מישהו הצליח לקבל מסלול אטרקטיבי כלשהו בשימור לקוחות ORANGE?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1526
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

מישהו הצליח לקבל מסלול אטרקטיבי כלשהו בשימור לקוחות ORANGE?
המסלולים הרגילים שהם מציעים לא כל כך אטרקטיבים מבחינתי בהשוואה למתחרות החדשות...

תודה רבה!

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

למה להשאר אם יש לך את גולן?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

כי אני עדיין לא סגור על היציבות של הספקיות החדשות....
למה דווקא הזכרת את גולן ולא את הוטנט שיותר זולים ואף יש להם "אבא ואמא" במובן של חלק מתאגיד "הוט"?

Jonman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

בגולן ובהוט מובייל לא הצליחו לנייד הרבה אנשים כמו שצריך, כך שמי שמעוניין לשמור על המספר הקיים, לוקח סיכון אם הוא מתנייד לאחת מ-2 החברות האלה.

Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

והרי לנו עוד סיבה....

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #6 

הגזמתם קצת. דווקא תהליך הניוד של גולן טלקום די פשוט.
במהלך הניוד (לאחר האקטיבציה באתר שלהם עם הקוד שעל אריזת הסים שהגיעה בדואר) אתם משאירים בטלפון שלכם את הסים הישן שעדיין עובד באופן מלא, וברגע שמגיע אימייל עם האישור שהניוד הסתיים בהצלחה אתם מחליפים לסים החדש.
לאחר ההחלפה לסים החדש (שוב, רק אחרי שהגיע אימייל האישור על הצלחת הניוד) יהיו לכם בין שעה ל-3 שעות עם שיחות יוצאות וללא שיחות נכנסות. לאחר מכן, הכל יעבוד מצויין.
והכי חשוב - הכל נעשה ללא המתנה למענה טלפוני וללא המתנה במוקד שירות.

אצלי תהליך הניוד שנעשה לפני כשבוע (מרגע אקטיבציית הסים שהגיע בדואר ועד לאימייל האישור על הצלחת הניוד) לקח יומיים. לחבר שלי לקח 5 ימים אבל אצלו היה את חג השבועות באמצע. ויש כאלה המדווחים שכיום כבר מדובר על כמה שעות עד יום אחד אם זה נעשה באמצע השבוע.

חשוב לזכור שכדי להימנע מבעיות בניוד ככל האפשר עליכם לתת לגולן טלקום בדיוק את אותם פרטים הרשומים על המספר שלכם בחברה הקודמת - כתובת, מספר כרטיס אשראי ומספר ת.ז.

מה שכן, נראה שבהוט מובייל הסיפור אחר לגמרי וכרוך ביציאה מהבית והמתנה ארוכה במוקד שירות - הרבה פחות נוח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #7 

חבילת שימור לקוחות של אורנג' - בדיחה עצובה (n)

