תהיה לו את הבעיה הזאת כמובן, אך יאבד את המספר הישן, אבל מי שרוצה לנייד, מסתכן בלהיות תקוע.jacko-il כתב:שמעתי טיעונים כמו בהוט מובייל אין שירות טוב. וואלה טיעון טוב - כי בחברות האחרות ממש יש, מה אני אגיד לכם..
היופי שבדבר הוא כזה - אני לא חייב כלום להוט-מובייל !! לא יהיה מרוצה מהשירות / קליטה / מחיר - אני עוזב לחברה אחרת. והקטע הוא שקשה לי להאמין שאני אצטרך שירות. למה שאני ארצה שירות מהם אם הכל עובד לי והמחיר בסוף החודש ידוע מראש? כל עוד הקו עובד והחשבונית שלי בסוף החודש עומדת על 89 ש"ח קבועים = אני לא צריך שירות.......
בעצם, להוט מובייל יש שירות. לגולן יש בינתיים רק מס' טלפון שקשה לתפוס בו נציג.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
זה יקרה לדעתי תוך שנה הקרובה. כי לפרוס רשת לוקח לא מעט זמן, אבל בטוח יקרה, כי אירוח הזה בפלאפון בטח עולה להוט הון כסףjacko-il כתב:ניסיתי את הקוד שרשמת. אני מנוי של הוט-מובייל וסימון הנדידה מופיעה לי מאז שעברתי אליהם. (גם אם אני מכבה את "נדידת נתונים")
באופן לא מפתיע אני אכן רואה שאני מחובר לרשת פלאפון כל הזמן.
אני רק סקרן לדעת מתי הוט-מובייל מתכננת לפרוש את הרשת שלה גם באזור הצפון. לא הגיוני שהיא תתארח כאן על רשת פלאפון לנצח.....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אם יש קליטה ורשת מהירה והכל סבבה, אז מה זה משנה אם זה תשתית של הוט מובייל או פלאפון?
תן להם לשבור את הראש...
תן להם לשבור את הראש...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"