והסרטון של מוטי,וקראתי הארות של ח'ברה טובים פה.
קניתי אפילו מדחום לוודא שאני לא חורג מ 70מעלות.
ביצעתי פימפופים בדיוק לפי הסרטון ,דפקתי בכדי שהבועות יעלו למעלה,המתנתי ונתתי לו להתגבש
ועדיין לא יוצא לי קצף קטיפתי רך ומלטף.
יוצא לי יותר בועות סבון וחלב נוזלי.
1. האם כל כמות (שליש מיכל ) החלב שאני שם,צריכה להפוך לקצף ,או שצריך להיות גם חלב וגם קצף ?
2. שאני שופך את התכולה לכוסות,יוצא שכוס הראשונה מקבלת את החלב ואילו השנייה מקבלת קצף סבוני
3. אני משתמש בחלב 3% ואצל הגבן שאני קונה ממנו,יש לו אפילו קרטון של תנובה,שמציין שחלב זה מיועד לבתי קפה ,האם ייתן תוצאות טובות יותר ?
מה אני עושה לא בסדר ומה ניתן לעשות על מנת להנות מקצף קטיפתי ומהנה.
לעזרתכם אודה
התחדשתי בטוטוקרמה הגדול ( הצלחתי למצוא אחד ),עקבתי אחרי ההוראות
לאחר מחקר מעמיק...
1 חמם את החלב עד למצב שכאשר אתה מערבב אותו יוצא אדים+ יש טיפה חלב שנידבק לדופן איפה שיש חלב רואים זאת בהסטת הכד לצד
2הכנס את הרשת עד הסוף ותן פימפומים קטנים כאשר את לא עובר את גובה החלב בהמשך תרגיש שאפר יותר גבוה עקב ההקצפה
3 הוצא בהחלטיות את הרשת חכה כמה דקות
4תן לכד דפיקות על השיש עם סמרטוט בכדי לגבש אותו כ"כ סובב באלגנטיות את הכד
5שפוך לכוס במהירות כאשר עם יש שתי כוסות תשפוך קצת לראשונה תעבור לשנייה ותחזור לראשונה
6שתה בהנאה..
2הכנס את הרשת עד הסוף ותן פימפומים קטנים כאשר את לא עובר את גובה החלב בהמשך תרגיש שאפר יותר גבוה עקב ההקצפה
3 הוצא בהחלטיות את הרשת חכה כמה דקות
4תן לכד דפיקות על השיש עם סמרטוט בכדי לגבש אותו כ"כ סובב באלגנטיות את הכד
5שפוך לכוס במהירות כאשר עם יש שתי כוסות תשפוך קצת לראשונה תעבור לשנייה ותחזור לראשונה
6שתה בהנאה..
החלב לבתי קפה ומסעדות (אריזה סגולה בלי פקק עם תמונה של כוס קפה עליה) סתם גימיק שיוווקי,זה בדיוק כמו הקרטון הכחול.