שנרשמתי באתר של גולן קיבלתי SMS מאורנג' - אם אתה מעוניין בהצעה חדשה צור איתנו קשר *054 - כן אני אצור איתכם קשר...
שקיבלתי את הסים של גולן והתחלתי את תהליך הניוד קיבלתי עוד SMS "אורנג'" הכל כלול ב 125ש"ח צור איתנו קשר *054 - כן כן אני אצור איתכם קשר...
יום אחרי שעברתי לגולן קיבלתי שיחת טלפון הזויה מנציגת אורנג' בה היא הקריאה תוכן כתוב שכל כולו נועד היה להשאיר אותי בחברה תוכן השיחה היה:
"למה עברת?" - בגלל המחיר ובגלל שהאינטרנט והקליטה שלכם על הפנים ואני חווה ניתוקים וחווית גלישה שלא שווה את המחיר שאני משלם לכם.
"לנו באורנג' יש את הקליטה הטובה ביותר בארץ והאינטרנט שלנו הוא המהיר ביותר! בגולן טלקום לא יהיה לך את זה..." - אז איך את מסבירה לי את העובדה שבאיזור מגורי (ירושלים) הקליטה שלכם לא מלאה, ושאני חווה ניתוקים?
אז היא התחילה לעשות כל מיני קולות והיא הזיזה את השפורפרת ואמרה לי ש"היא לא שומעת אותי טוב טוב בגלל הקליטה של גולן טלקום"
- אמרתי לי זה בגלל שאת שמת אותי על ספיקר ושאני שומע את עצמי פעמיים וזה מאד מעצבן וזה קורה רק בשיחה איתה.
"אז זה בגלל הטלפון שלך!"
- הטלפון שלי עובד מצויין ואם תעברי לשפורפרת ולא תדברי איתי דרך ספיקר אז תשמעי אותי יותר טוב.
"יש לנו הצעות חדשות אתה מכיר אותם?"
- כן אני מכיר אותם ולא מעוניין
"אבל יש לנו הצעה של 125 ש"ח"
- עניתי ש 125 ש"ח זה יותר מ 99 ש"ח
"כן, אבל זה "רק" 26 ש"ח"
- עניתי לה ש 26 ש"ח * 12 חודשים זה 312 ש"ח זה חיסכון בהוצאות
"כן, אבל זה לא סכום גדול עבור התמורה שאתה מקבל"
- את מוכנה לשלם לי מהכיס שלך את ההפרש?
"לא..."
- ועל איזו תמורה אנחנו מדברים? - לא היה לה מה לענות...
"אבל שווה לך לעבור בשביל 26 ש"ח? אנחנו באורנג' משפחה אחת גדולה ואכפת לנו מהלקוחות שלנו ומה יקרה אם תצטרך תמיכה טכנית? לגולן טלקום לא אכפת מהלקוחות שלה. מה יקרה אם תצטרך שירות למכשיר שלך במידה והוא יתקלקל"?
- קניתי את המכשיר שלי בארה"ב ולכן אני לא צריך את השירות שלכם. ואם תשימי לב כבר יותר מ 6 שנים לא רכשתי מכשיר סוללרי דרככם.
"לגולן טלקום אין בכלל שירות לקוחות, מה תעשה במקרה של תקלה או שאלה?"
- במידה ותהיה לי תקלה במכשיר אני אטפל בו בעצמי ולגבי שירות אם אני ארצה לבצע פעולות שקשורות לרשת שלהם אני יכול לעשות את זה מהכורסא בבית ולא לבזבז חצי יום במרכז שירות שלכם.
היא עדיין לא הרפתה והמשיכה להקריא לי מהדף...
"אני רואה שאתה נוסע לחו"ל מדי פעם (בשנה האחרונה הייתי פעמיים בארה"ב ובאירופה), אתה יודע שלגולן טלקום אין הסכמי נדידה, לא תוכל לקחת את הסים שלך לחו"ל או לקבל הצעה לחבילת התקשרות משתלמת לחו"ל?"
- שאלתי אותה אם כתוב לה במחשב שאי פעם רכשתי חבילת התקשרות לחו"ל דרכם? או האם עשיתי אי פעם שימוש בשירות נדידה שלכם כשהייתי בחו"ל?
"אני מצטערת אבל אני לא רואה את הנתונים האלו במחשב שלי"
- נו ברור...
"ומה תעשה בחו"ל?"
- אני שוב חוזר המכשיר שלי נקנה מחו"ל והוא פתוח לכל הרשתות ושאני בחו"ל אני משתמש בסים מקומי. אם אתה יכולה להתחרות במחירים של הרשתות המקומיות שאני קונה סים דרכם, אני מאד אשמח לשמוע מה יש לך להציע.
- שתיקה...
פה התסריט שהיה כתוב לה במחשב נגמר והיא הגיעה למבוי סתום ממנו היא לא יכלה לצאת אז היא חזרה שוב פעם על המנטרה...
"רק שתדע לך שהשוונו את המהירות של הגלישה ביננו לבין גולן טלקום ואנחנו הרבה יותר מהירים מהם..."
- ממממ זה לא מה שאני כרגע חווה עם המכשיר שלי. יש לך נתונים?
"לא..."
- אז אמרתי לה שלי יש... ובאיזור המגורים שלי מהירות האינטרנט של אורנג' לא עלתה על 1.5 מגה ובגולן אני מקבל מהירות אינטרנט ממוצעת של 5.5 מגה וזה בלי לרכב על התשתית של סלקום. אני שואל אותך שוב, האם יש לך נתונים שאת יכולה להוכיח לי שאתם מהירים יותר מגולן?
שוב שתיקה...
"טוב ליאור אני יכולה להציע לך הצעה של 125 ש"ח הכל כלול... מה אתה אומר?"
- את רצינית? אחרי כל מה שדיברנו את מציעה לי חבילה יקרה יותר, נחותה יותר ועם זה את רוצה לפתות אותי חזרה לאורנג'? כי אם כן, המנהלים של החברה שלך עושים עבודה גרועה... אם משפטים שחוקים, דף מנטרות שמשחיר מתחרה, הצעה יקרה, פניה אידיוטית לרגש "גם כן משפחה" ואחריות על מכשיר ומרכזי שירות שלא עשיתי בהם צורך כבר יותר מ 6 שנים יגרמו לי לחזור אליכם אז את טועה... ואם יום אחד תהיו זולים יותר וטובים יותר מבחינה טכנולוגית אז אולי אני אשקול לחזור אליכם כי אני לא מחוייב לאף אחד. במצבכם הנוכחי אין שום סיכוי שבעולם שאני אחזור אליכם...
פה היא התחילה שוב במשפטי לכלוך על גולן - אז אמרתי לה שאם זה כיוון השיחה והמטרה היא ללכלך על גולן ועל ידי כך למשוך אותי חזרה אז אני מוותר כי הזמן שלי יקר ואין לי כוח לשמוע מנטרות שחוקות.
סיימנו את השיחה ואני עדיין בגולן... ואני שמח שאני לא צריך לממן את המשכורת של נציגת השירות הזו שהיתה כל כך גרועה.

חווית הניוד שלי היתה קלה וללא בעיות מיוחדות שלא נפתרו אחרי 12 שעות.
מרגע התחלת הניוד ועד קבלת המייל - 3 שעות.
הכנסתי את הסים והכל עבד לי קיבלתי והוצאתי שיחות.
SMS - לא עבדו בהתחלה מסלקום לנייד שלי דבר שנפתר אחרי 3 שעות
שיחות בזק לא התקבלו לנייד שלי - דבר שנפתר אחרי 12 שעות.
בסה"כ אני מרוצה מהמעבר שלי לגולן, אינני משתמש בתשתית סלקום ואני רק בתשתית של גולן וב 10 ימים שאני ברשת הזו לא חוויתי שום ניתוק או בעיה כמו שחוויתי שהייתי באורנג'.
8 שנים הייתי לקוח של אורנג' וזאת היתה חברה צעירה וטכנולוגית מאד, אך בשנתיים האחרונות הרשת שלהם הפכה להיות הגרועה והנחותה ביותר בישראל ואני שמח שקמו מתחרים חדשים שיתנו לחברות הותיקות קצת בראש כי שלושת החברות האלו קיבלו אותנו הלקוחות כמובן מאליו.

ליאור

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #8 

Jonman כתב:בגולן ובהוט מובייל לא הצליחו לנייד הרבה אנשים כמו שצריך, כך שמי שמעוניין לשמור על המספר הקיים, לוקח סיכון אם הוא מתנייד לאחת מ-2 החברות האלה.
...
אתה מדבר שטיות, ובעיקר גורם למהפכה לא להיות, אם אתה רוצה להיות צרכן שמשלם כפול על כלום בכיף.
אבל אל תהרוס לאחרים, לפעמים הניוד לוקח יום כן, זה חלק מחבלי לידה, בשביל מהפכה צריך סבלנות.

Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

ליאור,
תודה רבה על הפירוט!
באמת נשמע כמו תסריט שיחה שמשתמשים בו כשאין באמת משהו אטרקטיבי להציע ללקוח....

חוץ מהדברים שהזכרו לעיל,
במה הוט מובייל נופלת מגולן?
האם יש בעיות כלשהן בקליטה אצל אחת מהחברות?
בעיות בשירות?
איך האינטרנט?

כרגע נראה שארצה להעביר מכשיר אחד למסלול הבלתי מוגבל, ושניים נוספים למסלולים הזולים...

אגב, ראיתי שגם הוט מובייל שולחים SIM בדואר כמו גולן, כך שאני לא יודע אם צריך להגיע למרכז השירות כדי להתחבר אליהם....
נערך לאחרונה על ידי Jonny123 ב 13/06/2012 11:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #10 

המחיר של הוט פיתה אותי שראיתי אותו בפעם הראשונה, אך זה עבר לי שראיתי את הסעיף שאומר שהם מגבילים את השימוש ע"י האטת מהירות באינטרנט סוללרי בתור מודם. אני יודע שיש אנשים שבדקו את הנושא ואין שום הגבלה בינתיים אבל אני לא מעוניין להצטרף לחברה שתגביל את השימוש שלי. אני עושה הרבה מאד שימוש במודם סוללרי עם האייפד שלי \ מחשב נייד במקומות שאין WiFi ולכן מבחינתי זה היה שובר עיסקה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #11 

למיטב ידיעתי דווקא להוט מובייל רשת טובה ומהירה, יותר מלגולן טלקום.
החסרון היחיד שלהם הוא קושי בלרכוש סים - צריך ללכת למוקד שלהם ולחכות הרבה בתור.
אבל ברגע שהכל מחובר זה אמור לעבוד בלי בעיות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

doubledu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #12 

Jonman כתב:בגולן ובהוט מובייל לא הצליחו לנייד הרבה אנשים כמו שצריך, כך שמי שמעוניין לשמור על המספר הקיים, לוקח סיכון אם הוא מתנייד לאחת מ-2 החברות האלה.
...
מאיפה המידע הזה? 8O

doubledu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #13 

Jonny123 כתב:אגב, ראיתי שגם הוט מובייל שולחים SIM בדואר כמו גולן, כך שאני לא יודע אם צריך להגיע למרכז השירות כדי להתחבר אליהם....
...
הוט שלחו בהתחלה את כרטיסי הסים באמצעות שליח למנוי.
כיום הם הפסיקו עם המשלוח, ולאחר ההתחברות, הם שולחים אותך לקבל את הכרטיס במרכז השרות.

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 236 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

שליחה #14 

אני הייתי ממתין עם הניוד לחברות החדשות

אצלי בגולן טלקום תהליך הניוד אכן היה מהיר אבל כבר שלושה שבועות אני לא מקבל שיחות מבזק וסמסים מסויימים

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #15 

LiorDrZ כתב: בסה"כ אני מרוצה מהמעבר שלי לגולן, אינני משתמש בתשתית סלקום ואני רק בתשתית של גולן וב 10 ימים שאני ברשת הזו לא חוויתי שום ניתוק או בעיה כמו שחוויתי שהייתי באורנג'.

ליאור
...
איך אתה יודע שאתה משתמש ברשת של גולן ולא ברשת של סלקום? הרי האירוח של סלקום אמור להיות שקוף מבינתך, ז"א אתה לא אמור לראות שאתה משתמש ברשת של סלקום...

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #16 

אני ניידתי מספר ביום ראשון השבוע לגולן ולא היתה שום בעיה מיוחדת, הכל היה בסדר גמור

אני לקוח מאוד ותיק של אורנג' ובשנתיים שלוש האחרונות השירות שלהם היה מאוד מאוד גרוע. לאחד המספרים שלי שמדבר קצת דקות הם לא התאמצו להציע לי תוכנית מתאימה כי זה פשוט לא היה אכפת להם, במרכז שירות בכפר-סבא היה צריך לחכות 3 שעות (!!) בתור כדי לקבל שירות, החשבונות שלי רק גדלו, טעויות חשבוניות למכביר, בעיות קליטה באיזורים מסויימים ועוד ועוד.

אני לא כל כך סבלני בדרך כלל, אבל בניוד הזה אני מאוד סבלני כלפי גולן כי בזכותם הכל השתנה וגם אם יש אי אילו חבלי לידה אני אזרום עם זה. הייתי מנייד את המספר גם אם אורנג' היו מציעים לי מחיר זהה. בקשר להוט, יש לי ניסיון רק עם השירות שלהם במשך שנים כשהיינו מחוברים לשירותי טלוויזיה וטלפון ולכן אני מוכן לשלם עוד 10 שקלים לגולן.

menny
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 917
נתן תודות: 457 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #17 

אנחנו בחברה עזבנו את סלקום שילמנו בממוצע 250 ש"ח למנוי, סגרנו דיל עם פלאפון "ללא הגבלה" ב 119 ש"ח לכל מנוי.
כמובן שסלקום התקשרו לבכות והציעו לי את אותה חבילה ב 140 ש"ח (חבילה זהה למה שאני משלם עכשיו, אולי הייתי מסכים, אבל בשנה האחרונה החויות שהיו לי איתם גרמו לכך שאפילו אם היו מציעים לנו ב 50 ש"ח הייתי מסרב...!).
הניוד עוד לא הסתיים, עברו 24 שעות (הסים החדש מוציא שיחות ולא מקבל).
הבנתי שבגלל הלחץ המעבר אמור לקחת יום יומיים
וכמובן יש 14 יום לבטל ללא שום תנאי..

Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

אני לא מבין מה סלקום חושבת לעצמה שהיא מציעה לך ב-140 ש"ח אותה חבילה שפלאפון מציעה לך בפחות.....
אפילו את תירוץ ה"זלזול באיכות של מפעילה חדשה" אין להם פה....

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #19 

סלקום מציעה לעסקים חבילת הכל כלול ב149 ש"ח לפני מע"מ. יש יתרונות וחיסרונות בחבילה הזאת:
1. משום מה חבילת גלישה של 1 ג'יגה באה עם חיוב של 69 ש"ח והטבה של 69 ש"ח... לי לא ברור למה לעשות זאת...
2. החבילה הזאת כוללת שיחות ללא הגבלה לחו"ל באמצעות נטויז'ן, ליעדים נייחים וניידים. בחברה שלי זה די קריטי, כי אנחנו מעט אנשים אבל מדברים הרבה מאוד עם חו"ל. אף חברה אחרת לא מציעה כרגע הצעות מקבילות.
3. חיסרון משמעותי בסלקום ששינוי חבילה מתבצע רק החל ממחזור חיוב... האם זה חוקי בכלל???

Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

למה לא גולן טלקום אם משתמשים בשיחות לחו"ל?
שמעתי לא מזמן שבתסופת 10 ש"ח למסלול "ללא הגבלה" הוט מובייל תאפשר שיחות לחו"ל... (אולי זה לא יצא לפועל עדיין, אם בכלל)

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”